Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
5 Ocak 2018 Cuma - 09:18

Kemer'e yakışmıyor

Kemer Meclis toplantısında Belediye Başkanı Mustafa Gül, turizm sezonunu değerlendirdi. Bu sırada AK Partili Meclis Üyesi Yunus Nergiz, Başkan Gül'e, "Beraber rüşvet aldığın adamların isimlerini söyle" dedi, kıyamet koptu.

Kemer e yakışmıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

GÜN HABER DİYOR Kİ: “Aşağıda okuyacağınız bu haber, siyasetin Ankara’da gerilen havasının Antalya’ya nasıl yansıdığını gösteriyor. Turizmin göz bebeği Kemer’e bu çirkin siyaset yakışıyor mu?.. Ne olursa olsun, bir meclis üyesi, bir belediye başkanının yüzüne karşı aleni, açık açık, ‘Rüşvetçi’ diyemez. Varsa bir iddiası bunu bir meclis üyesi veya partinin tüzel kişiliği altında savcılığa taşır. Rüşvetin belgesi olmaz derler ama bildiği ne varsa savcıya anlatır, sonucu bekler. Öyle diğer meclis üyelerinin önünde, gazetecilerin kameraları çalışırken bu tür çirkin iddialarda bulunmak ayıptır, siyasi ahlaka da aykırıdır. Bir kere olsa ağzından kaçtı dersiniz. Ama bu sahne ikinci kez tekrarlanıyor. Kısaca Kemer’de iyi şeyler olmuyor.”

İŞTE O HABER:

Sabah Akdeniz’de yer alan habere göre Nergiz'in "Beni niye konuşturmuyorsun? AK Parti grubu adına konuşuyorum. Normal soru soruyorum. Beraber rüşvet aldığın adamların isimlerini söyle" ifadelerini kullanması üzerine Gül, AK Parti grubuna yönelik "Susturun bunu" dedi. Yunus Nergiz'in "Senin demokrasin böyle. 6.7 milyon lirayı ne yaptın?" sözleri üzerine Gül, "Sana ne? Sen soramazsın. Senin hiç bir vasfın yok burada. Terbiyesizlik yapma. Ya kes sesini ya da dışarıya çık. Herkes senden rahatsız oluyor. Buraya Meclisi karıştırmaya geliyorsun. Mahkemede görüşürüz" diye cevap verdi. Güvenlik görevlilerinin de salona girdiği gerginlik büyümeden sona erdi.

NERGİZ HESAP SORACAĞIM

AK Parti Meclis Üyesi Yunus Nergiz, benzer bir tartışmayı Ağustos ayında da yaşadıklarını hatırlatarak, "6.7 milyon liralık borçlanma yetkisi istedi. Bize 2 sunum gösterdi. Bunlardan biri Aslanbucak, diğeri Kuzdere'de. Buraya iki proje yapacağını söyledi. Biz de 'Mimari yapı aşamasına getir, projeye onay verelim' diyerek itiraz ettik. Aradan 4 ay geçti. İki gün önce projeleri yapacağını söylediği alana gidip fotoğrafladım. Hiçbir çalışma yapılmamış. Bu fotoğrafları gösterince birden parladı. Bana GATAB ile ilgili hiç alakasız sorular yöneltince, ben de rüşvetten yargılandığını hatırlatıp, "Beraber rüşvet aldığın isimleri söyle. Bana 'Paşa'lığın sökmez' dedim. Her meclis toplantısında hesap soracağım" dedi.

DAHA ÖNCE DE DIŞARI ATTIRMIŞTI

Kemer Belediye Meclisi'nin 2017 yalı Ağustos ayı toplantısında da gergin anlar yaşanmıştı. CHP'li Başkan Mustafa Gül ile AK Parti Meclis Üyesi Yunus Nergiz arasında sert tartışma çıkmıştı. Nergiz'in, Belediye Başkanı Gül'e "Kiriş Mahallesi'nde bulunan Maxx Royal Otel'deki marketi kendisi işletiyor" demesinin ardından tansiyon yükselmiş ve Başkan Gül, "Kanıtlayın hemen başkanlıktan istifa edeyim" ifadesinin ardından tartışmanın büyümesi üzerine Başkan Gül, Yunus Nergiz'i özel güvenlik görevlilerine talimat vererek yaka paça salondan attırmıştı.
 
BAŞKAN GÜL’DEN AÇIKLAMA
 
Bu arada, DHA’nın geçtiği haberde ise Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, belediye meclisinde Ak Partili Yunus Nergiz'in kendisine sözlü saldırıda bulunduğunu belirterek, "Yunus Nergiz'in mecliste söylemiş olduğu sözleri aynen kendisine iade ediyorum" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, dün yapılan meclis toplantısında Ak Parti sözcüsü Yunus Nergiz'in kendisine yönelik sözlü saldırıda bulunduğunu belirterek, kendisini kınadığını söyledi. Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Başkan Gül, "Kemer Belediye Meclisimizde yeni yılın ilk toplantısını iyi dileklerle ve faaliyetlerimizi anlatarak açtık. Ancak Yunus Nergiz adlı meclis üyemiz yine gerginlik çıkardı. Bu meclis üyesi 4 yıldır Kemer Belediye Meclisi'ni itibarsızlaştırmak ve halkın gözünde küçük düşürmek için bilinçsiz şekilde aynı hareketleri yapıyor. Ben öncelikle meclisimizde çıkan huzursuzluktan dolayı Kemer halkından özür dilerim. Çünkü Kemer halkı böyle bir davranışa layık insanlar değil" dedi.

'SÖZLERİNİ KENDİSİNE İADE EDİYORUM'

Yunus Nergiz'in meclisin itibarını zedelemenin yanı sıra kendi partisine de zarar verdiğini kaydeden Başkan Gül, "Yunus Nergiz'in mecliste söylemiş olduğu sözleri aynen kendisine iade ediyorum. Bu şahsın kendi partisine de Kemer'e de zarar verdiğini geçmişte Ak Parti il başkanına da söyledik. Ancak aynı hareketlerine devam etti. 'Neden bunları yapıyor?' diye soracak olursanız, 2014 yılında belediye başkanı seçildikten sonra benimle çalışmak istediğini yakın dostlarım aracılığıyla iletti. Ben de kendisi fikir ve tavır olarak bize uygun olmadığı için bu öneriyi kabul etmedim. Her mecliste ısrarla olay çıkarmasının altında yatan nedenin bizim tarafımızdan reddedilmek olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

'2017'DEKİ GELİRİM 701 BİN DOLAR'

Yunus Nergiz'in kendisine yönelik suçlamalarının elle tutulur yanı olmadığını vurgulayan Başkan Gül, şöyle dedi:

"Mal varlığımı her yıl düzenli olarak açıklıyorum. Bunu hem belediyemizin sitesinde, hem de kendi sosyal medya hesabımdan ilan ediyorum. Bütün gelirlerim ortada. Bu konuda hiçbir gizlim saklım yok. Bize iftira atanlar ahlaksızdır. Bir şirketim var. 3 otel işletiyorum. 2017 yılında şirketimin geliri 701 bin dolardır. Bunu istedikleri yerden araştırabilirler. Bunun yanında üç bankadan kredim var. Kredilerime de bakabilirler. Biz bugüne kadar ahlaklı siyaset yaptık. Bundan sonra da ahlaklı siyasete devam edeceğiz. Kendisinde ahlakı eksik gören insanlar bizim ahlakımızı bozamadılar. Bundan sonra da bozamayacaklar. Kemer'in onurlu meclisini lekelemeye çalıştıkları için meclis başkanı olarak izin vermeyeceğim. Seçmenimiz bir dahaki seçimlerde ilçemize zarar veren bu tip insanları Kemer meclisine seçmeyecektir. Çünkü onlar en doğrusunu bilir."


Foto: Sabah Akdeniz

Etiketler:
 
Yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı
 
Kütüphanede sabah sporu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
solomon61 5 Ocak 2018 Cuma 13:21

akp saçmalamış. ağzı olan iftira atıyor. varsa belge suç duyurusu yap. beşiktaş belediyesi gibi alınsın görevden. hem yılların başkanı, para alsa kendi adına almaz.

Yorumu oyla      6      3  
taş 5 Ocak 2018 Cuma 12:05

Nezaket hiç kalmamış,her şeyin bir usulü var,rüşvet aldığını iddia ediyorsan gidersin savcıya soruşdurulur,ve hakkında bir karar verilir,suçlu ise cezasını çeker yok değilse karşı taraf isterse iftira ,tazminat gibi konular gündeme gelir, yoksa ulu orta sen şunu yaptın sen bunu yaptın, geldiğimiz noktaya bakarmısınız,bunun son aşaması insanlar birbirini boğazlayacak.

Yorumu oyla      8      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li başkan görevden alındı
İçişleri Bakanlığı: Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar görevden uzaklaştırıldı.
CHP'de büyük yarış
CHP Antalya örgütünde il başkanlığı için 7 Ocak Pazar günü 4 aday yarışacak.
Hürriyet'e göre o bakan da gidecek
Erken seçim olasılığı bir süreden beri gündemin gerisine düşerken, Ankara ...
 
Antalya'daki muhalefetin hali...
Dursun GÜNDOĞDU yazdı
'Beni o çizdi CHP'nin adayı olamaz'
CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçimleri ...
Isparta AKP'de il başkanı seçildi
AK Parti Isparta il başkanlığının olağan genel kurulu sonucu mevcut Başkan ...
 
Deniz Baykal telefonla aradı ve...
Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, ayağını kırdığı gerekçesiyle kaldırıldığı ...
CHP Burdur'da Osman Gök dönemi
CUMHURİYET Halk Partisi Burdur il başkanlığına Osman Gök seçildi.
CHP'den salvolar
Antalya’da CHP kanadı bugün 3 koldan yapılan açıklamalarla iktidara yüklendi.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva