Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
'Giselle'den mayısta son 3 perde
'Giselle'den mayısta son 3 perde
15 Şubat 2019 Cuma - 10:16

Kayıp başvurusunda bulundu, gerçek ortaya çıktı

AFYONKARAHİSAR'da birlikte yaşadığı Abdullah Gazi Akbıyık'ın kaybolduğu ihbarını yapan K.A. adlı kadın, dini nikahla yaşadığı adamı öldürüp bahçedeki tandırda yaktığını itiraf etti. Polis tandırda arama başlatırken, K.A. ise gözaltına alındı.

Kayıp başvurusunda bulundu, gerçek ortaya çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sultandağı ilçesinde K.A., 10 gün önce Sultandağı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek dini nikahla yaşadığı Abdullah Gazi Akbıyık'ın 5 gündür kayıp olduğu başvurusunda bulundu. İhbar üzerine emniyet ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan soruşturmalar neticesinde Akbıyık'ın izine rastlanamazken, K.A. ise dini nikahlı eşinin bulunması için İstanbul'da özel bir televizyon kanalından yardım istedi.

AFYONKARAHİSAR POLİSİNİN UYARISI İLE GÖZALTINA ALINDI

Soruşturmayı yürüten Afyonkarahisar Polisi, bazı şüpheler nedeniyle K.A.'nın sorgulanması amacıyla İstanbul Polisi'ne bilgi verdi. Bunun üzerine gözaltına alınan K.A., ifadesinde dini nikahlı eşi Abdullah Gazi Akbıyık'ı öldürdüğünü ve daha sonra evin bahçesindeki tandırda yaktığını itiraf etti. K.A.’nın itirafı üzerine polis ekipleri evin bulunduğu alanda çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri evin içerisinde, tandırda ve bahçede araştırma yaparak Akbıyık'a ait izler ve küllere ulaşmaya çalıştı. Ekmek yapımında kullanılan tandır kulübesinde elde edilen deliler olay yeri inceleme ekipleri tarafından Adli Tıp Kurumu'na incelenmek üzere gönderildi.

Bu arada cinayeti itiraf eden K.A. ise İstanbul'daki sorgusunun ardından Afyonkarahisar'a götürülmek üzere yola çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CİNAYETİ KIZI İŞLEMİŞ

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde evde öldürülüp, cesedinin tandırda yakıldığı iddia edilen Abdullah Gazi A.'yı, dini nikahlı eşi Kıymet A.'nın (42) değil, çiftin kızları Gizem A.'nın öldürdüğü ortaya çıktı. Polisteki işlemlerinin ardından Çay Adliyesi'ne sevk edilen Kıymet A. ve kızı Gizem A.'ya, savcılıktaki ifadelerinin ardından Sultandağı ilçesindeki evlerinde tatbikat yaptırıldı. Bu sırada, olay yerine gelen Gizem A.'nın bazı okul arkadaşları ağladı, "Arkadaşımız katil değil" diye bağırdı. Tatbikat sırasında polis ve jandarma ekipleri, yoğun güvenlik önlemi aldı. Evin bulunduğu sokağın yanı sıra çevre sokaklar da yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

KIZI CİNAYETİ ÜSTLENDİ

Gizem A., ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini söyledi. Olayın 18 Ocak'ta yaşandığını belirten Gizem A., "Annem, 'Senin üniversite sınavın var. Hayatını karartma. O nedenle cinayeti ben üstleneceğim' dedi. Bu nedenle olayı annem üstlendi. Ancak daha sonra pişman oldum ve gerçeği anlattım" dedi. Babasının eve alkollü geldiğini belirten Gizem A. ifadesinde olayı şöyle anlattı:

"Anneme bir senet imzalatmak istedi. Annem 'imzalamayacağım' dedi. Annemi dövmeye başladı ve başına silah dayadı. Sonra ben araya girdim, silah ateş aldı. Kime geldiğini anlayamadım, silah babamın elindeydi. Baktım, babam birden yığıldı, o vurulmuş, sonra öldü. Korktuk ve polise gidemedik. Annemle birlikte cesedi aldık. Kardeşimi de çağırdık. Götürdük evin arkasında. Orada ekmek yaptıkları bir yer var, yaktık. Küçük kardeşime 'Olay çıktı vuruldu' dedim. Ona biz tembihledik, eğer bir gün ortaya çıkarsa annem yaptı diyelim dedik.' Annem bize hem annelik, hem babalık yaptı. Anneme bir şey olsun istemedim. Eğer anneme vurmasaydı, dövmeseydi, silah zoruyla bir şeyler yaptırmaya çalışmasaydı, böyle olmazdı."

Kıymet A. ve kızı Gizem A., evde yapılan tatbikatın ardından yeniden Çay Adliyesi'ne getirildi.

AFYONKARAHISARDA 10 GUN ONCE BIRLIKTA YASADIGI ABDULLAH GAZI AKBIYIKIN KAYBOLDUGU IHBARINI YAPAN K.A. ADLI KADIN, DINI NIKAHLA YASADIGI ADAMI OLDURUP BAHCEDEKI TANDIRDA YAKTIGINI ITIRAF ETTI. POLIS TANDIRDA ARAMA YAPARKEN KADINI GOZALTINA ALDI. (SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISARDA 10 GUN ONCE BIRLIKTA YASADIGI ABDULLAH GAZI AKBIYIKIN KAYBOLDUGU IHBARINI YAPAN K.A. ADLI KADIN, DINI NIKAHLA YASADIGI ADAMI OLDURUP BAHCEDEKI TANDIRDA YAKTIGINI ITIRAF ETTI. POLIS TANDIRDA ARAMA YAPARKEN KADINI GOZALTINA ALDI. (SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISARDA 10 GUN ONCE BIRLIKTA YASADIGI ABDULLAH GAZI AKBIYIKIN (FOTODAKI) KAYBOLDUGU IHBARINI YAPAN K.A. ADLI KADIN, DINI NIKAHLA YASADIGI ADAMI OLDURUP BAHCEDEKI TANDIRDA YAKTIGINI ITIRAF ETTI. POLIS TANDIRDA ARAMA YAPARKEN KADINI GOZALTINA ALDI. (SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'DA BIRLIKTE YASADIGI DINI NIKAHLI ESI ABDULLAH GAZI A.'I (FOTODAKI) OLDURUP BAHCEDEKI TANDIRDA YAKTIGINI ITIRAF EDEN KIYMET A. VE BUYUK KIZI GIZEM A. ADLIYEYE SEVK EDILDI.(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISARDA 10 GUN ONCE BIRLIKTA YASADIGI ABDULLAH GAZI AKBIYIKIN KAYBOLDUGU IHBARINI YAPAN K.A. (FOTODAKI) ADLI KADIN, DINI NIKAHLA YASADIGI ADAMI OLDURUP BAHCEDEKI TANDIRDA YAKTIGINI ITIRAF ETTI. POLIS TANDIRDA ARAMA YAPARKEN KADINI GOZALTINA ALDI. (SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'DA BIRLIKTE YASADIGI DINI NIKAHLI ESI ABDULLAH GAZI A.'I OLDURUP BAHCEDEKI TANDIRDA YAKTIGINI ITIRAF EDEN KIYMET A. (ARKADA) VE BUYUK KIZI GIZEM A. (ONDE ORTADA) ADLIYEYE SEVK EDILDI.(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'DA BIRLIKTE YASADIGI DINI NIKAHLI ESI ABDULLAH GAZI A.'I OLDURUP BAHCEDEKI TANDIRDA YAKTIGINI ITIRAF EDEN KIYMET A. (ORTADA) VE BUYUK KIZI GIZEM A. ADLIYEYE SEVK EDILDI.(FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) 

 

Etiketler:
 
ATSO'dan seçim bildirgesi
 
Aydın'da 4 asırlık Tevrat ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alacağı hediyenin parasını şehit ailelerine bağışladı
AFYONKARAHİSAR'da görevli Dr. Serdar Boztekin, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ...
Afjet Afyonspor'da Yusuf Şimşek dönemi
AFJET Afyonspor, Serhat Güller'den boşalan teknik direktörlük görevine ...
TIR ile hırsızlığa gelen 5 şüpheli yakalandı
AFYONKARAHİSAR'da TIR'la geldikleri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ...
 
Tavuktan zehirlenen aile tedaviye alındı
AFYONKARAHİSAR'da yedikleri tavuktan zehirlenen anne, baba ve 2 çocuğu ...
Afyonkarahisar'da polisten kan bağışı
AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürlüğü personeli Türk Kızılayı tarafından ...
Başkan Çoban'ın fotoğrafı dernek binasında
AFYONKARAHİSAR'daki Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri ...
 
Şimşek İYİ Parti'ye geçti
AFYONKARAHİSAR'ın Kızılören ilçesi Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Cafer ...
AKUT'tan kış eğitimi
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesi Akdağ Kocayayla'da AKUT Afyonkarahisar ...
Öğrencilere kitap bağışı
AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve İl Jandarma Komutanı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva