Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
18 Şubat 2016 Perşembe - 13:08

Konyaaltı'na Arap ilgisi

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltı sahilinin çeşitli kesimlerinde sürekli denetimler yapıldığını, denizin temiz olduğunu söyledi.

Konyaaltı na Arap ilgisi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) Porto Bello Otel’de düzenlediği geleneksel sabah kahvaltılı toplantısının konuğu Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik oldu.
 
Kaymakam Keklik, Konyaaltı bölgesindeki kaymakamlık alanları içinde yapılan çalışmalar hakkında dernek üyelerine bilgi verdi. Keklik, ‘’Konyaaltı sahilinde sürekli denizin denetimi yapılıyor. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadık. Konyaaltı denizi temiz’’ dedi.
 
Konyaaltı’nın nüfusunun 154 bin 920 olduğunu anlatan Keklik, şunları söyledi:
 
‘’Konyaaltı’nda her türlü hizmet verilmektedir. Konyaaltı’nda yabancılara yapılan konut satışlarında bu yıl düşüş gözlenirken Araplarda az da olsa artış var.  Konyaaltı plajı 5 kilometre uzunluğunda. Konyaaltı’nın toplamda 22 kilometrelik bir sahili var. Bölgede 3073 odalı 6 bin 690 yatak kapasiteli toplam 82 konaklama tesisi bulunuyor. Konyaaltı’nda her türlü denetimler titizlikle yapılıyor. Sigaraya karşı yapılan toplam 5 bin 866 denetime 127 kişi ve 50 kuruluşa idari ve maddi ceza kesildi. Sigara konusunda karşı hoşgörü yok. Bölgemizde 43’ü yatağa bağlı 110 kişiye evde bakım hizmeti veriliyor. Yardıma muhtaç 2 bin 84 kişiye ayni ve maddi yardım yapıldı. Yardıma muhtaç engelli, yaşlı ve yardıma ailelere de maddi yardımlarda bulunuyoruz. Ben her sabah işe gitmeden 2 yardıma muhtaç aileyi evinde ziyaret ederek eksikliklerini belirliyorum. Yardım etmek isteyen iş adamları olursa benimle birlikte bu ziyaretlere katılıp yardım edebilir. Bölgemizde bazı sorunlar var. Özellikle Batı Çevre Yolu’nun tamamlanması gerekiyor. Konyaaltı bölümü tamamlandı. Kalan kısımda tamamlanırsa Konyaaltı trafiği daha rahat olur.’’
 
İŞADAMLARI YARDIMA HAZIR
 
KONYSİAD Başkanı Bora Terzioğlu’da yaptığı konuşmada Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik’in, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını, söz konusu projelerin toplumumuzun yaşam kalitesinin arttırılması ve sosyal, kültürel, çevre konularında duyarlı, geleceğe umutla bakabilecek toplum bireylerinin yetiştirilmesi açısından son derece faydalı olduğunu düşündüğünü ifade etti.
 
KONYSİAD olarak biz de birlikten kuvvet doğar inancıyla sıkı çalışarak ve gönüllülük esasıyla hizmet ederek, hem kendileri hem de etraftaki insanların hayatında olumlu yönde fark yaratmayı amaçladıklarına dikkat çeken Terzioğlu şunları söyledi:
 
‘’Şüphesiz ki sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumlarının sosyal sorumluluk projelerinde işbirliği içerisinde çalışması, projelerin daha kısa sürede hayata geçirilmesine ve sağlayacağı faydanın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde ulaşmasına imkan tanıyacaktır.
 
En büyük isteğimiz Konyaaltı’nın içinde bulunduğu şartların iyileştirilmesi ve mevcut potansiyelinin daha iyi kullanılmasıdır.
 
Günümüzde ortaya çıkan ihtiyaçların, karşılaşılan sınama ve fırsatların çok iyi tespit edilerek incelenmesi ve her bir durum için uygun yöntem belirlenerek ona göre hareket edilmesi, ilçemizin kalkınmışlık ve refah seviyesinin yükseltilmesini mümkün kılacaktır.
 
Bu hareket tarzında kamu otoriteleri ile sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışması arzu edilen hedefe daha çabuk varılmasına yardımcı olacaktır.
 
KONYAALTI PLAJI İLÇEYE YAKIŞIR HALE GELMELİ
 
Bu anlayışla çalışmalarını sürdüren derneğimiz Konyaaltı sahili düzenlemesi ve Boğaçayı Projesi’ne büyük önem atfetmektedir. Dünyanın en güzel plajlarından biri olan Konyaaltı sahilinin bir an önce ilçemize yakışır hale gelmesini arzu ediyoruz. 
 
Boğaçayı projesinin de ilçemizin sosyal ihtiyaçlarını karşılar şekilde ve doğaya zarar vermeden gerçekleşmesini, ilçemizin de bu proje içerisinde hak ettiği gibi anılmasını istiyoruz.
 
Söz konusu projelerle ilgili her türlü diyalog ve işbirliğine hazır olduğumuzu belirtmek isterim.’’


 
 
 

 
AGC, Ankara'daki saldırıyı kınadı
 
Antalya Valisi Türker’in acı günü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'nın başına talih kuşu konuyor
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ...
Boğaçayı Projesi emlak pazarlama stratejisini değiştirdi
ANTALYA'da Konyaaltı sahilinden denize dökülen Boğaçayı'nda 40 kilometrelik ...
EXPO'ya ATSO bahçesi
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, EXPO 2016 ...
 
ATSO Yönetimi, Bakan Soylu'yu ziyaret etti
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Çalışma ve ...
ANSİAD yönetimi Vali Türker'i ziyaret etti
ANTALYA Valisi Muammer Türker, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği ...
ATSO Akademi eğitime devam
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi ...
 
1.3 milyon borçlu yasal takipte
Bireysel kredi veya kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe girenlerin ...
Enflasyon rakamları açıklandı
Ocak 2016 ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) verileri açıklandı.
Mostar, Antalyalı yatırımcıları bekliyor
BOSNA Hersek Mostar Cemal Biyediç Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Asım Peco ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva