Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
10 Mart 2017 Cuma - 11:38

İstanbul'da helikopter düştü

İSTANBUL Atatürk Havalimanı’ndan kalkıp Bilecik’e giden Eczacıbaşı Grubu’na ait helikopter, Beylikdüzü’nde televizyon kulesine çarparak düştü. Kazada helikopterde 7 yolcu ve mürettebat bulunurken kaza saatlerinde bölgede yoğun sis olduğu öğrenildi.

İstanbul da helikopter düştü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İşletmesi Kuğu Havacılık tarafından yapılan TC-HEZ tescilli Sikorsky S-76C-2 tipi çift motorlu helikopter, saat 11.16’da İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’ndan kalktı. Kaptan Pilotlar Alaaddin Acar ve Ahmet Bulut yönetimindeki helikopterde, 4 yabancı bir Türk yolcu ile iki pilot bulunuyordu. Dört yabancı yolcunun Rus olduğu, Eczacıbaşı Grubu ile görüşmeler yapmak üzere Türkiye’ye geldiği öğrenildi. Helikopter, Bozüyük’teki Eczacıbaşı Fabrikası’na gidiyordu. 

Kalkıştan 5 dakika sonra saat 11.21’de helikopter, yoğun sisin olduğu Beylikdüzü tarafında uçarken televizyon kulesine çarparak düştü. Helikopterin parçaları, TÜYAP Fuar merkezi ile Büyükçekmece Mezarlığı’nın yakınlarına düştü. Bölgeye hemen ambulans ve itfaiye araçları sevk edildi.

KULENİN YÜKSEKLİĞİ 257 METRE

Beylikdüzü’ndeki televizyon kulesinin beton şaftının yüksekliğinin 163, döner restoranın bulunduğu çelik bölümün 54 metre, anten yüksekliğinin ise 30 metre, toplamda da 257 metre olduğu öğrenildi.

2008’DE ALINDI

Eczacı Grubu’na ait olan ve işletmesi Kuğu Havacılık tarafından yapılan S-76 tipi helikopter 2008 modeldi. Toplam 8 koltuk kapasiteli helikopterin VIP amaçlı kullanılıyordu. Saatte 287 kilometre hıza çıkabilen TC-HEZ tescilli helikopterin menzili ise 535 kilometreydi.

NEDEN BURADAN UÇTU?

Atatürk Havalimanı’ndan kalktıktan sonra yolcu uçaklarının iniş kalkış hattının dışına çıkmak için S-76 tipi helikopterin bu bölgeye geldi. Helikopter oradan Yalova-Bilecik rotasını izleyerek Bozüyük’teki Eczacıbaşı fabrikasına uçacaktı. Uçuş haritalarında Beylikdüzü’ndeki kule 257 metre yüksekliği ile ‘mania’ olarak bildiriliyor. Bunun haritada yer almasına rağmen pilotların neden bu rotayı kullandığı ise bilinmiyor. 

Havacılık uzmanları, helikopter veya görerek uçuş yapan uçakların pilotlarının bölgeyi çok sık kullandığı, kulenin nerede olduğunu çok iyi bildiklerine dikkat çekiyor.

Çift motorlu, yüksek performanslı helikopterin teknik arıza yaşayıp yaşamadığı ise Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ekiplerinin yapacağı araştırma sonrasında ortaya çıkacak. Enkazda helikopterin kuyruğunun gövdeden ayrıldığı, muhtemel olarak çarpmanın ana rotor olarak adlandırılan gövde üzerindeki paller veya gövdenin çarpmış olabileceği düşünülüyor.

DÜŞEN HELİKOPTERDEKİ RUS YOLCULARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Beylikdüzü'nde düşen helikopterdeki Rus yolcuların isimlerinin Aleksandır Vanin, Igor Kochergin, Luidmina Churova ve Elena Badraga olduğu belirlendi

VALİ ŞAHİN: İLK TESPİTLERE GÖRE 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İSTANBUL Valisi Vasip Şahin, helikopterin düştüğü alanda inceleme yaptıktan sonra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte açıklama yaptı. Vali Şahin, "Bugün saat 11.16'da Atatürk Havalimanı'nda kalkan özel bir şirkete ait helikopter 11.21 sıralarında bulunduğumuz mevkide yani Büyükçekmece ilçemizin sınırları içerisinde E-5 karayolu üzerine, şu anda henüz bilinmeyen bir sebeple düşmüş bulunmakta. İlk tespitlere göre 5 kişi hayatını kaybetmiştir. Bununla ilgili arkadaşlarımız çalışıyorlar, Başsavcımız, Başsavcılıkta görevli diğer arkadaşlarımız ve kaza ekibi gerekli incelemeleri yapıyorlar. Bundan sonra daha detaylı açıklama, incelemelerden sonra elde edilen sonuçlara ve teknik raporlara göre daha kesin bir şekilde açıklamış olacağız. Ben ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

TELEVİZYON KULESİNE ÇARPTI İDDİASI

Vali Şahin, bir gazetecinin “2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor mu? Helikopter televizyon kulesine çarparak mı düştü?" sorusuna, "Bütün bunlar teknik detay ve teknik ekipler bunları belirleyecekler. Ondan sonar bunun hakkında bir şey söylemek mümkün olu. Şu anda bunu söylemek için erken. Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Bize de aynı şey ifade edildi ama ancak teknik incelemeden sonra belli olacak" şeklinde yanıt verdi.

SİS SORUSU

Vali Şahin, sisin kazaya neden olup olmadığı sorusu üzerine ise, “Bütün bunlar hava durumunun o andaki alınacak raporuna, teknik incelemenin bize vereceği sonuçlara bağlı bilgilerdir. Şu anda söyleyeceğimiz bilgiler eksik olabilir, yanlış da olabilir. Kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasında bu kadarla yetinelim" diye konuştu. Olayın nedenine ilişkin bilgi sorulması üzerine Şahin, “Kazanın nedeni hususunda şu anda elimizde net bir veri yok. Teknik ekip bunu bize verecek" ifadesini kullandı.

"ŞU ADAN BİZDE BİLGİ 5 KİŞİ"

Hayatını kaybedenlerin sayısının sorulması üzerine ise Vasip Şahin, “Şu adan bizde bilgi 5 kişi ama havalimanına yapmış oldukları deklarasyona, diğer belgelere bakılarak bu kesin sayıda o zaman belli olacak. Bir da tabi bunlarla ilgili, Adli Tıp'ta bir taraftan çalışıyor. Bunlarında vereceği bilgiyle netleşecek" dedi.

Vasip Şahin, helikopterin İstanbul'dan Bileceğine gittiği bilgisinin sorulması üzerine "Evet öyle bir bilgi var"diye konuştu.

"ŞİRKETTEN HENÜZ DAHA BİZE BU KONUDA BİR BİLGİ İNTİKAL ETMEDİ"

Vasip Şahin, helikopterin kime ait olduğunun sorulması üzerine "Helikopterin Eczacıbaşı grubun ait olma ihtimalini de söylüyorlar. Ama şirketten henüz daha bize bu konuda bir bilgi intikal etmedi" diye konuştu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den helikopter kazasıyla ilgili açıklama

Beylikdüzü'nde düşen helikopter ile ilgili olarak Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, olumsuz hava koşullarına dikkat çekerek, "Bize uçak düştüğü söylendi. Gittiğimizde helikopterin düştüğünü gördük. Yol şu anda çift taraflı trafiğe kapalı. 15 dakika öncesine kadar görüş mesafemiz sıfırdı. Helikopter direğe mi, yere mi, kuleye mi çarptı? Burası yüksek bir yer bilmiyoruz" dedi. 

Akgün, "alandan 7 kişi olarak kalktıkları bilgisi geldi. Ama şu anda bizim önümüzde 5 ceset var" diye konuştu.

"ECZACIBAŞI'NA AİT HELİKOPTER. İÇERİSİNDE 5 KİŞİ VARDI. 5'İ, DE MAALESEF HAYATINI KAYBETTİ" 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, şöyle devam etti:

"Şimdi doğrulandı. Eczacıbaşı'na ait helikopter. İçerisinde 5 kişi vardı. 5'i, de maalesef hayatını kaybetti. 4-5 parça şu anda helikopter. Özel helikopter. Atatürk Havalimanı'ndan kalkıyor bu istikamette giderken TÜYAP'ı geçtikten sonra Büyükçekmece tepesinde bu noktaya düşüyor. Ölü sayısı 5. Eczacıbaşı bize de ölü sayısını 7 olarak açıkladığını bize de söyledi ama, 7'de olabilir. Bizim bulduğumuz 5 tane. Ama kask sayısının 7 olduğunu söylüyorlar. Helikopter paramparça. Helikopterden sağ kurtulanın şu an için mümkün olmadığı görülüyor. Alandan 7 kişi olarak kalktıkları bilgisi geldi. Ama şu anda bizim önümüzde 5 ceset var."

İstanbul Valisi Vasip Şahin: İlk tespitlere göre 5 kişi hayatını kaybetti.

BEYLİKDÜZÜ'NDE DÜŞEN HELİKOPTERLE İLGİLİ KUĞU HAVACILIK'TAN AÇIKLAMA

KUĞU Havacılık ve Turizm AŞ Genel Müdürü Gürcan Mallı, İstanbul Büyükçekmece'deki helikopter kazasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Havacılık bünyesinde operasyon yapmakta olan TC-HEZ kuyruk numaralı 2008 üretim tarihli Skorsky S76 C++ tipli helikopterimiz İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Eskişehir Bozüyük seferini yapmak üzere saat 11.20’de kalkış yapmıştır. Kalkıştan kısa bir süre sonra helikopterimizin Beylikdüzü mevkiinde maalesef kaza kırıma uğradığı haberi tarafımıza ulaşmıştır. Helikopterimizde uçuş ekibinden 2 kişi ve 5 yolcu bulunmaktadır. Uçuş ekibi Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut, yolcu isimleri ise Salim Özen, Aleksandr Vanin, Igor Kochergin, Luidmila Chuprova, Elena Badragan."

Açıklamada ayrıca, "Yaşanan elim olaya ilişkin inceleme ve araştırmalar devam etmekte olup yeni bilgilere ulaşıldıkça kamuoyu ile paylaşılmaya devam edilecektir" denildi.

VALİ ŞAHİN: İLK TESPİTLERE GÖRE 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, helikopterin düştüğü alanda inceleme yaptıktan sonra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte açıklama yaptı. 

Vali Şahin, “Bugün saat 11.16'da Atatürk Havalimanı'nda kalkan özel bir şirkete ait helikopter 11.21 sıralarında bulunduğumuz mevkide yani Büyükçekmece ilçemizin sınırları içerisinde E-5 karayolu üzerine, şu anda henüz bilinmeyen bir sebeple düşmüş bulunmakta. İlk tespitlere göre 5 kişi hayatını kaybetmiştir. Bununla ilgili arkadaşlarımız çalışıyorlar, Başsavcımız, Başsavcılıkta görevli diğer arkadaşlarımız ve kaza ekibi gerekli incelemeleri yapıyorlar. Bundan sonra daha detaylı açıklama, incelemelerden sonra elde edilen sonuçlara ve teknik raporlara göre daha kesin bir şekilde açıklamış olacağız. Ben ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

TELEVİZYON KULESİNE ÇARPTI İDDİASI

Vali Şahin, bir gazetecinin “2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor mu? Helikopter televizyon kulesine çarparak mı düştü?" sorusuna, “Bütün bunlar teknik detay ve teknik ekipler bunları belirleyecekler. Ondan sonar bunun hakkında bir şey söylemek mümkün olu. Şu anda bunu söylemek için erken. Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Bize de aynı şey ifade edildi ama ancak teknik incelemeden sonra belli olacak" şeklinde yanıt verdi.

SİS SORUSU

Vali Şahin, sisin kazaya neden olup olmadığı sorusu üzerine ise, “Bütün bunlar hava durumunun o andaki alınacak raporuna, teknik incelemenin bize vereceği sonuçlara bağlı bilgilerdir. Şu anda söyleyeceğimiz bilgiler eksik olabilir, yanlış da olabilir. Kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasında bu kadarla yetinelim" diye konuştu. 

Olayın nedenine ilişkin bilgi sorulması üzerine Şahin, “Kazanın nedeni hususunda şu anda elimizde net bir veri yok. Teknik ekip bunu bize verecek" ifadesini kullandı.

“ŞU ADAN BİZDE BİLGİ 5 KİŞİ"

Hayatını kaybedenlerin sayısının sorulması üzerine ise Vasip Şahin, “Şu adan bizde bilgi 5 kişi ama havalimanına yapmış oldukları deklarasyona, diğer belgelere bakılarak bu kesin sayıda o zaman belli olacak. Bir da tabi bunlarla ilgili, Adli Tıp'ta bir taraftan çalışıyor. Bunlarında vereceği bilgiyle netleşecek" dedi.

Vasip Şahin, helikopterin İstanbul'dan Bileceğine gittiği bilgisinin sorulması üzerine “Evet öyle bir bilgi var"diye konuştu.

“ŞİRKETTEN HENÜZ DAHA BİZE BU KONUDA BİR BİLGİ İNTİKAL ETMEDİ"

Vasip Şahin, helikopterin kime ait olduğunun sorulması üzerine “Helikopterin Eczacıbaşı grubun ait olma ihtimalini de söylüyorlar. Ama şirketten henüz daha bize bu konuda bir bilgi intikal etmedi" diye konuştu.

ECZACIBAŞI HOLDİNG'TEN HELİKOPTER KAZASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Eczacıbaşı Holding'ten Beylikdüzü'ndeki helikopter kazasıyla ilgili açıklama yapıldı.

Yazılı açıklama şu şekilde: 

Eczacıbaşı Havacılık A.Ş.'ye ait olan helikopter, alınan izinlerin ardından bugün öğleden önce Bozüyük'e gitmek üzere havalanmış, ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 11.30'da Büyükçekmece'de düşmüştür. Helikopterde Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen, Rusya'daki bölge satış yöneticilerimizden Aleksandr Vanin, Rus misafirleri Igor Kochergin, Luidmila Chuprova ve Elena Badragan ile pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut bulunmaktaydı. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. 

Hepimizi derinden üzen bu kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI: İLK BELİRLEMELERE GÖRE 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİR

ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Beylikdüzü'nde düşen helikopter ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklama şu şekilde:

"Bugün saat 11.16'da Kuğu Havacılık ve Turizm AŞ' ye ait TÇHEZ tescilli helikopter, Atatürk Havalimanı'ndan görerek kalkış yapmış, saat 11.20'de bir TV kulesine çarparak E-5 karayoluna düşmüştür.

Kalkış esnasında hava şartlarının normal olduğu bildirilirken, helikopterde 2 pilot, 4'ü yabancı uyruklu 5 yolcu olmak üzere 7 kişinin seyahat ettiği bildirilmiştir. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetmiştir.

Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu uzmanları, söz konusu kazaya ilişkin incelemelerde bulunmak üzere kaza yerine gönderilmiştir"

CENAZELER ADLİ TIP'TA

Beylikdüzü'nde televizyon kulesine çarparak düşen Eczacıbaşı Grubu'na ait helikopterde hayatını kaybedenlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na getirildi. 

Olay yerindeki işlemlerin tamamlanmasının ardından cenazeler ambulanslara konularak Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

HELİKOPTER KAZASINDA ÖLENLERİN YAKINLARI TEŞHİS İÇİN ADLİ TIP'A GELDİ

Beylikdüzü'nde helikopter kazasında ölenlerin yakınları cenazeleri teşhis için Adli Tıp Kurumu'na geldi. 

Kazada ölenlerin yakınları cenazeleri teşhis etmek için kurumdan içeri alındı. Bu arada, cenaze işlemleri için Rusya Başkolosluğu'dan da iki görevli geldi. Kazada hayatını kaybeden Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen'in yakınlarından Serkan Sevgi, Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere açıklama yaptı. Kazayı haberlerden duyduğunu aktaran Sevgi, “Buraya denetleme için gelmiş. Denetlemek için giderken o elim kaza meydana gelmiş" dedi. Kazada ölen pilot Pilot Alaattin Nacar'ın da yakınları cenazeyi teşhis ettikten sonra kurumdan ayrıldı.

ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI

Büyükçekmece'deki düşen helikopterin olay yeri inceleme çalışmaları tamamlandı. Parçaları metrelerce etrafa saçılan helikopterin enkaz kaldırılma çalışmalarına başlandı. 

Kaza nedeniyle paramparça olan helikopterin ana gövdesinin kaldırılma çalışması sırasında zor anlar yaşandı. Ana gövdeyi kaldırarak kamyona yüklemeye çalışan kepçe yere düşürdü. İkinci denemesinde ise kepçe gövdeyi kaldırmakta zorlandı. Birkaç denemenin ardından enkaz halindeki helikopterin ana gövdesi ikiye ayrıldı. Daha sonra enkaz kamyona yüklenebildi.

ECZACIBAŞI'NDAN HELİKOPTER KAZASI AÇIKLAMASI...

Eczacıbaşı Holding'ten yapılan yazılı açıklamada, Eczacıbaşı Havacılık A.Ş.'ye ait olan Sikorsky S76 C tipi helikopter, 10 Mart 2017 tarihinde saat 11.20'de Bozüyük'e gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan havalanmış, ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 11.30'da Büyükçekmece yakınlarında düştüğü belirtildi. Açıklamda, "Helikopterde bulunan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen, Rusya'daki bölge satış yöneticilerimizden Aleksandr Vanin, Rus misafirlerimiz Igor Kochergin, Luidmila Chuprova ve Elena Badragan ile pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut, maalesef hayatını kaybetmiştir. Kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin olarak yetkili birimlerin incelemeleri sürmektedir. Hepimizi derinden üzen bu kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz." denildi.

Tolga ÖZBEK- Enver ALAS- Ali AKSOYER- Ersan SAN- Erhan TEKTEN- İbrahim AKTÜRK- Gülseli KENARLI- Yaşar KAÇMAZ- Akın CELİKTAŞ- Taner YENER/İSTANBUL, (DHA)

 

 
Antalya'da FETÖ'den toplam 1499 kişi tutuklandı
 
Kampüste kedi kurtarma operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya Turizminin Kalbi Berlin’de Atıyor
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyeti dünyanın en önemli turizm ...
Aselsan'da FETÖ operasyonu
Aselsan'a operasyon kapsamında 4 ilde 86 adreste arama yapılıyor.
“Gözü tok” imam aranıyor
Diyanet İşleri Başkanlığı, Avrasya ülkelerinde yaşayanlara hizmet etmek için 695 imam arıyor.
 
Otobüs devrildi, ölü ve yaralılar var
Bursa-Ankara karayolunun Mezitler mevkisinde bir otobüsün devrilmesi sonucu ...
İsveç'ten, AB dışında tatil yapana ceza gibi vergi
İSVEÇ hükümeti, hava taşımacılığının neden olduğu karbon salınımını gerekçe ...
Rixos-Accord ortaklığı açıklandı
RİXOS Oteller Grubu sahibi Fettah Tamince, twitter hesabından yaptığı ...
 
İmzalı piyango bileti hak sahibi yapar mı?
Yılbaşında Milli Piyango biletleri satın alan iki kişiden birine ikramiye ...
910 akademisyen atılabilir
Üniversitelerde yürütülen 'FETÖ' soruşturmalarına ilişkin olarak, MİT ...
Tacizciye dayak
NİĞDE'de yolda çocuğu ile yürüyen 35 yaşlarındaki bir kadının, kendisini ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva