Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
17 Temmuz 2019 Çarşamba - 15:09

Mervesan Bayi

Elektrik malzemelerinin kalitesi, iş yeri ve konaklama alanlarının güvenli bir şekilde olması için çok önemlidir. Bu nedenle yapılacak elektrik tesisat ve aparatlarda kaliteli, bilindik marka, orijinal ürünler olması önem taşımaktadır.

Mervesan Bayi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sektöre bakıldığında özellikle dünya markaları arasında ismini duyuran firma, Mervesan Elektronik belki de elektronik dünyasının en kaliteli ürünlerini üretmektedir.

Mervesan Bayi Olmanın Avantajları Neler?

Transformatörler, Adaptör, aküler ve led ürünleri ile Mervesan ülkemizin en büyük bayi ağına sahip markasıdır. Bayilik şartlarında tamamen kurumsallık ve belirli düzeyde yatırımlar isteyen bu marka, hemen her bölgede yaygın bayi ağına sahiptir. Mervesan teknoloji firması, üretimini yaptığı tüm ürünlerde, tamamen doğa yaşam koşullarına ve insan sağlığına tamamen zararsız ürünler üretmektedir. Doğaya ve insanlara zararsız bir biçimde ürünlerini imal ederek bayileri aracılığıyla son kullanıcılara ulaştırmaktadır. Ürünlerinin kaliteli ve özellikle hesaplı olmasından dolayı, bayilik müracaatları da sürekli olarak artmaktadır. Firma olarak çizmiş olduğu iş geliştirme ve ürün kalite çizgisini asla bozmadan, uzun dayanıklı ürünlerin oluşmasına gayret göstermektedir. Bu nedenle üretmiş olduğu ürünlerin satışlarını, belirli düzeyde markalaşmış ve uzmanlaşmış partnerler ile sürdürmektedir. 

Mervesan Bayi Nasıl Olunur?

Binlerce çeşit ürünü bünyesinde bulunduran bu marka, tüm ürettiği veya tedarik ettiği ürünleri, en hesaplı şekilde kullanıcılara ulaştırmaktadır. Yüksek müşteri memnuniyetine önem vererek, açıldığı ilk günden günümüze kadar aynı kalitede yürümektedir. Özellikle Mervesan bayilik vereceği firmalarda da aynı çizgiyi beklemekte ve şartlara uyan partnerlerine satış temsilciliği vermektedir. Aynı zamanda bu iş geliştirme metodu sırasında, şartların uyduğu gibi aynı bölgede kaç bayisi olduğunu da göz önünde bulundurarak, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmektedir. Sadece belirli düzey sermayeye bakmaksızın bölge ve satış hacimlerini analiz ederek bu şekilde yeni bayilikler vermektedir. Son kullanıcılar ise bu markanın ürünlerini piyasada kolayca bulabilmekteler. Özellikle internet üzerinden bizim aracılığımızla tüm Mervesan ürünleri ve hizmetlerini satın alabilirsiniz.

SOMELPA Olarak Nasıl Mervesan Bayisi Olduk?

Elektriğe Dair Ne Varsa sloganıyla çıktığımız ticari faaliyetlerde, uluslararası ve yerli tüm üretici markaların ürünlerini analiz ettik. Bu markalar içinde farklı firmalarla irtibat kurduğumuz gibi aynı zamanda Mervesan elektrik içinde aynı hassasiyeti taşıdık. Gerekli yatırım ve alt yapı çalışmalarından sonra, Mervesan bayileri arasında yer almayı başardık. Şu an firmamız tamamen partner firmadır ve satılan ürün portföyümüz arasında bu markanın da ürünlerini pazarlamaktayız. Hizmete başladığımız ilk günden bu yana, tamamen müşteri odaklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu nedenle bünyemize katacağımız tüm ürünlerin ve markaların aynı kalitede olması için çaba sarf etmekteyiz. Gerek perakende gerekse toptan satışlarımızla belki de sektörde en hesaplı elektrik ve elektronik ürünleri bizler pazarlamaktayız. Somelpa elektrik olarak, hedefimiz satışı yapılan tüm ürünlerin uzun süre kullanılması ve tüketicilerin ekonomik alanda zorlanmamasıdır. Satışta olan tüm ürünler ve verdiğimiz hizmetlerde, tamamen kalıcılığı ve sağlamlığı kendimize vizyon olarak seçmiş durumdayız. Bu nedenle firmamızda bulunan tüm ürün ve markalar tamamen bizim güvencemizde olup, satışını yaptığımız tüm ürünlerin sorumluluğu bizlere ait olmaktadır. 

En İyi Elektrik ve Elektronik Ürün Markaları

Kuşkusuz dünyada ve ülkemizde yüzlerce hatta binlerce elektrik ve elektronik ürünleri üreten ve satan firmalar olmaktadır. Bu markalar arasında en iyi ürünleri üretenler her zaman diğer firmalara göre daha fazla rağbet görmekteler. Bizler SOMELPA Elektrik olarak özellikle Mervesan bayi şartlarını yerine getirerek bu markanın ürünlerini, müşterilerimize sunmaktayız. Aynı zamanda birçok markayı bünyesinde bulunduran firmamız, marka seçimini yaparken oldukça titiz davranmaktadır. Ürünlerin kalitesi ve uzun ömürlü olmalarını göz önüne aldığımız gibi aynı zamanda ekonomik fiyatta olmasını da önemsemekteyiz. Bizler somelpa.com.tr elektrik olarak satışa sunduğumuz tüm markaların ürünlerini analiz ederek, özellikle fazla enerji tüketip - tüketmediklerini incelemekteyiz. Günümüz tüketici alım gücünü yakından takip eden firmamız, özellikle ürünlerini barındıracağı firmaların fiyatlarını, insanların alım gücüne göre olmasına özen göstermektedir. Firmamız SOMELPA Elektrik ve elektronik sektöründe duyulan tüm ihtiyaçları, göz önünde bulundurarak bu doğrultuda ürün temini yapmaktayız. İnsanların aradığı kalitede ve fiyatta ürünlere ulaşması için, pazarlama ve araştırma uzmanlarımız ülkemizin her bölgesinde istatistikler çıkarmaktalar. Özellikle satış sonra hizmetimizle, %100 müşteri memnuniyetini üst seviye tutmak şirket politikamız olmaktadır.

https://somelpa.com.tr

 
Mahalle sakinleri evlerindeki tarihi eserlerin alınmasını istiyor
 
Aracıyla kavga ettiği kişinin üzerinden geçti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mahalle sakinleri evlerindeki tarihi eserlerin alınmasını istiyor
KAHRAMANMARAŞ'ta, tarihi Germanicia Antik Kenti'nin bulunduğu Bağlarbaşı ...
Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünde talimat veren müdüre 1,5 yıl hapis
Eskişehir eski Emniyet Müdürü Yardımcısı Mustafa Aygün, 'Gezi Parkı' eylemlerinde ...
Yağmura rağmen intihar girişimini anbean izlediler
KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde, 3 katlı binanın çatısına çıkıp, intihara ...
 
Şule Çet'in ölümüyle ilgili 'şüpheli lekeler' incelenecek
ANKARA’da üniversite öğrencisi Şule Çet’in (23) plazanın 20'inci katından ...
Dedicated Server
Büyük ölçekli şirketlerin teknoloji açısından birçok ihtiyaçları olmaktadır, ...
Sürücülerin yol verme tartışması trafiği kilitledi
TRABZON'da, iki sürücü arasında çıkan yol verme tartışması trafiği durdurdu. Yolda ...
 
Yaşlı çiftin evi ve eşyaları selde zarar gördü
KAYSERİ'nin Akkışla ilçesinde Yeter (70) ve Ali Bulmuş (75) çifti, geçen ...
Bingöl'de minibüs şarampole yuvarlandı: 5 yaralı
BİNGÖL'ün Solhan içesinde, minibüsün kontrolden çıkarak şarampole çıkması ...
"Şımarık" Karabatak, tatilcilerle arkadaş oldu
BALIKESİR'in Erdek ilçesinde, tatilcilerle arkadaş olan ve oyunlar oynayan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva