Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
2 Şubat 2017 Perşembe - 10:40

Kan donduran ilk ifade

Antalya’da tanınmış işadamı İsmail Erten’in 29 yaşındaki oğlu Süleyman Erten’i boğarak öldüren zanlı ilk ifadesinde ‘Dakikalarca yalvardı, boğarak öldürdüm, pişman değilim’ dedi

Kan donduran ilk ifade
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre, Antalya'da tanınmış işadamı İsmail Erten'in 29 yaşındaki oğlu Süleyman Erten'i kaçırdıktan sonra boğarak öldüren zanlının ifadesi kan dondurdu. Olayla ilgili gözaltına alınan Süleyman Kabakuşak ifadesinde Süleyman Erten'in kendisine yalvarmasına rağmen boğduğunu ve pişman olmadığını söylediği öğrenildi. Zanlının, Süleyman Erten'in cesedini aracı ile birlikte yaktığı ve daha sonra ormanlık alana attığı da bildirildi. Katil zanlısı olarak yakalanan Süleyman Kabakuşak ile kardeşi Enes çıkarıldıkları mahkemede tutuklanırken baba M.Kabakuşak serbest bırakıldı.

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Antalya'daki vahşi bir cinayetle son bulan olayın detayları ortaya çıktı. Eski belediye meclis üyesi ve işadamı İsmail Erten'in 29 yaşındaki oğlu Süleyman Erten, alacak meselesi nedeniyle 06 FY 2514 cipiyle birlikte silahlı 2 kişi tarafından kaçırılmıştı. Baba Erten'in zanlıların ellerinden son anda kurtulup olayı polis ve jandarmaya haber vermesi ile ortaya çıkan kaçırma olayının ardından Erten'in aracı Korkuteli ilçesi Küçükköy Mahallesi Ballık Mevkisinde yanmış halde bulunmuştu. Jandarmanın yaptığı çalışma sırasında olayın zanlısı olarak Süleyman Kabakuşak yakalanmıştı. Zanlının ifadesi doğrultusunda yapılan incelemede Süleyman Erten'in cesedi boğularak öldürüldükten sonra yakılarak ormanlık alana atılmış halde bulunmuştu.

ÖLÜRKEN YALVARMIŞ

Vahşetin bir numaralı zanlısı Süleyman Kabakuşak, jandarmadaki sorgusunda olayı soğukkanlılıkla anlatırken, cesedi kiralık bir araçla olay yerinden ormanlık alana götürüp attığını söyledi. Zanlının kardeşi Enes ve babası Mehmet Kabakuşak da gözaltına alındı. Süleyman Kabakuşak, cinayeti 2007 yılına dayanan alacak meselesi yüzünden icralık olması nedeniyle işlediğini söyledi. Süleyman Erten'i kaçırdıktan sonra Korkuteli'ye giderken araçta boğarak öldürdüğünü de belirten zanlının, "Onu iple boğarken bana 'Yapma ne istersen babam verir. Benim bir günahım yok' diye dakikalarca yalvardı. Ancak ne olduğunu anlamadım ve onu boğdum" dediği öğrenildi.

BORÇ AHMET'İN İDDİASI

Süleyman Kabakuşak'ın Süleyman Erten'i Rusya'da yaşayan ağabeyi Ahmet Erten'e ait borç nedeniyle kaçırdığını belirttiği ortaya çıktı. Süleyman Erten'in ilgisi olmadığı halde ağabeyinin 227 bin liralık borcu nedeniyle korkunç cinayete kurban gittiği ileri sürüldü. Baba Erten ise, "Bizim kimseye bir kuruş borcumuz olamaz. Son kuruşuna kadar öderiz" dediği ifade edildi., Öte yandan Süleyman Erten dün gözyaşları arsında toprağa verildi. Cenazeye Rusya'da yaşayan ağabey Ahmet Erten de katıldı. Antalya siyaset ve iş dünyası İsmail Erten'i acı gününde yalnız bırakmadı.

OĞLUM SAĞ KURTULABİLİRDİ

İsmail Erten, oğlu Süleyman kaçırıldıktan sonra kurtarılması için devletin en üst kademesine kadar ulaştıklarını ancak oğlunun ölümünün önüne geçemediklerini söyledi. Kaçıran kişilerin yer tespitini yapmak için savcılık ve mahkemeden karar çıkartamadıklarını iddia eden Erten, "Terör olayı olmadığı için HTS kayıtları çıkarılamadı. Helikopter kaldırmak istedim olmadı. Oğlum kaçırıldıktan sonra saat 17.00'ye kadar Varsak'ta imiş. Eğer çabuk davranılsa mahkemeden karar çıkartılıp yer tespit edilip operasyonla kurtarılabilirdi" diye konuştu.

'PİŞMAN DEĞİLİM'

Zanlı ifadesinde, Süleyman Erten'i boğduktan sonra Korkuteli yolu üzerinde aracın içinde yakmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Tam olarak yanmadığını görünce kiralık bir araç ile cesedi bölgeye 4-5 kilometre uzaklıkta ormanlık alana götürüp attık. Daha sonra da kaçarken jandarmaya yakalandım. Pişman değilim" dediği bilgisi alındı. Jandarmanın baba Mehmet Kabakuşak'ı 'suç delillerini yok etmekten' gözaltına aldığı vurgulandı.


Öldürülen Süleyman Erten


Cinayet zanlısı Süleyman Kabakuşak

 

Etiketler:
 
Teşhis konulamadan öldü
 
Manken Melisa dövmeci açmak istiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tütüncü fena yanıldı
Devletin bir kurumu olan TUİK’e göre Antalya Kepez İlçesi’nin resmi olharak ...
Esnaf isyanda
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Trafik Komisyonu kararıyla trafik uygulaması ...
Demre'de ağaçlar çiçek açtı
ANTALYA'nın Demre İlçesi'ne hava sıcaklığının 15- 16 derecede olmasının ...
 
Atölyesini ateşe verdi
ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde 70 yaşındaki D.A.Y., veraset nedeniyle mahkemelik ...
Büyükşehirden muhtarlara bisiklet
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı ...
İşadamının oğlunu kaçırarak öldürülmesi ile ilgili 2 gözaltı daha
ANTALYA'da işadamı İsmail Erten'in oğlu 30 yaşındaki Süleyman Erten'in ...
 
Toplu ulaşımda yeni dönem başladı
ANTALYA'da toplu ulaşımda yeni dönem başladı. Kent merkezinde tek tip ...
52 yılda Antalya'daki 30 şelaleden birkaçı kaldı
ANTALYA'da 1965'li yıllara kadar 40-50 metre yükseklikteki falezlerde ...
Serik'te yem bitkilerine destek
ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde yem bitkileri desteklemesi için müracaatta ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva