Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
1 Nisan 2021 Perşembe - 10:23

Karantinada olması gereken aşçı pavyonda yemek yaparken yakalandı

Pendik'te koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde ihbar üzerine bir lokantaya baskın düzenlendi. İş yerinin içkili lokanta ruhsatıyla pavyon olarak çalıştırıldığı belirlenirken, içeride bulunanların kimlik sorgulamalarında iş yeri aşçısının koronavirüs temaslısı olduğu ortaya çıktı.

Karantinada olması gereken aşçı pavyonda yemek yaparken yakalandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İstanbul'da polis ekipleri denetimlerine devam ediyor. Yapılan bir ihbarı değerlendiren Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saat 19.00'dan sonra açık kalması yasak olduğu halde çalıştırılan lokantaya geldi. Ekipler, önce işyeri etrafında ellerinde telsizlerle gözcülük yapan kişilerin olduğunu fark etti. Mekanı incelemeye alan polisler, iş yerinin kapalı olan kepenginden bir müşterinin çıktığını gördüğü anda içeriye baskın düzenledi. Bu sırada içeri giren ekipler ile içeride bulunanlar arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polisler, lokanta olarak görünen mekanın pavyon olduğunu tespit etti. Polisleri gören bazı kadınlar mekanda kaçışmaya başladı. Polis ekipleri, içeride bulunan kişilere yaptığı kimlik sorgulamalarında lokanta aşçısının koronavirüs temaslısı olduğu bilgisine ulaştı. Aşçı, işletmenin yakınında bulunan bir hastaneye gönderilirken, içeride bulunan 26 kişiye 3 bin 460 liradan toplam 89 bin 960 lira para cezası kesildi. İşletmeye çağrılan zabıta ekipleri, işyerine hem saat 19.00'dan sonra çalıştığı hem de pavyon olarak işletildiği için cezai işlem uyguladı. 

PENDIK’TE KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA YAPILAN DENETIMLERDE IHBAR UZERINE BIR LOKANTAYA BASKIN DUZENLENDI. ISYERININ ICKILI LOKANTA RUHSATIYLA PAVYON OLARAK CALISTIRILDIGI BELIRLENIRKEN, ICERIDE BULUNANLARIN KIMLIK SORGULAMALARINDA ISYERI ASCISININ KORONAVIRUS TEMASLISI OLDUĞU ORTAYA CIKTI. BIR KADINI KACISMASI (USTTE) FOTOGRAF: GAMZE SIMSEK/ ISTANBUL(DHA)

PENDIK’TE KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA YAPILAN DENETIMLERDE IHBAR UZERINE BIR LOKANTAYA BASKIN DUZENLENDI. ISYERININ ICKILI LOKANTA RUHSATIYLA PAVYON OLARAK CALISTIRILDIGI BELIRLENIRKEN, ICERIDE BULUNANLARIN KIMLIK SORGULAMALARINDA ISYERI ASCISININ KORONAVIRUS TEMASLISI OLDUGU ORTAYA CIKTI. BIR KADINI KACISMASI (USTTE) FOTOGRAF: GAMZE SIMSEK/ ISTANBUL(DHA)

PENDIK’TE KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA YAPILAN DENETIMLERDE IHBAR UZERINE BIR LOKANTAYA BASKIN DUZENLENDI. ISYERININ ICKILI LOKANTA RUHSATIYLA PAVYON OLARAK CALISTIRILDIGI BELIRLENIRKEN, ICERIDE BULUNANLARIN KIMLIK SORGULAMALARINDA ISYERI ASCISININ KORONAVIRUS TEMASLISI OLDUĞU ORTAYA CIKTI. ISYERI SAHIBI ILE POLIS (USTTE) FOTOGRAF: GAMZE SIMSEK/ ISTANBUL(DHA)

PENDIK’TE KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA YAPILAN DENETIMLERDE IHBAR UZERINE BIR LOKANTAYA BASKIN DUZENLENDI. ISYERININ ICKILI LOKANTA RUHSATIYLA PAVYON OLARAK CALISTIRILDIGI BELIRLENIRKEN, ICERIDE BULUNANLARIN KIMLIK SORGULAMALARINDA ISYERI ASCISININ KORONAVIRUS TEMASLISI OLDUĞU ORTAYA CIKTI.  FOTOGRAF: GAMZE SIMSEK/ ISTANBUL(DHA)

PENDIK’TE KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA YAPILAN DENETIMLERDE IHBAR UZERINE BIR LOKANTAYA BASKIN DUZENLENDI. ISYERININ ICKILI LOKANTA RUHSATIYLA PAVYON OLARAK CALISTIRILDIGI BELIRLENIRKEN, ICERIDE BULUNANLARIN KIMLIK SORGULAMALARINDA ISYERI ASCISININ KORONAVIRUS TEMASLISI OLDUĞU ORTAYA CIKTI. TEMASLI ASCI ILE POLIS (USTTE) FOTOGRAF: GAMZE SIMSEK/ ISTANBUL(DHA)

PENDIK’TE KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA YAPILAN DENETIMLERDE IHBAR UZERINE BIR LOKANTAYA BASKIN DUZENLENDI. ISYERININ ICKILI LOKANTA RUHSATIYLA PAVYON OLARAK CALISTIRILDIGI BELIRLENIRKEN, ICERIDE BULUNANLARIN KIMLIK SORGULAMALARINDA ISYERI ASCISININ KORONAVIRUS TEMASLISI OLDUĞU ORTAYA CIKTI.  FOTOGRAF: GAMZE SIMSEK/ ISTANBUL(DHA)

PENDIK’TE KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA YAPILAN DENETIMLERDE IHBAR UZERINE BIR LOKANTAYA BASKIN DUZENLENDI. ISYERININ ICKILI LOKANTA RUHSATIYLA PAVYON OLARAK CALISTIRILDIGI BELIRLENIRKEN, ICERIDE BULUNANLARIN KIMLIK SORGULAMALARINDA ISYERI ASCISININ KORONAVIRUS TEMASLISI OLDUĞU ORTAYA CIKTI. POLISIN ICERI GIRMESI (USTTE) FOTOGRAF: GAMZE SIMSEK/ ISTANBUL(DHA)

Ramazan EĞRİ - Gamze ŞİMŞEK / İSTANBUL (DHA)

Etiketler:
 
Pfizer'ın aşı şişesinden 7 doz çekecek şırınga üretildi
 
Antalyaspor'da gole en çok katkı Fredy'den
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Koca, DSÖ medya brifingine katılacak
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü ...
Koçak Farma’nın yerli aşısı mutant virüslere karşı da denenecek
TÜRKİYE'de Kovid-19’a karşı hem ilaç hem aşı üretimi yapan tek yerli firma ...
Tarihi mekanlarda simit satıyordu, arkeolog oldu
DİYARBAKIR'da, küçük yaşlarda, tarihi mekanlarda turistlere simit satarak ...
 
Düğünlerde yeni moda; Gelin-damat zeybek öğreniyor
AYDIN'ın Efeler ilçesinde evlilik hazırlığı yapan çiftler, düğün öncesi ...
100 bin liralık maket otomobil koleksiyonu
ERZURUM'da, otomobil firmasında satış danışmanı olarak çalışan Murat Ergün, ...
Trafik magandası tartıştığı sürücüyü darp etti
BEYOĞLU'nda trafik magandası, durdurup tartıştığı sürücüyü darp etti. O anlar kameralara yansıdı.
 
7 kadın, kurdukları kooperatifle ihracata başladı
GAZİANTEP'te 7 kadın, İpekyolu Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle kurulan ...
Tarihi sokak 8 yıl sonra aynı kaderi yaşadı
MANİSA'nın Kula ilçesinde tarihi evlerin bulunduğu mahallede çıkan yangında, ...
Jandarmanın nefes kesen uyuşturucu operasyonu
KÜÇÜKÇEKMECE'de, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yasadışı yollarla ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva