Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
22 Temmuz 2015 Çarşamba - 13:46

KONYSİAD'da Antalyaspor konuşuldu

Antalyaspor A.Ş. Başkanı Gültekin Gencer, kupa koleksiyoncusu bir futbolcuyu Pazartesi günü Antalya’ya getireceklerini söyledi.

KONYSİAD da Antalyaspor konuşuldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) geleneksel kahvaltılı toplantısının konuğu Antalyaspor A.Ş. Başkanı Gültekin Gencer ve Antalyaspor Derneği Başkanı Nafiz Tanır oldu.

Toplantıda konuşan Gültekin Gencer, Antalyaspor’un maçlarını oynadığı Mardan Stadı faciasından sonra ciddi bir taraftar kaybına uğradığını, geçmişte Antalyaspor’un maçlarını ortalama 12 bin seyirciye oynadığını ama geçen yıl bu rakamın 1250 kişiye düştüğünü, Antalyaspor’un büyük bir seyirci kaybına uğradığını belirtti.
 
-ETO’O’NUN BAŞKANI
 
Gültekin Gencer, Eto’o transferinin bir proje transferi olduğunu belirterek, ‘’Beşiktaş bir yıl önce Eto’o’yu almak için 15 Milyon Avro banka teminatı sunmuştu. Biz 3 yıllığına 9 Milyon Avro vereceğiz ama tek kuruş banka teminatı vermedik. Eto’o transferi çok rahat bir transfer oldu. Eto’o’nun Antalyaspor’u tercih etmesinin başlıca nedenleri arasında Eto’o’nun daha önceki yıllarda gizlice Antalya’ya gelerek tatil yapmasıdır’’ dedi.
Eto’o transferi ile başarılanı başta turizmciler olmak üzere tüm iş adamlarının görmesi gerektiğine vurgu yapan Gencer, şunları söyledi:


 
‘’Turizmciler ve iş adamları artık Antalyaspor’a neler verebileceklerini düşünmeliler. Eto’o transferi ile Antalya bütün dünya medyasının birinci sırasında yer aldı. Bu tanıtımı Türkiye tanıtım bütçesinden 100 Milyon Avro harcama yapsaydı yine yapamazdı. Eto’o, Rusya’da düzenlenecek 2018 dünya kupası seçmelerine Antalyasporlu Eto’o olarak davet edildi. Buradaki yayını dünyadaki 3-4 milyar insan izleyecek.

Bir telefon şirketi ve havayolu şirketi Eto’o’yu tanıtım yüzü olarak kullanmak istiyor. Sponsorlar Antalyaspor’a daha fazla ilgi göstermeye başladı. Biz bunu iyi pazarlarsak Antalya’ya daha fazla katkı yapabiliriz. Paris’e gittim. Otele gittiğimde otel yöneticileri ‘’Eto’o’nun başkanı geldi’’ dediler. Artık ben Eto’o’nun başkanı olarak anılmaya başladım.’’
 
-AMACIMIZ SEYİRCİYİ YENİDEN KAZANMAK-
 
Gültekin Gencer, kaybolan seyirciyi yeniden stada çekmek için çalışmalar yaptıklarına da değinerek, şöyle konuştu:

‘’33 bin kişilik stadımız devreye giriyor. Bu yıl maçlarımızı bu statta oynayacağız. Kaybolan seyircimizi yeni stadımız, y6eni transferlerimiz ile yeniden kazanacağız. 42 locamız var. Localarımızın 28’ini şimdiden sattık. Pahalı olan locaların tamamı satıldı. Bu da ilgiyi gösteriyor. Bizim proje transferi olarak yaptığımız transferlerin ne kadar doğru transferler olduğunu görüyoruz. Her kesin gönlünde bir aslan yatıyor. Ama öncelik Antalyaspor’da olmalı. Artık Antalyaspor adının bütün dünya medyasında yer alması gurur vericidir.
Biz geçen yılın kadrosunu hemen hemen koruduk. Bir stoper ve bir 10 numara daha transfer edeceğiz. Amacımız her ne kadar ilk 8 içinde yer almak ise de daha üst sıralarda yer alacağımıza inanıyorum. Kupa koleksiyoncusu bir dünya futbolcusunu pazartesi günü inşallah Antalya’ya getireceğiz. Antalyaspor çok daha iyi olacak.’’
 
-NAFIZ TANIR-
 


Toplantıda konuşan Antalyaspor Derneği Başkanı Nafiz Tanır ise 1986 yılında kurulan Antalyaspor Derneğinin başına 2013 yılında geldiklerine işaret ederek, ‘’Biz geldiğimizde ilk iş olarak iş yapmayan Antalyaspor tüzüğünü değiştirdik. Antalyaspor’un geleceğine ışık tutacak bir tüzük yaptık. Dernek olarak Antalyaspor A.Ş’nin yüzde 60 hissesine sahibiz. 7 branşta faaliyet gösteriyoruz. Antalyaspor’un tesis sorunu çözüme kavuştu. Döşemealtı’nda 250 dönümlük alanda yapımına başlanılan Antalyaspor tesislerinde inşallah gelecek yıl tüm branşlarımızla faaliyetlerimizi sürdürürüz. Derneğin hiçbir geliri yok ama tüm branşlarda başarılı olmak için çalışıyoruz’’ diye konuştu.
 
-KONYSİAD BAŞKANI BORA TEZİOĞLU-



KONYSİAD Başkanı Bora Terzioğlu ise toplantının açılışında yaptığı konuşmasına, KONYSİAD olarak Suruç’ta gerçekleşen katliamı ve Adıyaman’da askerimizin şehit düşmesine neden olan elem verici olayı lanetleyerek başladı.
 
Terzioğlu, kensinin ve Yönetim Kurulundaki ekip arkadaşları ile birlikte 07.07.2015 tarihinde yeni bir döneme imza atmak üzere göreve geldiklerini, yeni dönemde  ortaya koyacakları iddialı ve güçlü projeleri hayata geçirmek için  çaba sarf edeceklerini ifade etti.
 
Küçük dokunuşlarla güçlü dayanışma yaratılacağına inandıklarının altını çizen Bora Terzioğlu, şunları söyledi:

‘’Konysiad ‘ın ilk dokunuşu Antalya sporumuza olmalı idi.  Çünkü , Konysiad Antalyaspor ile Tek Yürek’ti  ve  hep  Tam Destek idi.
 
Konysiad olarak Antalyaspor’umuzu  yakinen takip ediyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde sportif başarı yanında kurumsallaşma adına atılan adımları ilgiyle izledik beğenilerimizi ve eleştirilerimizi hep ilettik.
 
Konysiad‘tan bir teşekkür Sayın Nafiz Tanır ve Başkanlığındaki Yönetim Kuruluna. Antalyaspor Kulübü Derneği çabaları ile günün koşullarına uygun kurumsallaşma adına mükemmeli yakalayan Bir Tüzük ile tanıştı. Derneğim Antalyaspor’a gönül verenlere açıldı. Tesisleşme, alt yapı faaliyetleri adına Döşemealtı’nda mükemmel bir arazinin Antalyaspor’umuza kazandırmasında büyük bir adım atıldı. Hentbol , Basketbol, Bisiklet  Yüzme , Su Topu , Masa Tenisi , Amerikan Futbolu ve Judo döneminizde aktif spor branşları haline geldi.
 
Konysiad Üyeleri’nde İsmail Bilal ,  Ziya Erbaş , Nuri ülker , Yavuz Canöz , Osman Ayık , Salih Peker , Emin Altıner , Erdal Atılgan ,  Hakan Gürcüoğlu, Nurettin Ünal, Ali İhsan Sav ve Şahsım Antalyaspor Kulübü Derneği Üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Bugün  Antalyaspor Kulübü Derneği’ne , Konysiad’tan yeni katılacak üyelerle dernekler arası dayanışmanın da güzel bir örneğini sergilemek istiyoruz.
 
Konysiad tan bir teşekkür de Sayın Gültekin Gencer ve Başkanlığındaki Yönetim Kuruluna. Başkan ve yönetim kurulu Süper Lig de oynayan bir önceki sezonu başarılı bir performans ile tamamlayan bir takımı teslim aldı. Biz şans yanınızda değildi diye değerlendiriyoruz,  Antalyaspor’umuz bir alt lige düştü. Kimsenin talip olmadığı bir dönemde Başkan Gencer ve Yönetimi adeta (Biz düşürdük Biz çıkaracağız bu takımı) dedi ve İnandı ve başardı. Gerçek bir sportif başarı hikayesi yazarak, Antalyaspor tarihinde takımı düşüren ve çıkaran Başkan olarak  yer aldı.
 
Yönetim Kurulu Üyeleriniz Ali İhsan Sav , Levent Aydın , Cumhur Arıcı , Hasan Ali Ceylan , Mehmet Yüksel , Mustafa Şahingöz , Mustafa Vicir , Salman Aksal , Tamer Uğurluel , Çetin Keskin , Çetin Pehlivan ,  Özgür Kasapoğlu , Emin Gülmez , İrfan Erdoğan , Numan Kocaacar  ve Rıza Perçin’e de teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bir alt lige düşen takıma belki de  Antalyaspor tarihinde eşine ender rastlanır tarzda ekonomik destek verdiler, takımın ve Başkanın yanında oldular.
 
Çıta biraz daha yükselmeli diye düşünerek Dünya Starını Antalyaspor’a kazandırıldı.   Biz bu transferin sportif  katkı ve anlamı  yanında Antalya’nın tanıtımına son derece yarar sağlandığını düşünüyoruz.
 
Antalyaspor tarihi bir dönem yaşıyor. Bir tarafta yeniden süper Lige çıkmış bir Antalyaspor , Bir yanda transferler , bir yanda 33 bin kişilik stat ve önemlisi yeniden canlanan kentimizin takımına sahip çıkma , Antalyaspor’umuza sahip çıkma , Antalyasporlu lük ruhu… Biz de Tek Yürek Tam Destek diyoruz.’’

KONYAALTI SANAYICI VE ISADAMLARI DERNEGI'NIN (KONYSIAD) ANTALYA TENIS VE IHTISAS KULUBU'NDEKI (ATIK) KAHVALTISINA, ANTALYASPOR KULUBU BASKANI GULTEKIN GENCER VE YONETIM KURULU UYELERI KATILDI.(fOTO:AKIF ARICI/ANTALYA-DHA)
 
 
 

 
Antalyalı öğrenci Suruç'u anlatıyor
 
Kemal Kalender son yolculuğuna uğurlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sevimçok'tan AVM teşekkürü
ANTALYA Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah ...
Emekli zammı ne kadar oldu?
Çalışma Bakanı Faruk Çelik, emekli maaşı zamlarını açıkladı.
Muhalifler TL'ye geçiyor!
Suriyeli muhalifler kontrol ettikleri bölgelerde TL kullanmak için plan ...
 
Emekli ve memurların zam oranı belli oldu
Haziran'da tüketici fiyatları yüzde 0.51 düştü. Emekli ve memurların Temmuz ...
Zam yağmuru geliyor
Elektronik ürünlere ilave vergiler geliyor
Vergi şampiyonu 2 Antalyalı ve 1 Burdurlu
Türkiye'nin vergi rekortmenleri açıklandı. Antalya'dan Osman Çaka ve Okan ...
 
Güllük'ten Çallı'ya kadar yıkın
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Haziran ayı meclis toplantısında ...
Bir numarasın ADOPEN
Adopen İSO'nun sıralamasında yine ilk 500'ün içerisine girdi. Antalya'nın ...
ATSO Başkanı Çetin'den açıklama var
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva