Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
13 Kasım 2021 Cumartesi - 18:37

Korkuteli'de 4 cami, iki kuran kursunun açılışı yapıldı

DİYANET İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde cami, Kuran kursu ve gençlik merkezlerinin açılışlarına katıldı. Erbaş, Diyanet İşleri mensupları olarak toplumun önünde rehberlik eden hizmetkarlar olduklarını söyledi. 

Korkuteli de 4 cami, iki kuran kursunun açılışı yapıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Korkuteli ilçesinde, Alaaddin Şehzade Korkut Camii ve Kuran Kursu, Karşıyaka Şehitler Camii, Sultan Ahmet Aydın Kuran Kursu ve Gençlik Merkezi, Uzunoluk Mustafa-Naciye Gencer Camii ve Varsak Yaylası Kuba Camii açılış törenine katıldı. 

Törende konuşan Erbaş, mekanların en hayırlısının cami ve Kur'an kursları olduğunu, bu açılışlarda bulunmanın da hayırlı bir görev olduğunu söyledi. Camilerin yanında gençlik merkezlerinin kendileri için çok önemli ve değerli olduğunu vurgulayan Erbaş, "Camilerimizi, Kur'an kurslarımızı, gençlik merkezlerimizi, hele 4-5 yaşındaki çocuklarımız için açılan sınıfları, kursları yapmak için gayret eden, hayır yarışına giren o kardeşlerimizden, hayır sahibi insanlarımızdan Allah razı olsun" diye konuştu. İnsanın öldükten sonra amel defterinin kapandığını ifade eden Erbaş, buna karşılık, cami, okul ve Kur'an kursu yaptıran, hayırlı insan yetiştiren ve son olarak da ilminden yararlanılan ilim insanların amel defterinin kapanmayacağını dile getirdi.

DIYANET ISLERI BASKANI PROF. DR. ALI ERBAS, ANTALYA'NIN KORKUTELI ILCESINDE,  ALAADDIN SEHZADE KORKUT CAMII VE KURAN KURSU, KARSIYAKA SEHITLER CAMII, SULTAN AHMET AYDIN KURAN KURSU VE GENCLIK MERKEZI, UZUNOLUK MUSTAFA-NACIYE GENCER CAMII VE VARSAK YAYLASI KUBA CAMII ACILIS TORENINE KATILDI. (FOTO:ADEM DURMAZ KORKUTELI-DHA)

Diyanet İşleri mensupları olarak toplumun önünde rehberlik eden hizmetkarlar olduklarını belirten Erbaş, şöyle konuştu:

Kur'an, Kurban Bayramı faaliyetleri dolayısıyla ülkemizdeki tüm beldelere ulaştığımız gibi, Türkiye Diyanet Vakfı vasıtasıyla dünyanın 149 ülkesine ulaşıyoruz. Ramazan hizmetleri vasıtasıyla 100 civarında ülkede iftar sofraları kuruyoruz. Bu, milletimizin cömertliğini, milletimizin büyüklüğünü, yüceliğini, sevgisini ve muhabbetini milyonlarca insana tanıtmak anlamına geliyor. Sadece bir ramazan sofrası kurmaktan ibaret değil, bunun anlamı, sadece 1-2 kilo kurban eti ulaştırmak değil, bu bayrağımızı tanıtmak anlamına geliyor. Sadece Türkiye Diyanet Vakfının değil, milletimizin kurduğu yüzlerce vakfın hem ülkemizde hem de ülke dışındaki gönül coğrafyasında yapmış olduğu bu hizmetler, milletimizin bu şekilde ne kadar büyük olduğunu, cömert olduğunu tanıtmak anlamına geliyor."

Konuşmalardan sonra Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve protokol üyeleri, hayırseverlere Kur'an-ı Kerim ve teşekkür plaketi verdi. Ardından Kuran Kursu, gençlik merkezi ve camilerin açılışı gerçekleştirildi.

DIYANET ISLERI BASKANI PROF. DR. ALI ERBAS, ANTALYA'NIN KORKUTELI ILCESINDE,  ALAADDIN SEHZADE KORKUT CAMII VE KURAN KURSU, KARSIYAKA SEHITLER CAMII, SULTAN AHMET AYDIN KURAN KURSU VE GENCLIK MERKEZI, UZUNOLUK MUSTAFA-NACIYE GENCER CAMII VE VARSAK YAYLASI KUBA CAMII ACILIS TORENINE KATILDI. (FOTO:ADEM DURMAZ KORKUTELI-DHA)

Adem DURMAZ/KORKUTELİ (Antalya), (DHA)-

 
Manavgat'ta 'operasyon listesinde adın geçiyor' dolandırıcılığı
 
Anne ve babasını tabancayla öldürüp, intihar etti
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yıldız 15 Kasım 2021 Pazartesi 08:45

BİR ANTALYALI OLARAK KORKUTELİ HER ZAMAN UGRARIZ DONDORMA ALIRIZ 20 YIL OLDU O YOLLAR AYNI HERYER PİSLİK BELEDİYE VARMI YOKMU BELLİ DEĞİL KÖYLERİDE AYNI KAYABAŞ KOZAĞAÇI AMA SECİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANIN İŞİ NEDİR YOL TEMİZLİK CEVRE OLMASI LAZIM

Yorumu oyla      0      0  
Bilal 14 Kasım 2021 Pazar 17:16

Yeterli camimiz var ve vakit namazlarında neredeyse hepsi boş sadece 3 5 kişi var cumaları da kapasitesinin ancak en iyi yerde bile yüzde 70 dolu yani ülkede 50 milyon yetişkin nüfus var ancak yüzde 25 i cumaya gidiyor vakit namazına ise giden yüzde 1 bile deyil ben çünkü camiye gidince şahit oluyorum dolayısiyle ülkenin okula daha çok ihtiyacı var Allah da bu sevabı daha çok sever çünkü İslam coğrafyası peri perişan ancak bu durum "EĞİTİMLE" aşılır yüce yaratanda böyle olsun ister diye düşünüyorum. Herkese kazasız belasız sağlıklı günler ve helalinden yetim hakkı bulaşmamış bol kazançlar dilerim .

Yorumu oyla      0      0  
demir 14 Kasım 2021 Pazar 11:26

Bu bölge bu topraklar biliyorsunuz İtalyanlar tarafından işgal edilmişti ve milli mücadele sonunda İtalyanlarda buraları terk etmek zorunda kaldılar.Bütün bunları sağlayan Mustafa Kemal ATATÜRK ve arkadaşlarını iki kelimede olsa anmaları gerekirken Diyanetin Başkanı Ali Erbaş ne yazık ki ATATÜRK'ü anmamak için inadını sürdürüyor.Bu nasıl bir anlayış anlayan var mı,ATATÜRK'ün kurduğu kurumun başına bu gün başkan olduysanız onun düşünceleri sonrasında kurulan Cumhuriyet sayesinde geleceksiniz ama ne yazık ki bırakın anmayı fırsat buldukça beddua okuyacaksınız.Bu gün güç ve kuvvet sizde ama şunu unutmayın gün gelir bu millet hesabını sorar.

Yorumu oyla      0      0  
Okula ıhtıyac daha cok var 13 Kasım 2021 Cumartesi 21:17

Okul acın okul .... Atatürk''üm ve dınımız bılım ılım fen dıyor....camıde namaz kılanlar evde de kılar. Egıtım ailede ogretım okulda olur...gelecegımız okumalı ... Okuyan okutan camıye de gıder.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manavgat'ta 'operasyon listesinde adın geçiyor' dolandırıcılığı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 4 kişiyi, haklarında soruşturma olduğu ...
Sürücülere emniyet kemerinin önemi anlatıldı
ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı 'Bi hareketine ...
Hastanedeki tedavisinden sonra konakladığı otelde ölü bulundu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, dün gece hastanede tedavi gördükten sonra ...
 
10 yıl sonra şehitlik verilen Murat Oktay Can'ın davası sil baştan
ASKERLİK görevini yaparken nöbet kulübesinde başından vurulmuş halde ölü ...
Kaybettiği cüzdanı için gittiği polis merkezinde havaya ateş açtı
ANTALYA'da emekli polis memuru K.T., kaybettiği cüzdanının bulunması için ...
Kuyumcu çalışanını öldürdüğü soygunu kumar borcu yüzünden yapmış
ANTALYA'da girdiği kuyumcu dükkanında iş yeri çalışanı Abuzer Atakan Gür'ü ...
 
Gazipaşa'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğine ...
Serik'te 7 motosikleti çaldığı iddia edilen 2 kişi yakalandı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde, jandarma maddi değeri toplam 50 bin lira ...
Antik tiyatroda kitap okudular
ANTALYA'nın Demre ilçesinde ortaokul öğrencileri, Antalya Valiliği'nce ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva