Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
11 Ağustos 2020 Salı - 10:06

Milli atletle sarkıntılık iddiasıyla çatışma: 1 ölü

KONYA'da Mustafa Yardımcı (33) ile milli atlet olan sevgilisi Senem E.’ye (36) sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı Osman A. (34) arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında Osman A.’nın yanında bulunan Deniz Korkmaz (31) yaşamını yitirdi.

Milli atletle sarkıntılık iddiasıyla çatışma: 1 ölü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, iki gün önce saat 18.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ardıçlı Mahallesi 16556 Sokak'taki bir bağ evinin önünde meydana geldi. Mustafa Yardımcı, 1,5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı, milli atlet Senem E. ile birlikte bağ evinde yaşamaya başladı. Aynı zamanda yüksek rakımlı bölgede antrenmanlarını sürdüren Senem E.’ye, Mustafa Yardımcı’nın yanına gelen ve bir süre aynı evde kaldıkları Osman A. (34), iddiaya göre aşık oldu. Osman A., Senem E.’ye, Mustafa Yardımcı’nın kendisini sevmediğini ve başkalarıyla ilişkisi olduğunu söyledi. Sanem E.’ye kendisine aşık olduğunu belirten Osman A., birlikte olmayı teklif etti. Senem E. İse bu teklifi reddetti. Bu olayın ardından Senem E.’ye telefonla mesaj atan Osman A., kendisiyle evlenmek istediğini söyledi. Bu durumdan rahatsız olan milli sporcu, durumu Mustafa Yardımcı'ya anlattı. 

ANTRENMAN YAPMAK İÇİN DIŞARI ÇIKMIŞLAR

Olay günü sabah saatlerinde Mustafa Yardımcı, Osman A.’nın, sevgilisinin telefonuna gönderdiği mesajları gördü. Bunun üzerine sevgililer arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mustafa Yardımcı, Senem E.’yi korkutmak için havaya bir el ateş etti. Mustafa Yardımcı, gün içerisinde telefonla Osman A. ile de tartıştı.

Akşam saatlerinde Mustafa Yardımcı ve Senem E. antrenman yapmak için dışarı çıktıkları sırada Osman A. ve arkadaşı Deniz Korkmaz bağ evinin önüne geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. 

Çatışmada karın ve bacak kısımlarından yaralanan Deniz Korkmaz, yaralandı. Osman A. tarafından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Korkmaz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Asayiş Şubesi'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Mustafa Yardımcı, Osman A. ve Senem E. gözaltına alındı. Olayla kullanılan 1 tüfek, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı ve 1 bıçağa da el konuldu.

ARACI KULLANMASINI İSTEMİŞ

Deniz Korkmaz'ın olayla ilgisinin olmadığı, iyi araç kullanamayan Osman A.’nın ondan aracı kullanmasını istediği tespit edildi. Korkmaz da arkadaşının isteğini geri çevirmeyerek şoförlük yaptığı belirtildi. 

SENEM'E SARKINTILIK YAPMIŞ

Şüpheli Mustafa Yardımcı ifadesinde, arkadaşı Osman A.’nın sevgilisine sarkıntılık yaptığını ileri sürdü. Yardımcı, "Osman benim 15 yıllık arkadaşım. Bir süre benim bağ evimde kaldı. Senem, Osman’ın kendisine sürekli sarkıntılık yaptığını söyledi. Bunun üzerine bir daha bağ evine gelmemesini istedim. Olay akşamı da yanında arkadaşıyla bağ evine geldiler. Hayatını kaybeden Deniz’in elinde tabanca vardı. Gitmeleri için ateş açtım” dediği öğrenildi.

Milli atlet Senem E. ise Osman A.’nın kendisine sarkıntılık yaptığını, Mustafa Yardımcı'ya da yaşadıklarını anlattığını belirterek, antrenman sırasında olayın meydana geldiğini söyledi.

ALACAĞI OLDUĞU İÇİN BAĞ EVİNE GİTMİŞ

Osman A. ise ifadesinde alacağı olduğu için bağ evine gittiği belirterek, "Alacağım olduğu için bağ evine gittim. Hayatını kaybeden Deniz Korkmaz’ı da araç kullanmayı bilmediğini için şoför olarak yanımda getirdim" dediği öğrenildi.  

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerde Mustafa Yardımcı tutuklanırken, Osman A. ile Senem E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

KONYA'DA MILLI ATLET SENEM E.'NIN (36) SEVGILISI MUSTAFA YARDIMCI (ON SOLDAKI) (33), ESER'E ASIK OLDUGUNU BELIRTEREK RAHATSIZ EDEN ARKADASI OSMAN AL.YI (ARKA SOLDAKI) (34) ILE BIRLIKTE EVLERINE GELEN DENIZ KORKMAZ'I (31) SILAHLA VURARAK OLDURDU.(FOTO:TOLGA YANIK/KONYA,DHA)

KONYA'DA MILLI ATLET SENEM E.'NIN (36) SEVGILISI MUSTAFA YARDIMCI (SOLDAKI) (33),  ESER'E ASIK OLDUGUNU BELIRTEREK RAHATSIZ EDEN ARKADASI OSMAN A. (34) ILE BIRLIKTE EVLERINE GELEN DENIZ KORKMAZ'I (31) SILAHLA VURARAK OLDURDU.(FOTO:TOLGA YANIK/KONYA,DHA)

KONYA'DA MILLI ATLET SENEM E.'NIN (36) SEVGILISI MUSTAFA YARDIMCI (33), ESER'E ASIK OLDUGUNU BELIRTEREK RAHATSIZ EDEN ARKADASI OSMAN A.'NIN (34) ILE BIRLIKTE EVLERINE GELEN DENIZ KORKMAZ'I (FOTOGRAFTA) (31) SILAHLA VURARAK OLDURDU.(FOTO:KONYA,DHA)

KONYA'DA MILLI ATLET SENEM E.'NIN (36) SEVGILISI MUSTAFA YARDIMCI (33), ESER'E ASIK OLDUGUNU BELIRTEREK RAHATSIZ EDEN ARKADASI OSMAN A.'NIN (34) ILE BIRLIKTE EVLERINE GELEN DENIZ KORKMAZ'I (FOTOGRAFTA) (31) SILAHLA VURARAK OLDURDU.(FOTO:KONYA,DHA)

KONYA'DA MILLI ATLET SENEM E.'NIN (SOLDA) (36) SEVGILISI MUSTAFA YARDIMCI (33), ESER'E ASIK OLDUGUNU BELIRTEREK RAHATSIZ EDEN ARKADASI OSMAN A. (34) ILE BIRLIKTE EVLERINE GELEN DENIZ KORKMAZ'I (31) SILAHLA VURARAK OLDURDU.(FOTO:TOLGA YANIK/KONYA,DHA)

KONYA'DA MILLI ATLET SENEM E.'NIN (SOLDA) (36) SEVGILISI MUSTAFA YARDIMCI (33), ESER'E ASIK OLDUGUNU BELIRTEREK RAHATSIZ EDEN ARKADASI OSMAN A. (34) ILE BIRLIKTE EVLERINE GELEN DENIZ KORKMAZ'I (31) SILAHLA VURARAK OLDURDU.(FOTO:TOLGA YANIK/KONYA,DHA)

KONYA'DA MILLI ATLET SENEM E.'NIN (ORTADA) (36) SEVGILISI MUSTAFA YARDIMCI (33), ESER'E ASIK OLDUGUNU BELIRTEREK RAHATSIZ EDEN ARKADASI OSMAN A. (34) ILE BIRLIKTE EVLERINE GELEN DENIZ KORKMAZ'I (31) SILAHLA VURARAK OLDURDU.(FOTO:TOLGA YANIK/KONYA,DHA)

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)

Etiketler:
 
ANTGİAD'dan pandemi süreci önerileri
 
Sokak ortasındaki silahlı kavgaya 2 tutuklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otomobilin lastiğini patlatıp, 43 bin lirayı çaldılar
ADANA’da Ercan Söğüt’ün (47) otomobilinin lastiğini patlatıp, torpidodaki ...
Dehşet anları; Kavga ettiği kardeşini yaktı
BEYOĞLU'nda madde bağımlısı olduğu iddia edilen abi kardeşinin üzerine ...
Yasağa rağmen asker uğurlama konvoyu
İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından koronavirüs önlemleri kapsamında yasaklanmasına ...
 
İşitme cihazı kırılan Süleyman, yardım bekliyor
DİYARBAKIR'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe ...
Şehit babasının tarlasını gençler hasat etti
ANKARA'da, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş ...
Denizde yaralı halde bulunan caretta caretta tedaviye alındı
EDİRNE’nin Enez ilçesinde, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince denizde ...
 
Eşinin kızına cinsel istismarla suçladığı üvey babaya dava
AKSARAY'da A.S.'nin (33) 10 ay önce, kendisine şiddet uyguladığı, ilk ...
Esenyurt'ta yine aynı manzara: Minibüste 40 kişi
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ile Türkiye genelinde yapılan ...
Yamanel: Aile içinde sosyal mesafeye dikkat etmemiz lazım
SAĞLIK Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva