Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
16 Mayıs 2023 Salı - 12:26

Kullanım Alanına Uygun Tente Seçin, Konforu ve Şıklığı Garantileyin

Tenteler günümüzde farklı yaşam alanlarında sıklıkla kullanılan gölgelendirme sistemleridir.

Kullanım Alanına Uygun Tente Seçin, Konforu ve Şıklığı Garantileyin
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kullanım alanına uygun özelliklere sahip tente modelleri seçilmesi; konforlu, şık ve güvenli bir görünümü destekler. Tente Branda bioklimatik ve açılır kapanır tente modelleri başta olmak üzere çeşitli tente modelleriyle sizlere işlevsel ve uygun fiyatlı çözümler sunar. Siz de evlerinizde ya da iş yerlerinizde konforlu kullanım imkanı sağlayacak tente modellerini seçmek için Tente Branda ile iletişime geçebilirsiniz.

Otomatik pergola sistemi olan açılır kapanır tente modeli, evlerde de iş yerlerinde de sıklıkla kullanılır. Uzun ömürlü ve dayanıklı gölgelendirme sistemleri olan açılır kapanır tente modelleri gölgelik olmasının yanı sıra kış bahçesi konseptinde de optimum fayda sağlama amacıyla kullanılabilirler.

Teras ve balkon gibi dış mekan alanların kapatılması yoluyla gölgelendirilmesi amacıyla branda veya akrilik kumaş türü malzemelerden üretilen tente modelleri temelde bir güneş koruma yani gölgelendirme sistemleri olarak tanımlanabilir. Günümüzde gölgelik ihtiyacını karşılamalarının yanı sıra tente sistemleri sahip oldukları dekoratif görünüm, açılır kapanır mekanizma ve su geçirmez özelliğe sahip kumaşlarıyla işlevselliği öne çıkan ürünlerdir.

Açılır kapanır tente sistemleri ülkemizde en çok kullanılan gölgelendirme sistemleri olup mafsallı sistemler olarak adlandırılırlar. Mafsallı sistemlerin; manuel, motorlu, kasetli ve çift açılır türleri bulunur. Manuel sistemli modeller, açılır kapanır tente modellerinin en basiti olup çevirme koluyla redüktöre hareket verilmesi yoluyla çalışır. Genellikle dükkanların önleri ile konutların bahçe ve teras gibi açık alanlarında güneş ışınlarından koruma sağlamak için tercih edilirler.

Bu ürüne tüp motor entegre edilince ortaya motorlu tente sistemleri çıkar. Geniş alanlarda etkili bir koruma sağlayacak özellikte üretilseler de uzaktan kumanda yardımıyla en konforlu şekilde kullanılmaları mümkündür. Motorlu tente sistemleri, sahip oldukları sensörler sayesinde güneş, yağmur ve rüzgar gibi hava koşullarından zarar görmemesi için otomatik olarak açılıp kapanma özelliğine sahiptir. 

Açılır kapanır tente sistemlerinin en gelişmiş modelleri, kasetli tente sistemleridir. Kumaşı tamamen kapatan alüminyum kasası ile kasetli tente sistemleri tam koruma sağlar. Aynı zamanda uygulama alanına estetik açıdan son derece şık bir görünüm kazanma imkanı verir. Kasetli tente modellerinin kullanımı genellikler kurumsal yapılarda, villalarda, kafelerde ve sitelerde karşımıza çıkar. Diğer modellerin ölçüleri yetersiz kaldığı takdirde iki ayrı sistem, zıt yönlere doğru açılacak şekilde  T tipi olarak monte edilir ve çift açılı tente sistemlerine sahip olunur. Çift açılı tente sistemleri, işletmelerin açık alanları gibi farklı yerlerde kullanıma uygun açılır kapanır tente sistemleri arasında yer alır.

Açılır Kapanır Tente Sistemleri Neden Tercih Edilmeli?

Kullanıcıların her tür dış mekandaki yaşam alanını ve işletmeyi daha aktif, güvenli ve konforlu bir şekilde kullanılmasını sağlayan açılır kapanır tente modelleri aynı zamanda estetik açıdan beğeni toplayan bir görünüm elde etmek için ideal bir çözümdür. Yaz aylarında sıcak havanın ve kış aylarında olumsuz hava koşullarının dış mekan yaşam alanlarının kısıtlı kullanımına neden olması, açılır kapanır tente sistemleriyle önlenebilir ve konforlu alanlar elde edilebilir.

Bahsi geçen hava koşullarının neden olabileceği olumsuz etkiler, dış mekanlarda güvenli ve konforlu bir şekilde geçirilebilecek zamanları neredeyse yarı yarıya azaltır. Bunun sonucunda hizmet sektöründeki işletmelerin karlılığının olumsuz yönde etkilenmesi riski de vardır. Açılır kapanır tente modelleri bu tür durumlarda öne çıkan işlevsel çözümlerdir. Açılır kapanır tenteler, açılır kapanır pergola ve açılır kapanır motorlu tente olarak da bilinmektedir. Açılır kapanır tente sistemleri, sahip oldukları motorlu tente ve her model özelinde farklı açılıp kapanma özellikleri ile kullanım kolaylığı için idealdir.

Açılır kapanır tente sistemleri, sahip oldukları fonksiyonel özellikleriyle soğuk ve yağmurlu havalarda istenildiği gibi açılıp ayarlanabilir, kullanıldıkları ortamın havasını ve sıcaklığını arzu edildiği şekilde ayarlama imkanı sağlayabilir.

İşletmeler açılır kapanır tente modellerini tercih ederek her hava şartında konforlu ve güvenli bir şekilde hizmet verebilirler. Bu kapsamda hava güzel olduğunda tamamen açık havada hizmet verebilirler. Rüzgar ya da yağmur olmadığında açılır kapanır tente sayesinde ferah bir ortam sunabilirler. Ayrıca işletmeler bu işlevsel çözümler sayesinde müşterileri nezdinde tercih edilirliklerini de artırabilirler.

Açılır kapanır tente modelleri, kullanım alanının özelliklerine ve ihtiyaçlarına bağlı olarak tasarlanabilir. Kısa sürede açılabilen açılır kapanır tente modelleri geniş kullanım alanına sahiptir. Genellikle ticari işletmelerde kullanılan açılır kapanır tente modelleri; çay bahçeleri, restoranlar, kafeler ve çeşitli dükkanların ön kısımlarında aynı zamanda açık alanlarda, teraslarda, balkonlarda ve otoparklarda kullanıma uygundur.

Pek çok farklı mekanda konforlu ve güvenli bir şekilde kullanılabilen açılır kapanır tente modellerinin, otomatik çalışan modelleri tercih edildiğinde açıp kapama sırasında kas gücüne ihtiyaç duyulmaz. Açılır kapanır tente modellerinin tercih edilmesiyle yağmur ve kar yağısı sırasında sızdırmayan, etkili çözümlerin başında gelir. Ayrıca işletmelerde sigara içilebilir bölümler oluşturmak için de açılır kapanır tente modellerinden faydalanılabilir.

 
Bakan Soylu: Sakin ve mutedil bir seçim geçti
 
Kepez Kitap Fuarı yoğun ilgi ile sona erdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
41 Ettehiyyatü Duası Fazileti
41 Ettehiyyatü Duası Fazileti yazımız ile karşınızdayız. Müslümanların ...
Sosyal Medya Hesaplarındaki Etkileşim Sayılarını Hızla Arttırma
Sosyal medya hesapları günümüzde en çok kullanılan internet programlarını ...
Endüstriyel Otomasyon Nedir?
Endüstriyel otomasyon, üretim süreçlerini ve üretim hattını otomatikleştiren ...
 
Erkek Keten Pantolon
Keten pantolonlar, erkek giyiminde son yıllarda popüler hale gelmiştir. ...
Opel İnsignia Yedek Parça Satış Adresi
Opel markasının en dikkat çekici ve üst model araçlarından bir tanesi ...
Kedi Oyuncakları ile Kedileriniz İyi Vakit Geçirsin
Kediler evlerimizde en sevdikleri oyuncakları ile oynamayı çok severler. ...
 
Ukraynaca Çeviri
Tercüme bürosu olarak sunduğumuz Ukraynaca çeviri hizmetleri, en çok talep ...
Evinize Şıklık Getirecek Adres CiciZüccaciye
Cicizuccaciye.com, züccaciye alanında uzmanlaşmış bir online alışveriş ...
Şirketinizi Büyütebilmenin En Etkili Yolu
Günümüzde şirketler büyüyebilmenin ve daha büyük pazarlara ulaşabilmenin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva