Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
24 Eylül 2014 Çarşamba - 22:36

Kılıçdaroğlu da 'Tek aday' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Antalya İl Başkanlığı için adaylığı gündeme gelen Cavit Arı ile görüştü ve tek adayla seçime gidilmesi konusunda uzlaşı sağlandığını söyledi.

Kılıçdaroğlu da  Tek aday  dedi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Gün Haber’e ulaşan bilgiye göre, CHP Antalya İl Başkanlığı adaylığı için tüm grupların adı üzerinde  uzlaştığı Cavit Arı, bugün öğleden sonra sürpriz bir şekilde Antalya Belek'te bulunan Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu’nun kendisine, “Gördüğün kadarıyla sizin isminiz üzerinde bir uzlaşı var. Kimse başka bir aday çıkarmadan tek adayla kongreye gidilmesi iyi olur” dedi.

DEVRİM KÖK’ÜN UZLAŞI ÖNERİSİNİN NEDENİ ANLAŞILDI

Bu sabah Konyaaltı Belediyesi’nde toplanan  Gürkut Acar, Devrim Kök ve belediye başkanları arasında uzlaşı sağlanamamıştı. Ancak, Kök öğleden sonra ani bir manevrayla bu ekibe Cavit Arı ismini önermiş, tek adayla seçime gidilmesini istemişti.  Bunun nedeninin Kılıçdaroğlu olduğu da ortaya çıkmış oldu.

CAVİT ARI KİMDİR?

2009- 2014 yılları arasında İl Genel Meclis Başkanlığı yapan ve son yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan avukat Arı, Antalya Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 
 

 
CHP tek adayla kongreye gidiyor
 
Lig TV'ye prezervatif cezası
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ANTALYA LI 27 Eylül 2014 Cumartesi 12:25

Sayın CHP Lİ arkadaşlarım oynanan oyunun lütfen farkına varın bütün seçimlerde karşı karşıya olan bu kişiler ,birden birleştiler nedenmi Antalyada yaşayan yabancı saydıkları yıllarını partiyi büyütmek için uğraş veren kişileri dışlayarak millet vekillikler paylaşılarak anlaşmaya varmışlardır. O zaman ANTALYALI saydıklar seçmenin oyuyla seçilmeyi garantilemişler demekki.1999 unutmayalım.

Yorumu oyla      4      3  
gerçek CHP Lİ 26 Eylül 2014 Cuma 22:57

Belediye başkanları,milletvekilleri madem çatı adayı çıkaracaktınız altı ay önce yapılan mahalli seçimlerde anlaşsaydınız ya büyükşehiri kaybetmezdik .Orada çalışan partililerimiz işten atılmaz,sürgüne gönderilmezdi.Delege bugün olmazsa dört buçuk yıl çok çabuk geçer bunun hesabını size mutlaka sorar.

Yorumu oyla      7      3  
chp taban 25 Eylül 2014 Perşembe 14:42

chp nin delegeri koyun degıl . hele hele salak hiç değil. kılıçdaroğlunun ve baykalın oturup karar verdıklerı adayı desteklemek zorunda örgüt bırakılamaz. bu örgüt kişilerin arka bahçesi olmaktan çıkmalıdır. cavit arı begendim bir kişilik. yaktılar cavit arıyı. ama kımse meraklanmasın 2. bir yol bulacağız. BAHADIR MANYASLIOĞLU kaybetsende arkdayız

Yorumu oyla      14      7  
GERÇEK DELEGE VE ALGI YÖNETİMİ 25 Eylül 2014 Perşembe 09:39

Antalya’da 2010’dan bugüne CHP’nin başarısızlığında; toplam İl Yönetimi olarak değil, bana göre sadece ve sadece İl başkanı Devrim Kök’ün kişisel hesapları ve Mustafa Akaydın başta olmak üzere CHP’li belediye başkanlarının kişisel tutumları ve ardından Deniz Baykal ile olan horoz dövüşünün, Deniz Baykal ve ekibinin üvey evlat muamelesi görmesinin ve daha birçok faktörün yattığını artık herkes belgeleri ile öğrenmiş bulunuyor. Antalya CHP’de temel denklem: A= Devrim Kök+ Ümit Uysal B= Muhittin Böcek+Şefik Dirgen+Pınar Toğaç+Cavit Arı C=Devrim Kök+Pınar Toğaç D= Deniz Baykal+Cavit Arı+Reşat Eker+Zühra Doğan 18.Olağanüstü Kurultay Öncesi, Kurultay sırası, Kurultay sonrası Gizli İttifak A+B+C+D= Muharrem İnce destekçileri, Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez Karşıtları Şimdi Antalya İl Başkanlığı güya, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na Uzlaşı adayı olarak, kendisine her platformda karşı olmuş, küçük olsun benim olsun diye Antalya’da partiyi aşağı çekmiş kişilerin adayı olarak sunuluyor. Bu plan 2011’de Genel Başkanın daha örgütü tanımadan, mağdur edilmiş Deniz Baykal’a bir jest olarak verdiği “Antalya milletvekili listesini Deniz Baykal yapacak” söyleminden çok daha farklı bir plandır. Kendisine ve örgüte karşı olan bir cephenin, ışıltılı ve şişirilmiş bir aday profilinden başka bir şey değildir. Bu planın tam karşılığı: Antalya’nın ele geçirilerek, tüm Türkiye’ye bir algı yönetimi ile mesaj vermektir. Bu plan Antalya başta olmak üzere, tüm Türkiye’de 2015 genel seçimlerinde CHP’nin ve dolayısı ile Türkiye Cumhuriyetinin bittiği plandır. Memleket sözkonusu olduğunda, delegenin gözü hiç bir şey görmez. Değil böyle bir kumpası, babası gelse tanımaz. Bu toplumda karar vericiler satılık değil, hele delegeler hiç satılık değil. Kendi gerçek CHP’li adayını çıkaracak ve örgütü de ülkeyi de bu hain planlardan kurtaracaktır. Ya da seçime katılmayacaklardır. Planlayıcılar ise çapsız ve arkası boş bir adayla, 2,5’dan 3 mv. ile ki onların sırası bellidir, AKP diktatörlüğüne ülkeyi peşkeş çekeceklerdir. Gerçek Delege

Yorumu oyla      20      4  
hak getire 25 Eylül 2014 Perşembe 08:46

akpyi eleştiriyoruz, halimize bak, tek adaymış. diktatör oldu kılıçdaroğlu.vay vay vay.

Yorumu oyla      18      11  
GERÇEK 25 Eylül 2014 Perşembe 00:39

Genel başkan daha önce de Menderes DALı aday olarak açıklamıştı.Aday bile olamadı bu delegenin özgür iradesine müdahaledir.Bu yapı bu kafa daha delegeyi tanımıyor.Delege bunu yemez.Soldan bakan bir adayla bu darmadağın olur.

Yorumu oyla      27      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP tek adayla kongreye gidiyor
Antalya’da CHP il kongresine tek adayla gidiyor. Hemen hemen tüm gruplar ...
Cavit Arı, 'Herkesin adayıyım'
CHP Antalya İl Başkanlığı için adaylar tek tek ortaya çıkmaya başladı. ...
Kurultay'a bak kongreyi gör
2012’den bu yana yenilgi üzerine yenilgi alan, yerel seçimlerde Büyükşehiri, ...
 
Bir yarışta Ankara'da
CHP'nin Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olan Yalova Milletvekili ...
Kim kimin adamı?
ANTALYA'da 12 Ekim'de olağanüstü toplanacak CHP il kongresinde seçilecek ...
Antalya CHP kongre haberleri, kulisleri, yorumları
CHP Antalya'da 12 Ekim'de olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreyle ilgili ...
 
CHP Antalya'da kongre kulisleri
CHP MYK’nın kongre tarihi 12 Ekim olarak belirlemesinin ardından, Antalya’da hareketlendi.
Antalya kongresi Akaydın'a emanet
Antalya CHP'de olağanüstü kongre sürecini yönetecek olan iki kritik isim ...
99'lar 199 olmuş
CHP Kağıthane İlçe Başkanı Zeynel Öztürk’ün başvurusu üzerine 30 Mart ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva