37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Patara'da bilirkişi keşfi tamamlandı, sıra raporda
Patara'da bilirkişi keşfi tamamlandı, sıra raporda
Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
1 Haziran 2019 Cumartesi - 13:58

Hector Cuper: Türkiye, dünya şampiyonuna karşı oynayacak

ÖZBEKİSTAN Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Hector Cuper, Türkiye'nin 8 Haziran'da Fransa ile oynayacağı maç için, "Türkiye, dünya şampiyonuna karşı oynayacak. Skor veremem, zor bir maç olacak" dedi.

Hector Cuper: Türkiye, dünya şampiyonuna karşı oynayacak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Özbekistan Milli Takımı Teknik Direktörü Hector Cuper, yarın Alanya Oba Stadı'nda oynanacak Türkiye maçı öncesi kamp yaptıkları Manavgat'taki otelde futbolculardan Temurkhodja Abdukholikov'la birlikte basın toplantısı düzenledi.

Türkiye'nin Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Fransa ile 8 Haziran'da oynayacağı maçın en büyük özelliğinin dünya şampiyonuna karşı oynayacak olduğunu belirten Hector Cuper, "Türkiye ile Fransa'nın oynanacağı maçı tek kelimeyle anlatmak gerekirse, dünya şampiyonuna karşı oynayacak. Ama dünya şampiyonu olmasının haricinde de her maç önemli maç ve Türkiye'nin bu maça bu düşünceyle çıkacağına eminim. Sonuçta Türkiye'de insanların düşündüğü tabii bir dünya şampiyonuna karşı oynamak kolay olmayacaktır, hiç kolay olmayacaktır. Ancak siz yapmak istediklerinizi düşünürseniz, bunları sahaya yansıtırsanız ve doğruları yapmaya çalıştığınız zaman bunun sonucunda kazanma oranı vardır. Sonuçta bunu yapmak için de bir başlangıca bir düşünceye ihtiyacınız vardır. Bunları yaptığınız takdirde de her zaman böyle bir olasılık var" dedi.

Karşılaşmanın oldukça zorlu geçeceğini aktaran Cuper, "Bir skor verebilir miyim? Skor veremem, bunu söyleyemem tabii ki zor bir maç olacaktır. Türk Milli Takımı'nın bunları düşüneceğinden, bunları sahaya yansıttığında neler yapabileceğini az çok zaten görebiliyorsunuz. Ancak zorluğunun haricinde bir işe başlarsak, bunun devamında sizi başarıya götürebilir" diye konuştu.

Türk futbolcuların performans ve sahada gösterdikleri karakter bakımından etkileyici olduğunu anlatan Hector Cuper, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin son zamanlarda izlediğim maçlarında gerçekten etkilendiğimi söyleyebilirim. Türkiye oyuncularının sahada gösterdikleri performansta ve karakterde gerçekten çok iyi bir takım. Bizim için de önemli bir maç olacak. Futbolda hepimiz tabii ki topa sahip olalım, pozisyonları bulalım, en çok biz oynayalım, oyunu biz yönlendirelim isteriz. Bazen bunları yapmanız, galibiyeti getireceği garantisini vermez. Garanti olarak bir şey söyleyemezsiniz. Ama bunları yaptığınız zaman asıl takımınızı görmüş olursunuz."

Basın toplantısına katılan futbolcu Temurkhodja Abdukholikov, Türkiye'nin kendisine öncelik olarak Fransa maçını gördüğünü belirterek, "Sahaya çıktığımız zaman kendi oyunumuzu yansıtmaya çalışacağız. Bu bir spor müsabakası sonuçta. Ancak bunu da ciddiye alarak ve en iyisini göstererek sahada olacağız. Sahaya çıktığımızda kazanmak için elimizden gelenin en iyisi göstereceğimizden emin olabilirsiniz" dedi.

OZBEKISTAN MILLI TAKIMI TEKNIK DIREKTORU HECTOR CUPER, YARIN ALANYA OBA STADI'NDA OYNANACAK TURKIYE MACI ONCESI KAMP YAPTIKLARI MANAVGAT'TAKI OTELDE FUTBOLCULARDAN TEMURKHODJA ABDUKHOLIKOV'LA BIRLIKTE BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

OZBEKISTAN MILLI TAKIMI TEKNIK DIREKTORU HECTOR CUPER, YARIN ALANYA OBA STADI'NDA OYNANACAK TURKIYE MACI ONCESI KAMP YAPTIKLARI MANAVGAT'TAKI OTELDE FUTBOLCULARDAN TEMURKHODJA ABDUKHOLIKOV'LA BIRLIKTE BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI.(FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

OZBEKISTAN MILLI TAKIMI TEKNIK DIREKTORU HECTOR CUPER, YARIN ALANYA OBA STADI'NDA OYNANACAK TURKIYE MACI ONCESI KAMP YAPTIKLARI MANAVGAT'TAKI OTELDE FUTBOLCULARDAN TEMURKHODJA ABDUKHOLIKOV'LA BIRLIKTE BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI. (TEMURKHODJA ABDUKHOLIKOV) (FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA)

 
Serinlemek isteyenler su parkına koştu
 
Tillo'daki gizemli mezarların sırrı çözülüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aytemiz Alanyaspor, Tayfur Bingöl'ü kadrosuna kattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, 2015-2016 sezonunda ...
Antalyaspor'un kart raporu
ANTALYASPOR'da bu sezon Hakan Özmert en fazla sarı kart, Charles ise en ...
Anastasiadis: Türk Milli Takım'ı bizden daha iyiydi
YUNANİSTAN Milli Takım Teknik Direktörü Angelos Anastasiadis, maçtan sonra ...
 
Kenan Karaman: Almanya'da mutluyum
MİLLİ futbolcu Kenan Karaman, "Şu an Bundesliga'da oynuyorum. Almanya'da ...
Cenk Tosun hastaneye götürüldü
A Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan'ı 2 - 1 yendiği özel maçta sakatlanarak ...
Okullar Ligi'nde final heyecanı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Okullar Ligi'nin beşinci ...
 
Hasan Çavuşoğlu: Ligi iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyoruz
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ligi iyi bir yerde bitirdiklerini ...
Şahiner ve Sangare milli takım kampında konuştu
A Milli Futbol Takım futbolcuları Ömer Ali Şahiner ve Nazım Sangare Antalya'da ...
Antalyaspor'da Nazım Sangare fırtınası
ANTALYASPOR'da bu sezon performansıyla A Milli Takım kadrosuna çağrılan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva