İddia uğruna 700 çivinin üzerine yattı
İddia uğruna 700 çivinin üzerine yattı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
4 Şubat 2013 Pazartesi - 20:58

Kök: Açık aramıyor, sökük dikiyorum

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve onun A Takımı'yla sergilediği yakınlığı "Benim kimseye minnet borcum yok. Benim minnet borcum parti tabanına. Ben tabanın oylarıyla seçildim" sözleriyle değerlendirdi, "Benim farkım açık aramıyorum, sökük dikiyorum" dedi.

Kök: Açık aramıyor, sökük dikiyorum
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP İl Başkanı Kök ve Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Yılmaz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetimini makamında ziyaret etti. Ziyaretin anısına kalpaklı Atatürk fotoğrafının bulunduğu şilt takdim edilen İl Başkanı Kök, yoğun bir çalışma programı içinde yer aldıklarını söyledi.

2012 Mayıs ayında gerçekleşen il kongresinin ardından yeni bir yorumla parti çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu kapsamda Antalya'nın 19 ilçesi ve 539 köyünü ziyaret ettiklerini kaydeden İl Başkanı Kök, insan odaklı siyaseti temel aldıklarını söyledi. CHP'nin artık insanlardan sadece 'Atatürkçüyüz, laikiz, demokratız, doğruyuz, dürüstüz' diyerek oy istemediğini kaydeden İl Başkanı Kök, insanlara dokunan, onun sosyal yaşamına saygı duyan, dikkate alan bir anlayışı inşaya çalıştıklarını dile getirdi.

CHP İl Başkanı Kök, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın Halkkart soruşturması kapsamında cumhuriyet savcısı Osman Şanal'a ifade vermesinin ardından AK Parti'nin 'Şov' eleştirilerine de yanıt verdi. Gerek adliye gerekse belediye önünde toplanan kalabalığın kendiliğinden gelişen bir sürecin ürünü olduğunu savunan İl Başkanı Kök, "Belediye başkanımız Akaydın'ın ifade vermesi rutin olarak görülebilir. Ama Türkiye'de yaşıyorsanız, önünüzde İzmir ve Eskişehir örnekleri varsa insan tedirgin oluyor" dedi. Şov iddiasını haksız bulduğunu ifade eden Kök, muhalefet etmenin artık bir yürek işi, muhalefet partisinde belediye başkanlığı yapmanın ise bir kahramanlık olduğunu söyledi.

İl Başkanı Kök, soru üzerine, seçim sevincini kendisiyle birlikte kongre salonunda eşi Günseli Akaydın'la birlikte kutlayan Başkan Akaydın'la yakınlığını "Benim kimseye minnet borcum yok. Benim minnet borcum parti tabanına. Ben tabanın oylarıyla seçildim" sözleriyle açıkladı. Kendisinin, daha seçimlere iki yol varken, "Mevcut başkanla seçimlere girersek kaybederiz" şeklinde açıklama yapan kesimden olmadığını belirterek geçmiş yönetime göndermede bulunan İl Başkanı Kök, "Açık aramak yerine sökükleri dikiyoruz" dedi. Devrim Kök, parti içinde, özellikle belediye başkanları arasında dikilecek sökük kalmadığını da sözlerine ekledi.

BAYKAL'DAN BU BEKLENİR

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, savcılıkta ifade verirken milletvekilleri Osman Kaptan, Yıldıray Sapan ve Arif Bulut'a "Derhal Antalya'ya gidin, sahip çıkın" talimatını da değerlendiren İl Başkanı Kök, "Deniz Baykal'dan beklenen davranış" dedi. CHP'nin büyük bir aile olduğunu ve bu aile içinde kim haksızlığa uğrarsa onun etrafında kenetlenildiğini dile getiren İl Başkanı Kök, 'Parti büyüğümüz' şeklinde hitap ettiği Deniz Baykal'ın davranışının son derece doğru olduğunu dile getirdi.

KILIÇDAROĞLU ANTALYA'DA

CHP İl Başkanı Devrim Kök, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hem Şubat ayında hem de Mart ayında Antalya'da olacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, 22-23 Şubat'ta iki günlük bir programla Antalya'ya gelecek. CHP Genel Başkanı'nın bu kez rotası Antalya'nın batı ilçeleri olacak. 22 Şubat günü Kemer'den başlayarak tüm batı sahilini gezmesi planlanan Kılıçdaroğlu, geceyi Kaş'ta geçirecek.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 23 Şubat Cumartesi günü ise Kaş'tan hareket edecek ve Elmalı, Korkuteli ilçelerini beldeleri ve köyleriyle gezecek. CHP İl örgütünün genel merkez düzeyindeki ikinci programı ise Mart ayında gerçekleşecek. 3 gün sürmesi öngörülen program dahilinde CHP Lideri Kılıçdaroğlu'yla birlikte tüm Merkez Yürütme Kurulu, Parti Meclisi, il başkanları ve milletvekilleri Antalya'da kampa girecek. CHP'nin Antalya kampının detayları gelecek günlerle netleşecek.

Emre BAYLAN (DHA)

 
Sağ gözü maalesef…
 
Umut turizmi başlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal'dan belediyelere operasyon yorumu: 'Bu bir sindirmedir'
CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yapılacak değişiklikle ...
AKP'li vekil: PKK'lılar benim çocuğum
AK Parti Milletvekili İçten, "22 bin PKK'lı öldürüldü yani 22 bin çocuğum ...
Köse'den aday adaylarına uyarı
Ak Parti İl Başkanı Köse: "Başka partiye çalışacaksanız aday adayı olmayın"
 
CHP Demre’de yara sardı
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve CHP’li Antalya ...
CHP'ye kimler oy veriyor ?
CHP'nin il başkanları toplantısında 81 il başkanına "Seçimde Başarı İçin ...
CHP'li başkandan işçiye yüzde 90.2 zam
ANKARA'nın Ayaş İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Ali Başkaraağaç, kadrolu ...
 
Kılıçdaroğlu il başkanlarına seslendi
CHP İl Başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Ankara'daki CHP Parti ...
Baykal'dan Akaydın talimatı
Deniz Baykal, aralarının 'kötü' olduğu konuşulan Başkan Akaydın'ın savcıya ...
Akaydın'ı Kılıçdaroğlu aradı
Savcıya ifade veren Mustafa Akaydın, çıkışta kendisini arayan CHP Lideri ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva