Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
30 Aralık 2020 Çarşamba - 09:10

İnsansepeti Tüm Sosyal Medya Hizmetleri

İşletmelerin kendilerini tanıtmaları, sermayelerini büyütmeleri için sosyal medya hesapları bu dönemde artık kaçınılmazdır. Fakat doğru ve güvenilir firma ile çalışmak bu konuda son derece önemlidir.

İnsansepeti Tüm Sosyal Medya Hizmetleri
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İnsansepeti ile tanışanlar ise aldıkları hizmetten gayet memnun olduklarını, siparişlerin dakikalar içinde teslim edilmesi herhangi bir sorun olduğunda kısa sürede telafi edilmesi gibi özelliklerinin olduğunu söylüyorlar. Kurucusunun 10 senelik sosyal medya deneyimine sahip olduğu bir sitedir. İnsansepeti kaliteli, profesyonel bir hizmet anlayışı ile çalışır. Güvenli ödeme yöntemi ile müşterilerini korur. Her geçen gün daha da büyümektedir.

Hangi Sosyal Medya Hizmetleri Var?

İnstagram, Youtube, Facebook, Tiktok, Twitter ve Google hizmetleri vardır. Bunlardan Google hariç istediğinizi seçip takipçi, yorum, beğeni, abone gibi hizmetleri satın alabilirsiniz. Google için sadece yorum seçeneği mevcuttur. Satın aldığınız paket hesabınıza yaklaşık 7 dk içinde tanımlanmış olur. Türk veya yabancı takipçi, abone seçeneği bulunur. En çok rağbet gören ise şüphesiz İnstagram ve youtube.

Instagram

Video ve fotoğrafların paylaşıldığı bir uygulama olan İnstagram, kişilerin beğenilerine, izlemelerine ve yorum sayılarına bağlı olarak bir algoritma geliştirir. Bu sayede en çok izlenen ve beğenilen videolar, fotoğraflar keşfete çıkar. İnsansepetinde ise dilediğiniz paketi seçip keşfete çıkma imkanına sahip olabilirsiniz. Instagram takipçi satın al hizmeti ile profilinizi sadece 6 dakika da büyütebilirsiniz.

İnstagram için beğeni, oto beğeni, yorum, izlenme, takipçi ve gizli hesap görme seçenekleri bulunur. Aldığınız hizmetin 6 dk içinde gönderilme garantisi vardır ve keşfete çıkma oranı ise %99 artacaktır. 256 bit-SSL ile bilgileriniz güvence altındadır. Ödeme bilgileriniz kesinlikle 3. Kişilerle paylaşılmaz. İzlenme satın aldığınızda ve bir süre sonra izlenme sayısı düştüğünde bunun telafisi derhal yapılır. Ancak hiçbir zaman böyle bir düşüş yaşanmamıştır. 100-20.000 arasında takipçi satın alma seçeneği vardır. Fiyatı ise 10 TL ile 800 TL arasında değişiyor.

Youtube

YouTube’da beğeni satın aldığınızda en fazla 48 saat içerisinde normalde 6 dk içinde beğeniler hesabınızda gözükür. Eğer beğeni satın alırsanız trend ve önerilen videolarda gözükme olasılığınız artar. Bu sayede kanalınıza daha çok abone çekersiniz. İsterseniz başka bir arkadaşınıza da bu beğenileri gönderebilirsiniz. Youtube’da abone satın aldığınızda ise hepsi gerçek insanlardan oluşur. Abone alma durumunuzda kanalınız youtube algoritmaları tarafından fark edilir ve önerilen videolarda çıkarsınız. Bu tamamen güvenli ve zararsız bir sistemdir.

Tiktok

Yazılımcılar tarafından hazırlanan özel yazılımlar ile gerçek ve kaliteli kitleye ulaşabilirsiniz. 10 yıllık tecrübe ve deneyime sahip uzman ekibiyle insansepeti size memnun kalacağınız hizmeti verir. Takipçi satın almak sayfanıza hiçbir zarar vermez aksine daha hızlı büyümenizi sağlar. Satın aldıktan sonra takipçilerin yok olması azalması gibi bir durum görülmemiştir. Ancak böyle bir durum olursa en kısa sürede telafi edilir.

Facebook

Güzel bir facebook sayfanız var ama istediğiniz gibi büyütemiyorsanız insansepetinden sayfa veya gönderi beğenisi satın alabilirsiniz. 6 dk içinde hesabınızda gözükür. Bazen facebook site güncellemeleri yapabiliyor. Bu yüzden en fazla 48 saat içinde beğeniler sayfanıza eklenir. Satın aldığınız takipçiler azalırsa iletişime geçerek bildirdiğiniz takdirde ücretsiz tekrar takipçi eklenir. Satın alınan takipçilerin çoğu gerçek hesaplardır.

Müşteri Memnuniyeti Nasıl?

Müşteriler genel olarak dakikalar içinde hemen siparişin teslim edilmesi, takipçilerin organik, gerçek kişiler olması dolayısıyla çok memnun olduklarını ve tekrar tekrar beraber çalıştıklarını bildirmektedir. Taksitli, EFT, havale gibi ödeme yöntemleri bulunan sitede uzman kadroyla 7/24 hizmet verilmektedir. Hızlı ve güvenilir olduğu konusunda hemfikir müşterileri olan insansepeti, ister kişisel hesap olsun ister profesyonel bir iş hesabı olsun tüm sosyal medya hesaplarına en güvenilir hizmeti sunar.

 
ABD’li politikacı koronavirüsten hayatını kaybetti
 
Kadın girişimciler, yöresel ürünleri ekonomiye kazandırıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Selçuk'tan 'Aylin Sözer' paylaşımı
AİLE, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul'da ...
Bombay: Kim yaparsa yapsın sahte içki almayın
İZMİR'de, marketinde sattığı sahte rakılar nedeniyle 11 kişinin ölümüne ...
Otomobilinin takla attığı kazadan yara almadan kurtuldu
MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil, takla atarak, ...
 
Güzel havayı gören Eminönü ve Galata Köprüsü'ne akın etti
GÜZEL havayı fırsat bilen İstanbullular Eminönü ve Galata Köprüsü'ne akın ...
Zonguldak'ta maden ocağında iş kazası: 1 ölü
ZONGULDAK'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) bağlı maden ocağında meydana ...
Boy sınırı altındaki 50 ton hamsiye el konuldu
DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde, yasal boy sınırının altında olduğu tespit ...
 
Üzerine yem silosu devrilen işçi öldü
BOLU'da, çalıştığı fabrikada üzerine yem silosu devrilen Murat Ergün, hayatını kaybetti.
Yılbaşı öncesi sahte alkol denetimi
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi alkol satışı ...
Rize'nin 'Pisa Kuleleri' tahliye ediliyor
RİZE'de, dolgu zemin üzerine 30 yıl önce inşa edilen ve zeminde meydana ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva