5'nci kattan düşüp hayatını kaybetti
5'nci kattan düşüp hayatını kaybetti
Yargı'ya seyircili veda
Yargı'ya seyircili veda
Antalya OSB Gündüz Bakımevi’nde mezuniyet sevinci
Antalya OSB Gündüz Bakımevi’nde mezuniyet sevinci
İnovasyon, liderlik, yaratıcı düşünce eğitimi başlıyor
İnovasyon, liderlik, yaratıcı düşünce eğitimi başlıyor
19 Ocak 2012 Perşembe - 09:46

Magazin muhabirlerine maganda dehşeti:2 yaralı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, haberden dönen, farklı kurumlarda görevli 3 muhabirin içerisinde bulunduğu otomobil, bir ciple çarpıştı. Kaza nedeniyle başlayan tartışmaya, cip sürücüsünün telefonla aradığı arkadaşları da karıştı.

Magazin muhabirlerine maganda dehşeti:2 yaralı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sopa ve joplarla tartaklanan 3 muhabirden 2'si kimliği belirsiz 1 kişinin tabancasından çıkan kurşunlardan yaralandı. 1 kişinin gözaltına alındığı, muhabirlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Olay, bugün saat 00.30 sıralarında, Montrö Meydanı'ndaki kavşakta meydana geldi. Şair Eşref Bulvarı üzerinden Çankaya yönüne giden içerisinde haberden dönen 3 magazin muhabirinin bulunduğu Habertürk Gazetesi Magazin Muhabiri Yunus Emre Çınar yönetimindeki 35 AV 1491 plakalı otomobil ile Şehit Nevres Bulvarı'ndan çıkan Abdurrezzak Ayboğan yönetimindeki 45 KD 340 plakalı cip çarpıştı. Kazanın ardından cipten inen 2 kişi ile otomobilden inen 3 muhabir tartışmaya başladı.
COP VE SOPALARLA SALDIRDILAR
Abdurrezzak Ayboğan, iddiaya göre, "1 dakika bekleyip, göstereceğim size" diyerek telefonla arkadaşlarını aradı. Bir süre sonra olay yerine gelen hafif ticari araçtan inen 4 kişi ile cipteki 2 kişi, araçlarından aldıkları sopa ve joplarla magazin muhabirlerine saldırdı. Bu arada olay yerinden geçen trafik ekipleri kavgayı ayırmak için müdahalede bulunmak istediyse de başarılı olamadı.
SİLAHLI BOĞUŞMADA İKİ MUHABİR YARALANDI

Hırsını alamayan magandalardan kimliği belirsiz 1 kişi, belinden tabanca çıkardı. Silahlı saldırgan ile Yunus Emre Çınar arasında boğuşma yaşandı. Boğuşma esnasında 3 el ateş alan tabancadan çıkan mermilerden biri Çınar'ın sol baldırına isabet etti. Çınar'la birlikte Yenigün Gazetesi Magazin Muhabiri Aydın Çetinkaya da sol bacağını sıyıran kurşunla yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, olayı gören vatandaşlar da polisi ve sağlık ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekipleri yaralı muhabirlerden Yunus Emre Çınar'ı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Aydın Çetinkaya'yı da Alsancak Devlet Hastanesi'ne götürdü. Darp edilen Diva Dergisi muhabiri Barışcan Şahintaş da Kantar Polis Merkezi'ne ifadesine başvurulmak üzere götürüldü.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Çetinkaya'da tuburcu edildikten sonra polis merkezine gelerek ifade verdi. Yaşadığı dehşeti meslektaşlarına anlatan Aydın Çetinkaya, "Ciple kazaya karştık. Araçtan innlerle tartıştık. Ardından telefonla cip sürücüsü arkadaşlarını aradı. Bir süre sonrda gelenlerle birlikte üzerimize saldırdılar. Copla ve sopalarla vurmaya başladılar. Ardından biri tabancayla ateş etti. Ben ve arkadaşım Yunus Emre Çınar yaralandı" dedi.

CİP SÜRÜCÜSÜ YAKALANDI
Olay yerine incelemelerde bulununulurken, polis ekipleri kaçan zanlılardan cip sürücüsü Abdurrezzak Ayboğan'ı bir süre sonra yakaladı. Ayboğan, polis ekiplerince, Bozyaka'daki Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Çınar da şüpheliyi teşhis etmek üzere Cinayet Büro Amirliği'ne gitti. Olayla ilgili diğer zanlıların arandığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
SİLAHLI ÇATIŞMAYA KARIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI
Konak İlçesi'nde, trafik magandalarının dehşetine uğrayan magazin muhabirleri Yunus Emre Çınar, Aydın Çetinkaya ve Barışcan Şahintaş, Bozyakada'ki Cinayet Büro Amirliği'nde ifade verdikten sonra ayrıldı. Olayla ilgili yakalanan Abdurrezzak Ayboğa'nın geçen Temmuz ayında, adliye önünde çıkan silahlı çatışmada, aralarında olayla ilgisi olmayan 1 müteahhitin de bulunduğu 3 kişinin yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alındığı ortaya çıktı. Olayda, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda işportacılık ve otopark işletmeciliği yapan iki grup arasında bıçaklı kavga çıkmıştı. Ayrıca, adliye önünde karşılıklı kurulan pusular silahlı çatışmaya dönüşmüştü. Çıkan silahlı kavgada Abdurrezzak Ayboğa ile birlikte 6 kişi gözaltına alınmıştı.
 

 
Ünlü dizi oyuncusu hayatını kaybetti
 
Belediye otobüsü ile işçi otobüsü çarpıştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ünlü dizi oyuncusu hayatını kaybetti
Akasya Durağı'nın sevilen oyuncusu Evin Esen, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.
Burdur'da Onaç Baraj Göleti dondu
Burdur'un Bucak İlçesi'nde hava sıcaklığının sıfırın altında 9 dereceye ...
Memur çocuğu nasıl milyoner oldu?
Bazı zenginler hayat hikayelerini anlatırken, ‘limon sattım, zengin oldum’ ...
 
Gazeteci Şermin Terzi beyin ameliyatı geçirdi
Hürriyet Pazar ekibinden Şermin Terzi, Amerikan Hastanesi'nde başarılı ...
'Kim Alevi, el kaldırsın'
Anadolu Öğretmen Lisesi’nde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni derste ...
Yeni yasa doktorları yakından ilgilendiriyor
Doktorun hastasından alacağı bıçak parası rüşvet sayılacak. Adalet bakanı ...
 
Görme engellilerin kayak heyecanı
Altı Nokta Körler Derneği Sakarya Şubesi üyesi 13 engelli, Hendek İlçesi ...
Aydınlı iş adamının sır intiharı
Aydın'nın birçok ilçesindeki işyerinde kardeşleriyle balık satan 33 yaşındaki ...
Kaçan topun peşinden koştu, tellerin arasında kaldı
Adana'da yüzme havuzunun bulunduğu bahçeye düşen topunu almak için duvardan ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
İsa Altun
İsa Altun
ÖNLEMEK TEDAVİ ETMEKTEN KOLAY
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Eğitim şart 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Nereye kadar?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva