Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
30 Ekim 2018 Salı - 15:09

Kavgada ayağından vurulan genç evlendi

ANTALYA'da alışveriş merkezinde indirimli perdeyi alma konusunda tartıştığı polis memuru A.K. tarafından, nişanlısı Esra Toprak'ın (22) gözleri önünde sol ayağından vurulan engelli Hakan Susam (24), dünyaevine girdi. Susam, acılara rağmen düğünün güzel geçtiğini söyledi.

Kavgada ayağından vurulan genç evlendi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 22 Eylül günü Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde meydana geldi. Geçirdiği trafik kazası nedeniyle yüzde 47 engelli raporu olan Hakan Susam, nişanlısı Esra Toprak ile bir alışveriş merkezinde satılan indirimli perdeyi aldıktan sonra parasını ödemek istedi. Kasanın yoğun olması üzerine bir süre bekleyen Susam'ın ayırdığı perdeyi, polis memuru A.K. almak istedi. Perdeyi kendisinin aldığını söyleyen Susam, sıra olduğu için beklediğini dile getirdi. A.K., önce Susam'ın elinden perdeyi almaya çalıştı, ardından da dövmeye başladı. Susam ise otomobilinden aldığı testereyle kendini savunmaya çalıştı. Polis memuru A.K., beylik tabancasıyla Hakan Susam'ı sol ayağında vurarak yaraladı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibinin müdahale ettiği Hakan Susam, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Röntgeni çekilen Susam'ın ayağında kırık olduğu tespit edildi. Susam'ın ayağı alçıya alınırken, gözaltına alınan polis memuru A.K. ise işlemlerinin ardından açığa alındı.

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Kayıtlarda, tarafların tartışması, polis memuru A.K.'nin Hakan Susam'ı dövmesi, yerde sürüklemesi, ateş etme anı, yakınlarının sakinleştirmeye çalışması ve yaralıya vatandaşların yardım etme görüntüleri yer aldı.

ANTALYA'DA 'INDIRIMLI PERDE'YI ALMAK ISTERKEN TARTISTIGI POLIS MEMURU A.K. TARAFINDAN, NISANLISI ESRA TOPRAK'IN GOZLERI ONUNDE SOL AYAGINDAN VURULAN YUZDE 47 ENGELLI HAKAN SUSAM, DUZENLENEN DUGUN TORENIYLE DUNYA EVINE GIRDI. SUSAM, ACILARA RAGMEN DUGUNUN GUZEL GECTIGINI SOYLEDI. KAVGA ANI (ARSIV)

DÜNYAEVİNE GİRDİ

Tedavisi halen devam eden ve isabet eden mermi nedeniyle sol ayak tarağı kırılan Hakan Susam, Cumhuriyet Bayramı'nda evlendi. Doktorların ayağının üzerine basmaması konusunda uyarılarda bulunduğu Susam, ağrı kesici kullanarak salona yürüyerek geldi. İlk şarkıyla birlikte dans eden Susam ve Toprak çiftine davetliler de eşlik etti. Hakan Susam, eşi Esra Toprak ile karşılıklı oynadı.

Uzun süre ayakta kalamayan damat, oyun sırasında ara sıra düğün masasına gelerek mola verdi, ayağını sandalyeye uzatarak dinlendirdi. Bu anlarda gelin de Susam'ı yalnız bırakmadı. Çiftin nikahını Antalya Büyükşehir Belediyesi nikah memuru Mustafa Pilavcı kıydı. Genç çift, evlilik cüzdanını nikah memurunun elinden birlikte aldı.

ANTALYA'DA 'INDIRIMLI PERDE'YI ALMAK ISTERKEN TARTISTIGI POLIS MEMURU A.K. TARAFINDAN, NISANLISI ESRA TOPRAK'IN GOZLERI ONUNDE SOL AYAGINDAN VURULAN YUZDE 47 ENGELLI HAKAN SUSAM, DUZENLENEN DUGUN TORENIYLE DUNYA EVINE GIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
ACILARA RAĞMEN GÜZEL BİR DÜĞÜN OLDU

Düğünden sonra açıklama yapan çift, mutlu olduklarını söyledi. Düğün hazırlığı sırasında polis memuru tarafından vurulduğunu anlatan Hakan Susam, "26 Ekim'de doktora gittim. Doktor ayağımın üzerine tam olarak basamayacağımı söyledi. Basarsam ileride daha büyük sıkıntılar olabileceğini söyledi. '6 ayda ancak iyileşir' dedi. Mutlu günümde eşimin elinden tutmak için acılara göğüs gerip ağrı kesiciyle düğüne katıldım. Acılara rağmen düğünümüz mutlu şekilde geçti. Kırık olan sol ayağımın topuğuna basarak biraz oynadım. Hep o şekilde ayakta kaldım. Güzel bir düğün oldu" dedi.
ANTALYA'DA 'INDIRIMLI PERDE'YI ALMAK ISTERKEN TARTISTIGI POLIS MEMURU A.K. TARAFINDAN, NISANLISI ESRA TOPRAK'IN GOZLERI ONUNDE SOL AYAGINDAN VURULAN YUZDE 47 ENGELLI HAKAN SUSAM, DUZENLENEN DUGUN TORENIYLE DUNYA EVINE GIRDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
SAĞLAM AYAĞINA BASTIM

Esra Toprak Susam da, "Eşimin hiç ayağa kalkacağını sanmıyordum. Tekerlekli sandalyeyle düğüne katılmasını bekliyordum. Ancak çok zor da olsa ayağa kalktı ve beni mutlu etti. Nikah kıyılırken ben de sağlam ayağına bastım" diye konuştu.

ANTALYA'DA 'INDIRIMLI PERDE'YI ALMAK ISTERKEN TARTISTIGI POLIS MEMURU A.K. TARAFINDAN, NISANLISI ESRA TOPRAK'IN GOZLERI ONUNDE SOL AYAGINDAN VURULAN YUZDE 47 ENGELLI HAKAN SUSAM, DUZENLENEN DUGUN TORENIYLE DUNYA EVINE GIRDI. SUSAM, ACILARA RAGMEN DUGUNUN GUZEL GECTIGINI SOYLEDI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Araç kiralayıp, park halindeki araçların akülerini çaldılar
 
'Laf atma' ile başlayan olayın şüphelileri adliyede
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Araç kiralayıp, park halindeki araçların akülerini çaldılar
ANTALYA'da rent a car'dan otomobil kiralayan 3 hırsız, park halinde bulunan ...
Fatih Dönmez: İkinci sondaj gemimizi almak üzereyiz
ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Antalya'da, sondaj gemisi ...
Boşandığı eşinin oğlunu kaçırdığını iddia etti
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde oturan Selami Kuşdemir, Alman uyruklu eski ...
 
Antalya'da o tesisi havaya uçurmayı planlamışlar
ANTALYA'da, Jandarma Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz'ün şehit edilmesi ile bölgedeki ...
İpekyolu Kalkınma Ajansı, YÖREX Fuarı'nda
İPEKYOLU Kalkınma Ajansı (İKA) koordinasyonunda Gaziantep, Adıyaman, Kilis ...
Operada savaş müzikleri konseri
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB) Orkestrası'nın 'Cumhuriyet Konserinde ...
 
Antalya Yelken Kulübü'nün yeni tesisleri açıldı
ANTALYA Yelken ve Deniz Sporları İhtisas Spor Kulübü'nün, Sahil Antalya ...
ASAT bakım onarım yapıyor
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'ne bağlı ASAT ekipleri, Alanya'nın farklı noktalarında ...
Akdeniz güzeli, Mersin tatiline başladı
ANTALYA'da Tanıtım Production tarafından 19'uncusu düzenlenen Miss Mediterranean ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva