Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
12 Nisan 2023 Çarşamba - 11:50

İsmail Küçükkaya, Böcek’e, Türel’i sordu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte EMİTT Fuarı’nın açılışını yapmak için İstanbul’a gitti. Böcek, açılış öncesi Halk Tv’de İsmail Küçükkaya’nın programına katıldı.

İsmail Küçükkaya, Böcek’e, Türel’i sordu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Böcek, Antalya milletvekilliği adaylarının belirlenmesi ilgili bir soruya şu cevabı verdi:

“Milletvekili  aday adaylığına yoğun bir ilgi vardı. 109 aday adayı ile görüşemedim ama 30-40’ı ziyaret etti ve görüştüm. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlar… Hepsini aday yapsanız hepsi de milletvekili olur ve yönetir.  Bizim orası turizm kentidir. Genel başkanımız  ve şahsında bütün genel başkan yardımcılarımız, sorumlu vekillerimiz ince eleyip sık dokumuşlardır.  Detayları düşünmüşlerdir hep…  Vatandaşımıza da güveniyoruz.”

ÜÇÜNCÜ KİTABIN KONUSU KRİZ GÜNLERİ

Böcek, İyi Parti ile yaşanan kriz günlerini soran Küçükkaya’ya, “Üç gün uyumadık. Her şeyden bir hayır çıkardık. O anı hiç unutamam. Üçüncü kitaba onları yazacağım” dedi.

Küçükkaya, “Ak Parti nasıl Antalya’da… Aday listesinde eski başkan Menderes Türel var mı?” diye sordu. Böcek bu soruya, “Yok” cevabını verdi.

Antalya’nın su pahalılığı sorununu çözdüklerini 5 metreküp suyu 5 TL’den verdiklerini kaydeden Böcek,  “Şu anda en ucuz su bizde… Esnafımızın metreküpü 23 lira olan suyu 11 liraya düşürdük. Hayvancılıkta kullanılan 50 ton suyu 50 lira yaptık” dedi.

Böcek ulaşım sorunu ile ilgili ise bu bilgiyi verdi:

“Biz geldiğimizde ulaşım sorunu da büyüktü… Göç ve Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle büyük bir araç yoğunluğu eklendi. 99 akıllı kavşak yaptık.  Antalyaspor Kavşağı’ndan itibaren 16 kilometre metro yapacağız, bunun  4.5 kilometresi yer altından geçecek.  Sonra Kundu’ya uzanan 22 kilometre metro yapacağız. Takviye olarak 50 otobüs alacağız.”

“Antalya’da yerli nüfusuyla, turistiyle 25 milyon insana hizmet veriyoruz” diyen Böcek, “Antalya’nın turizme katkısı 20 milyar dolar. Bize bunun bir kuruşu dahi verilmiyor. Antalya Büyükşehir dahil turizm kentlerine konaklama vergisi istedik, olmadı. Yarın biz hükümet olduğumuzda bunun verileceğini düşünüyorum” görüşünü paylaştı.

CUMHURBAŞKANINA KIRGINIM

CHP’li belediyeleri deprem bölgesinde görmediğini söyleyen cumhurbaşkanına çok kırgın olduğunu ifade eden Muhittin Böcek,  depremden hemen sonra itfaiye ve iş makinelerini yola çıkardıklarını, kendisi ile birlikte CHP’li büyükşehir belediye başkanlarının aynı gün Kılıçdaroğlu ile Hatay’a gittiğini kaydetti.

2-3 gün ortada asker görmediğini belirten Böcek, Defne’de çadır kent kurduklarını, Islahiye’de fırın ve kreş açtıklarını söyledi.  Partisinin kendisine, Gaziantep’e yardım götürme görevi de verdiğini belirten Böcek, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’i aradığını ancak, “Siz buraya gelmeyin Hatay’a gidin” cevabıyla karşılaştığını ileri sürdü. Böcek, partisinin verdiği görev nedeniyle ısrarcı olduğunu, daha sonra ise devreye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun girip hizmet vermeleri için Gaziantep’te Nurdağı’ndan bir yer tahsis ettiklerini vurguladı. Böcek, “Ben 6 defa deprem bölgesine gittim. Sayın cumhurbaşkanının bunu demesi gerçekten kırıcıdır. Sayın cumhurbaşkanımıza bu bilgiyi verenler çok büyük sorumludur” dedi.

"HAYIR, HİÇ DUYMADIM"

İsmail Küçükkaya, ekrana Yeni Alanya Gazetesi’ni getirip, Rusların Türkiye’ye ilgisinin azaldığını yazan gazetenin manşeti ile ilgili Böcek’e, “Böyle bir şey var mı?” diye sordu. Böcek, bu soruya, “Hayır, hiç duymadım” cevabını verdi.

 
Adliye personeli iftarda bir araya geldi
 
5. Kepez Kitap Fuarı kapılarını açıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 12 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 14 Nisan 2023 Cuma 04:57

Siyaset maalesef mafyalaşmış,her parti aşağı yukarı aynı hale gelmiş.Şu veya bu şekilde Genel Merkezde görevli olanlarla irtibatlıysanız şansınız var.Yoksa ağzınızla kuş tutsanız listeye seçilecek yerden girmeniz imkansız gibi bir şey.Belediye Başkanları zaten bir milletvekili seçtirmek için gece gündüz faaliyet içerisinde oldular.Karşılıklı herkes Ankara'da benim adamım olsun peşindeler,peki halkın vekili ne olacak,onun için siyasi partiler kanunu değişmeli ve ön seçim hakim kontrolünde zorunlu hale getirilmelidir.Genel Başkanlara ise sadece seçim bölgelerinde 10 Milletvekili ni geçen bölgelerde sadece 1 kontenjan adayı gösterme yetkisi verilmelidir.Vekil o zaman halkın vekili olur ve bölgesinin sorunları ile ilgilenir.Şimdi seçmen vekil seçmiyor ki önüne konan listeye oy atıyor.Tek çare partilerde örnek en az 2 yıl ve üstü üye olan ların katılımıyla yapılacak ön seçim.Ayrıca yerelde bütün Belediye Başkanları ön seçimle seçilmelidir.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adliye personeli iftarda bir araya geldi
ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adliye personeline iftar programı ...
Sahiplenmeye akvaryum turu hediye
KONYAALTI Belediyesi, bünyesinde bulunan Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon ...
İnşaat bekçisi, tartıştığı müteahhidi öldürdü
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde inşaatta bekçi olarak çalışan Eyüp Bülbül ...
 
Valilikten yazlık kıyafet kararı
ANTALYA Valiliği'nce kamu çalışanları için 17 Nisan'dan itibaren yazlık ...
Antalya'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde şarampole savrulup, taklalar atan hafif ...
Orman yangınında personel için panik butonu
ORMAN Genel Müdürlüğü, Antalya'da orman yangınlarında görev alacak personelin ...
 
Antalya'da kaybolan bir torba para
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan atar uyruklu Rus vatandaşı ...
Belediyeyi basan temizlik görevlisi için 18 yıl hapis talebi
ANTALYA'da işine son verildiği gerekçesiyle Muratpaşa Belediyesi Temizlik ...
Mehmet Ali Dim'in 'Manavgat' kabusu
Antalya’da 28. dönem milletvekili aday listeleri tartışması devam ediyor. ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva