Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
16 Mart 2022 Çarşamba - 17:43

Hazır Site Paketleri ile Web Sitesi Kurmak Çok Kolay!

Etrafımıza baktığımızda neredeyse sokağımızın köşesindeki küçük marketin bile bir web sitesi bulunduğunu fark edebiliriz.

Hazır Site Paketleri ile Web Sitesi Kurmak Çok Kolay!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Artık bizlere çok alışılmış gelse ve çoğu zaman fark etmesek de internet, kimi zaman işimizi kolaylaştırmak üzere kimi zaman ise aktif şekilde kullanmak zorunda kalarak hayatımızın neredeyse her noktasına dahil olmaya başladı. Akla ilk gelen gündelik örneklere göz atarsak, hepimiz hemen her gün ihtiyacımız olan bir ürün veya hizmet için arama motorunda taramalar yaparak bulunduğumuz lokasyonun yakınındaki işletmelere veya kişilere ulaşmaya çalışmaktayız.

Dijitalleşen ürün ve hizmet çağında yalnızca ürün ve hizmetlerle de sınırlı olmamak üzere, kimi ticari ilişkiler bakımından pazarlama, satın alma ve hatta ödeme süreçlerinin dahi tamamen online olarak yürütülebildiği bu sistem içerisinde internet sitesi üzerinden ticari ilişkilerin uçtan uca yürütülmesi de gündeme gelebilir. Dolayısıyla, çağımızın dijital evreninde kitlelere ulaştırmak istediğimiz fikirlerimiz, yazılarımız, fotoğraflarımız, ürün veya hizmetlerimiz, portföyümüz vb. gibi her türlü unsurun doğru kitleye en geniş çapta, hızla ve kolaylıkla ulaşmasını sağlamak için bir internet sitesine sahip olmanın zorunlu hale geldiğini söylemek pek de yanlış olmayacaktır.

Peki bir web sayfası kurmaya karar verdiğinizde nereden başlamanız gerekir? Web sitelerinin bu kadar yaygınlaştığı günümüzde teknoloji çağının hızlı gelişimi sayesinde bir web sitesi kurmak artık saniyelerden ibaret. Bu son derece kolay kurulumu yaparken ise tercih edebileceğiniz birkaç farklı yol mevcut:

  • Tamamen kendi kendinize bu işin üstesinden gelmek isterseniz hosting, domain adı, SSL sertifikası, web site tasarımı, e-ticaret özellikleri, eklentiler, pazarlama ve SEO, web sitesi bakım hizmeti gibi pek çok teknik unsur hakkında bilgi edinmeniz gerekebilir. Tüm bu unsurları kurmak istediğiniz sitenin özelliklerine uygun olarak özelleştirerek sitenize uyarlamanız veya aktif hale getirmeniz söz konusu olacaktır. Ayrıca bahsettiğimiz tüm bu teknik işlemlerin de ayrı ayrı maliyetlerine göre bir araştırma ve bütçe planlaması yapmanız gerektiğini şimdiden hatırlatmak isteriz.
  • Eğer tüm bu teknik süreci uzman bir ele emanet etmek isterseniz doğrudan bir web tasarımcısı (developer) ile çalışarak belirli bir ücret karşılığında bu hizmeti temin edebilirsiniz.
  • Üçüncü ve en kolay seçenek olarak ise, bir internet sitesi kurmak için uzun saatler harcamak istemiyorsanız hemen bir hazır site tasarım aracına başvurarak profesyonel bir web sitesine hızla ve bütçe dostu fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bugün artık uzmanlar tarafından sizler için hazırlanıp paketler haline getirilen hazır site olanakları ile web sitesi sahibi olmaya yalnızca bir 'tık' uzaklıktasınız.

Hazır Site Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Hazır bir site seçerek işletmenizi veya portföyünüzü hızla hedef kitlenize ulaştırmak mı istiyorsunuz? Hazır site seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç konudan kısaca bahsedelim:

  • Bildiğiniz gibi bu internet yalnızca bilgisayarlarımızdan ulaştığımız bir mecra değil. Aksine, yoğunluklu olarak telefon ve tablet gibi diğer akıllı cihazlardan yoğun şekilde internet kullandığımızı düşünürsek hazır sitenizin mobil uyumlu olmasının son derece önemli olduğunu fark edeceksiniz.
  • Sık sık duymaya başladığımız siber güvenlik ihlalleri ve kullanıcı güvenliği sözcüklerinin tabii ki web siteleri bakımından da bir karşılığı mevcut. Sitenizi ziyaret edenlerin güvenliğini sağlamak adına internet sitenizdeki tüm sayfaların bir SSL sertifikası bulunduğundan emin olmalısınız aksi takdirde bu durum ileride başınızı ağrıtabilir.
  • Seçeceğiniz hazır site içerisinde nadiren de olsa alan ve trafik sınırlamaları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumda sitenize yükleyeceğiniz içerik ve görsel boyutlarının hızla depolama alanınızı doldurması veya sitenizi ziyaret eden kullanıcıların bu içerik ve görselleri indirirken kotalarla karşılaşması söz konusu olabilir. Bu gibi sınırlamalara takılmamak adına hazır sitenizin barındırma ve trafik alanı sınırlamaları bulunmadığından emin olmalısınız.
  • Ulaşmak istediğiniz hedef kitlenin lokasyonuna göre web sitenizin sunucularının da aynı lokasyonda bulunması ziyaretçilerinizin sitenizi aktif, hızlı ve efektif şekilde kullanabilmelerini kolaylaştıracaktır. Bu yüzden hazır sitenizin sunucu lokasyonunu mutlaka kontrol etmenizi öneririz.
  • Bunlarla sınırlı olmamakla beraber son olarak oldukça önemli bir başka konu da web sitenizi kurduktan sonra ihtiyaç duyacağınız teknik destek hizmetlerine ulaşabilmek. Bu bakımdan pratik şekilde web sitenizi kullanıma sokabilmek için daime teknik destek modülleri bulunan bir hazır site edinmenizi tavsiye ederiz.

NatroSite ile Hazır Sitenizi Hemen Kurun!

Hazır site seçerken nelere dikkat edeceğinize kısaca değindiğimize göre artık web sitesi sahibi olmak ile aranızda bulunan o bir 'tık'ı aşmanın vakti geldi. natro.com'a ait web sitesi tasarım aracı NatroSite, farklı kapsam ve içeriklerden oluşan modül destekli şablonları ile geniş bir yelpazede zengin tasarım içeriğine sahiptir. Siz de hemen natro.com sayfalarında bulunan NatroSite şablon havuzu içerisinden sektörünüze ya da işinize uygun hazır bir tasarım seçerek tasarımınızı kolayca düzenleyebilir ve web sitenizi dakikalar içinde yayımlamış olabilirsiniz.

NatroSite, hosting, domain adı, SSL sertifikası, web site tasarımı, e-ticaret özellikleri, eklentiler, pazarlama ve SEO, web sitesi bakım hizmeti gibi pek çok hizmeti yalnızca tek tık içerisinde müşterilerine sunuyor. Bu bakımdan ihtiyaç duyacağınız alan adı; hosting, fotoğraf yükleme, ziyaret ve e-posta hesabı, akıllı site sihirbazı, PositiveSSL, iletişim modülü vb. gibi sayısız web hizmeti, avantajlı paketler içerisinde farklı kullanıcı tiplerine göre Başlangıç - Süper Başlangıç - Kurumsal şablonlarında sunuluyor. Bu sayede NatroSite, müşterine zaman ve enerji tasarrufu sağlayarak nokta atışı seçimler yapmasına yardımcı oluyor. Ayrıca NatroSite ile internet sitenize eklemek istediğiniz "hakkımızda, online sipariş, kampanya duyurusu, iletişim" gibi 26 farklı eklentiden istediğinizi seçerek web sitenizi dilediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz.

NatroSite'ın aylık 0,79$'dan başlayan fiyatlarla sunduğu indirimli paketlerden faydalanmak isteyenler hemen işletme veya kişisel internet sayfası kurgularını hazırlayarak NatroSite sayesinde hızlıca bir internet sitesi sahibi olabilirler.

Hazır Site Paketlerinin İçerisinde Neler Bulunmalı?

Hazır site paketinizi seçerken yukarıda değindiğimiz unsurların seçtiğiniz hazır şablon içerisinde yer aldığından emin olmanız oldukça önemli. NatroSite üzerinden sunulan hazır site paketleri içerisinde ihtiyaç duyacağınız tüm teknik eklenti ve modülleri bir arada bulabilirsiniz. Bu bakımdan, hazır site paketinizin içerisinde alan adı, hosting, hazır tasarımlar, akıllı site sihirbazı, fotoğraf yükleme alanı, kapsamlı ziyaret adedi, e-posta hesabı, hakkımızda - ürün ve hizmetler - iletişim modüllerinin bulunması profesyonel ve kullanışlı bir web sitesi deneyimi için faydalı olacaktır.

Natro'nun her seviye özelinde tasarlanmış Başlangıç - Süper Başlangıç - Kurumsal şablonlarından kendinize uygun olanını seçerek bütçenize ve internet sitenizin özelliklerine uygun modüllere sahip olabilirsiniz. Onlarca ücretsiz modül desteği sunan NatroSite tasarımları, dilediğiniz şekilde özelleştirebileceğiniz web sitenizi hiçbir teknik sorunla karşılaşmadan sorunsuz ve kolay şekilde aktif hale getirmenizi sağlar.

En İyi Hazır Site Paketleri Sunan Firma: Natro

Natro, hesaplı fiyatlarla kullanıcıların web sitesi kurumsal ihtiyaçlarına yüksek performanslı çözümler sunan Türkiye'nin en çok tercih edilen, lider domain ve hosting sağlayıcısı konumundadır. Natro, gelişmiş altyapısı ve %99,9 uptime'ı ile kullanıcı sitelerinin daima yayında kalmasını güvence altına almaktadır. Ayrıca, 7/24 kullanıcı desteği sunan Natro hizmetleri potansiyel siber tehlikelere karşı gerçek zamanlı ve tam koruma güvenliğini temin etmektedir.

Yalnızca bugüne kadar sunduğu hizmetlerle değil, her gün takipte kalarak teknoloji ve alt yapı geliştirmelerine sürekli yatırım yaparak güncelleyen Natro vizyoner yaklaşımı ve güvenilir hizmet kalitesi ile kullanıcılarına 15 gün koşulsuz iade garantisi sunuyor.

Her sektörden farklı işletme ve kişisel web sitesi özelliklerine hitap eden hazır site tasarımları ile kapsamlı bir şablon havuzu sunan Natro; fiyatları, ürün kalitesi ve kullanıcı memnuniyeti bakımından en iyi hazır site paketlerini sunmaya devam ediyor.

 
Yaralı caretta caretta tedaviye alındı
 
Bekçiden kaçarken 6'ncı kattan atlayan hırsızlık şüphelisi yaralandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaralı caretta caretta tedaviye alındı
HATAY’da yaralı halede bulunan ve nesli tükenme tehlikesi altında olan ...
Otoparkçı, bıçakla saldıran 3 kişiyi pompalıyla vurdu
ADANA’da otomobili park etme meselesinden çıkan kavgada otoparkçı Ömer ...
Seren Serengil'e 4 bin 350 tl adli para cezası
SOSYAL medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Can Tanrıyar'a hakaret ...
 
İstinat duvarının çökmesiyle evin duvarı yıkıldı
TRABZON’un Sürmene ilçesinde, sitenin istinat duvarı çökünce kopan beton ...
İzmir'de gökyüzündeki kızıllığın sebebi belli oldu
İZMİR Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, ...
FETÖ yalanıyla milyonluk dolandırıcılığın şüphesi yakalandı
DENİZLİ'de, kendisini polis olarak tanıttığı kişiden, FETÖ ile korkutarak ...
 
Sosyal medyadan tepki gösterdiği uyuşturucu ticaretinden tutuklandı
KÜTAHYA’da polisin ihtarına uymayıp kaçmaya çalışırken yakalanan Şenol ...
İnşaat firması sahibi, aracının takla attığı kazada öldü
MANİSA'nın Salihli ilçesinde refüje çarpıp, takla atan otomobilin sürücüsü ...
Jandarmaya hakaret eden 2 kişi gözaltına alındı
GAZİANTEP’in Nurdağı ilçesinde, devriye görevi yapan jandarma ekibine ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva