Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
6 Aralık 2018 Perşembe - 12:41

Kol kırıp baş yaran eşe 8 yıl 9 ay hapis

ANTALYA'da, boşanmak istediğini söyleyen eşi Melike Gözgören'in (25) kolunu kırıp, başını taşla yaran Recep Gözgören (30), 8 yıl 9 ay hapse mahkum edildi.

Kol kırıp baş yaran eşe 8 yıl 9 ay hapis
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 27 Ağustos günü, Konyaaltı ilçesinde meydana geldi. Pazarda balıkçılık yapan Recep Gözgören, 6 yıllık eşi Melike Gözgören ile birlikte, parasını almak için Antalya- Kemer yolundaki balıkçı barınağına gitti. Burada işini halleden Recep Gözgören, eşi Melike ile alkol alıp sohbet etti. Melike Gözgören'in boşanmak istediğini söylemesi üzerine ikili arasında kavga çıktı. Eşi tarafından sağ kolu kırılan ve taşla vurularak başı yarılan Melike Gözgören, hastanede tedaviye alındı. Gözgören'in başına 50 dikiş atılırken, kolu ve parmaklarında kırık ile vücudunun birçok yerinde doku zedelenmesi tespit edildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Recep Gözgören tutuklandı.

Gözgören hakkında Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Recep Gözgören ve avukatı ile Melike Gözgören katıldı. Duruşmada son sözü sorulan Recep Gözgören, eşinin başka erkeklerle görüştüğünü, sık sık evi terk ettiğini ve kendisini 3 erkeğe dövdürmek istediğini öne sürdü. Olay gününü de anlatan Recep Gözgören, konuşmak için buluştuklarında eşinin kendisini aldattığını itiraf ettiğini belirterek, “Yanından ayrıldığım sırada yerden taş alarak fırlattı ve yere düştüm. Üzerime saldırdığı sırada elindeki taşı aldım. Alkolün etkisiyle kendimi kaybettim. Melike'ye birkaç kez vurdum, ittirdim, yuvarlanarak başını kayaya çarptı" dedi.

Telefonu arızalı olduğu için çevredekilerden sağlık ekibine haber vermelerini istediğini belirten sanık, öldürme kastı olmadığını belirterek, beraatini talep etti.

SANIĞA 8 YIL 9 AY HAPİS

Mahkeme heyeti kısa bir aranın ardından Recep Gözgören'i, 'eşi kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan önce ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına mahkum etti. Eylemin teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle ceza 14 yıla indirildi. Eylemin haksız tahrik altında işlendiğine kanaat getiren mahkeme, cezayı 10 yıl 6 aya indirdi. Sanığa duruşmalardaki tutum ve davranışlarından dolayı da iyi hal indirimi uygulayan mahkeme heyeti, cezayı 8 yıl 9 aya indirdi.

Adliye çıkışında gazetecilere konuşan Melike Gözgören, bir süre hastanede kaldıktan sonra 2 ay kadar babasının kendisine baktığını söyledi. Tedavi sürecince tek başına evin içinde bile yürüyemediğini belirten Gözgören, “Daha sonra dikişlerim alındı ama parmağımdaki kırık kemik kaynamadı. Doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Kış mevsimi olduğu için parmağım sürekli ağrıyor. Ameliyatım ilkbaharda yapılacak. Parmağımdaki kırık nedeniyle elimi kullanmakta güçlük çekiyorum. Vücudumdaki darp izleri geçiyor, ama ruhumda bıraktığı tahribat ömrümün sonuna kadar kalacak" diye konuştu.

Biri 5, diğeri 3 yaşındaki iki çocuğunun bir ay süreyle devlet korumasına alındıktan sonra geçici olarak kayınpederinin yanına verildiğini anlatan Melike Gözgören, “Çocuklarımı göremiyorum, arada bir konuşuyorum. Şu an olayın etkisini atabilmek için psikolojik tedavi görüyorum. Doktor, bu süreçte etkilenmemem için çocuklarımla görüşmemi istemiyor. Yaklaşık bir sene boyunca kendimi toparlayana kadar çocuklarımı belirli aralıklarla göreceğim" dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerinin de kendisiyle irtibata geçtiğini söyleyen Melike Gözgören, boşanma davasının da birkaç ay içerisinde görüleceğini kaydetti.

ANTALYA'DA, BOSANMAK ISTEDIGINI SOYLEYEN ESI MELIKE GOZGOREN'IN KOLUNU KIRIP BASINI TASLA YARAN RECEP GOZGOREN, 8 YIL 9 AY HAPSE MAHKUM EDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)ANTALYA'DA, BOSANMAK ISTEDIGINI SOYLEYEN ESI MELIKE GOZGOREN'IN KOLUNU KIRIP BASINI TASLA YARAN RECEP GOZGOREN, 8 YIL 9 AY HAPSE MAHKUM EDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Eski CHP'li Ak Parti'den belediye başkan adayı oldu
 
Alman turistleri dolandıran çete çökertildi: 38 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya Büyükşehir'in konteyner ev yardımları
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, yaşanan doğal afetler ya da maddi imkânsızlıklar ...
ATSO'da Hal Yasası değerlendirildi
TARIM sektörü temsilcileri, Hal Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair ...
Antalya'da faciaya kıl payı
ANTALYA'da, Demre- Kaş karayolu, yağmurun etkisiyle düşen kaya nedeniyle bir süre ulaşıma kapandı.
 
Antalya'daki hastanede hırsızlığa suçüstü
ANTALYA'da hasta gibi davranarak girdiği hastanede B.O.'nun 55 lira ve ...
Antalya'da okul servislerine beyzbol sopası uyarısı
ANTALYA Muratpaşa Milli Eğitim Müdürlüğü, okul servislerinde levye, beyzbol ...
ADSO'dan 'İnönü'yü anma konseri
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konserler dizisi kapsamında ...
 
Türel: 2019'da suya zam yok
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın halen ...
Antalya'daki kazada 3 yaşındaki Arda öldü
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde manevra yapan kamyonetin duvara sıkıştırdığı ...
Denizli-Antalya yolunda yoğun sis
DENİZLİ-Antalya yolu Cankurtaran mevkiinden yoğun sis etkili olurken, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva