Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
21 Aralık 2023 Perşembe - 13:27

Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

KOCAELİ'nde Mustafa Şişek, 19 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği kazadan sonra otomobili kullanan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğmacı'ya markette silahla ateş açtı. Saldırıda Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, Sevda Doğramacı yaralanmıştı.

Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 22 Şubat 2022'de Derince Yenikent Mahallesi'ndeki bir markette meydana gelen olayda, Alışveriş yapan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğramacı, Mustafa Şişek'in silahlı saldırısına uğramış, Belfun Doğramacı kalbinden, eşi Sevda Doğramacı ise kolundan vurulmuştu. Saldırıda Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, Sevda Doğramacı yaralanmıştı.  Saldırı sonrası kaçan Mustafa Şişek ise olay yerine yaklaşık 500 metre mesafede yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 

OĞLUNUN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZADAN SORUMLU TUTTU

Olayın ardından öldürülen Belfun Doğramacı ile Mustafa Şişek'in komşu oldukları, 2019 yılında Mustafa Şişek'in oğlu Batuhan'ın (18) Belfun Doğramacı'nın kullandığı otomobilin kaza yapması sonucunda hayatını kaybettiği ve Şişek'in bu sebeple Belfun Doğramacı'yla husumetli olduğu ortaya çıkmıştı. 

SALDIRININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Marketteki silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, çiftin markette gezdiği sırada Mustafa Şişek'in elinde silahla hızla çiftin yanına gelerek saldırdığı, ardından Belfun Doğramacı ve eşine ateş ettiği ardından ise olay yerinden ayrıldığı görülüyor. Saldırı sonrası olay yerine gelen sağlık ekiplerinin, yaralıları sedye ile taşıdığı görülüyor. 

EV HAPSİNE ALINDI

Olayla ilgili yapılan soruşturmanın tamamlanmasının ardından hazırlanan iddianame, Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Olayın gerçekleştiği marketin güvenlik kamerası görüntülerine de yer verilen iddianamede, Şişek hakkında müebbet hapis cezası istenmişti. Şişek tutuklu kaldıktan bir süre sonra ise geçirdiği kalp ameliyatı nedeniyle ev hapsine alındığı öğrenildi.  

"KORKUYORUM"

Can güvenliğinin tehlikede olduğunu dile getiren Sevda Doğramacı, "Bu olay 2019 yılında bir trafik kazasıyla başladı. Eşimi öldürmüş olan kişinin oğluyla eşim 2019 yılında birlikte Antalya’ya gitmişlerdi. Dönüş yolunda bir kadın bunlara arkadan süratli bir şekilde çarptı. Bu kazada maalesef Batuhan hayatını kaybetti. Benim eşim de uzun bir yoğun bakım sürecinden sonra beyin hasarından kaynaklı bakıma muhtaç kaldı. Bu üç yıl boyunca ben sadece eşimle ilgilendim. Sonrasında bu kaza davasında biz eşimi öldüren bu kişi ile birlikte karşı taraftan şikayetçiydik. Kazada benim eşimin hiçbir suçu yoktu. Bu zaten biliniyordu. Sonrasında ne oldu, niye oldu bilmiyorum. Çünkü sürekli olarak eşime baktığım için kimseyle bir iletişim kuramadım.  Bir gün eşim hava alsın diye onu dışarı çıkarmıştım. Bir markete gittik. Biz orada dolaşırken Batuhan’ın babası hızlı bir şekilde, elinde silahla bizim üstümüze yürüdü. ‘Sen benim oğlumu öldürdün, ben de seni öldüreceğim’ diye bağırarak bize saldırdı. Bir anda silahın arkasıyla eşimin başına vurdu. Eşim zaten yüzde 98 engelliydi, raporları vardı. Kendisini savunacak halde değildi. Eşim aldığı darbeyle üzerime düştü. Yere yığıldık. Ben olayı anlamaya çalışırken adam çok hızlıca silahıyla eşimin kalbini hedef alıp ateş etti. Eşim kollarımda can verdi. Ben de kolumdan vuruldum ve ömür boyu kolumdan engelli kaldım. Bir buçuk yıl sonra ben bunları hazmetmeye, kabullenmeye çalışırken eşimi öldüren bu adamın sağlık sorunları sebebiyle operasyon geçirdiğini, adli kontrolle ev hapsine çıktığını öğrendim. Orada yaşayan tanıdıklarımdan bu adamın elini kolunu sallaya sallaya gezdiğini duydum. Ben bunu kabul edemiyorum. Bu adamın bir an önce cezaevine dönmesini istiyorum. O dışarıda dolaşıyor, benim eşim toprağın altında. O şimdi ailesiyle evinde otururken, ben evimde yalnız oturuyorum. Ben bu acılarla baş etmeye çalışıyorum. Kendi can güvenliğimden de korkuyorum. Eşimin hiçbir suçu olmadığını bildiği halde eşimi gelip öldüren kişinin bana bir şey yapmayacağını nereden bilebilirim? Bu kişi cezaevine dönene kadar yakın koruma talep ediyorum" diye konuştu.

"ONA AĞABEY, BABA DİYE HİTAP EDERDİK"

Doğramacı, "Bu kazadan önce bu kişilerle birkaç sene süren bir aile dostluğumuz vardı. Eşimle birlikte iş yapıyorlardı. Bizim her günümüz birlikte geçerdi. Birbirimizden habersiz bir şey yapmazdık. Birlikte yemeklere giderdik, Batuhan sürekli bize gelirdi, bizi ziyaret ederdi. Birbirimizi severdik ve bir sorunumuz da yoktu. Kazadan sonra bu kişi olayın olduğu ilk zaman bizimle görüşüyordu. İletişimimiz vardı. Birkaç ay sonra ne oldu bilmiyorum, bir gün ben evdeyken beni telefonla aradı. ‘Gelip sizi öldüreceğim, sizi oraya gömeceğim’ diye tehdit etti. Ama biz onunla o kadar yakındık ki, ona ağabey, baba diye hitap ederdik. Bu yüzden evlat acısından dolayı böyle konuştuğunu düşündük ve hiçbir şikayette bulunmadık. Hata etmişim. Sonrasında o adamın kendi ifadelerinden anladığım kadarıyla bizim her adımımızı yıllarca takip etmiş. Biz bu süre içerisinde kendisini hiç görmemiştik ama o bizim adım adım arkamızdaymış. Olay günü de bizi takip edip, arkamızdan gelmiş. Öyle tesadüf bir karşılaşma değildi. Üstümüze doğru elinde silahla direkt olarak geldi. Ben bu adamın cezaevine geri gönderilmesini istiyorum. Can güvenliğimden de endişeliyim" dedi. 

"YAKIN KORUMA TALEP EDİYORUZ"

Avukat Ezel Demirkol, "Bu olayla ilgili yargılama devam ediyor. İddianame hazırlandı. Burada değinilmesi gereken bir iki husus var. Sanık sağlık sebepleri nedeniyle bir operasyon geçirdi ve cezası ev hapsine çevrildi. Şu anda sanık dışarıda geziyor, ev hapsinde değil. Sokaklarda gezdiği söyleniyor. Bu durumda müvekkilimi tedirgin etmiştir. Can güvenliğinden endişeliyiz. Bir yakın koruma talebimiz var. Yargılama devam etmesine rağmen iddianamede eksik olan hususlar mevcut. Rahmetli müvekkilim kendini koruyamayacak düzeydeydi. Akli dengesini yitirmiş, engelli raporları mevcuttu. Bu kişiye karşı böyle bir suç işlendiğinden, bu durum nitelikli adam öldürmeye giriyor. Bunun öncelikli olarak değerlendirilmesi lazım. Kan gütme saiki ile adam öldürme de söz konusu burada. Bir diğer konuda bu kişinin müvekkilimi arayıp tehdit etmesi hususu, bu da tasarlayarak adam öldürmeye giriyor. Bu durumların tekrardan değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Müvekkilimin can güvenliğinden endişeliyiz, yakın koruma talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

MARKETTE SILAHLI SALDIRIYA UGRAYAN VE ESINI KAYBEDEN SEVDA DOGRAMACI: “ESIM KOLLARIMDA CAN VERDI” FOTOGRAF:ISTANBUL(DHA) FOTOGRAFTAKI:

MARKETTE SILAHLI SALDIRIYA UGRAYAN VE ESINI KAYBEDEN SEVDA DOGRAMACI: “ESIM KOLLARIMDA CAN VERDI” FOTOGRAF:ISTANBUL(DHA) FOTOGRAFTAKI:

MARKETTE SILAHLI SALDIRIYA UGRAYAN VE ESINI KAYBEDEN SEVDA DOGRAMACI: “ESIM KOLLARIMDA CAN VERDI” FOTOGRAF:ISTANBUL(DHA) FOTOGRAFTAKI: MUSTAFA SISEK

MARKETTE SILAHLI SALDIRIYA UGRAYAN VE ESINI KAYBEDEN SEVDA DOGRAMACI: “ESIM KOLLARIMDA CAN VERDI” FOTOGRAF:ISTANBUL(DHA) FOTOGRAFTAKI:SEVDA DOGRAMACI

MARKETTE SILAHLI SALDIRIYA UGRAYAN VE ESINI KAYBEDEN SEVDA DOGRAMACI: “ESIM KOLLARIMDA CAN VERDI” FOTOGRAF:ISTANBUL(DHA) FOTOGRAFTAKI:AVUKAT EZEL DEMIRKOL

MARKETTE SILAHLI SALDIRIYA UGRAYAN VE ESINI KAYBEDEN SEVDA DOGRAMACI: “ESIM KOLLARIMDA CAN VERDI” FOTOGRAF:ISTANBUL(DHA) FOTOGRAFTAKI:MUSTAFA SISEK

Gülşah KAHVECİ-Uğur GÜLBOY/İSTANBUL,(DHA)

 
MSB: 2023'te 2 bin 120 terörist etkisiz hale getirildi
 
Adriana Lima, yüzündeki değişim hakkında konuştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MSB: 2023'te 2 bin 120 terörist etkisiz hale getirildi
MİLLİ Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral ...
Yunanistan'ın geri ittiği 106 kaçak göçmen kurtarıldı
MUĞLA’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara ...
Naci Görür'den 'adaylık' açıklaması
İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Prof. Dr. Naci ...
 
Ağır hasarlı 6 katlı bina, yıkılırken çöktü
GAZİANTEP'te, depremde ağır hasar alan 6 katlı bina yıkım sırasında çöktü. ...
14 yaşındaki çocuk, babasını balta ile öldürdü
KAHRAMANMARAŞ'TA Andırın ilçesinde H.B. (14), babası Ahmet Bakacak'ı (58), ...
Ünlü oyuncunun pasaportu çalındı
'Kadınlara Mahsus' filminin galası dün akşam İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası ...
 
'Sahte içki' uyarısı: Yılbaşı gecesi zehir olmasın
TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası ...
Sokak köpekleri yoldan geçenlerin kabusu oldu
SULTANGAZİ'de caddeyi mesken tutan sokak köpekleri, yolu kullananların ...
TÜİK: Kasımda 182 bin 301 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı
TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK), motorlu kara taşıtları istatistiklerini ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva