Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
30 Mart 2019 Cumartesi - 11:20

Minik öğrencilerden köy okuluna kütüphane

AFYONKARAHİSAR İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Değerler Hareketi' projesi kapsamında Atatürk İlkokulu öğrencileri Çobanlar ilçesine bağlı Göynük İlkokulu'na kitap bağışında bulunarak kütüphane kurdu.

Minik öğrencilerden köy okuluna kütüphane
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Atatürk İlkokulu 2-F sınıf öğretmeni Esin Civan'ın girişimleriyle başlatılan Kütüphane Kurma Projesi'ne okul yönetimi, veliler ve öğrenciler de destek oldu. Kendi aralarında topladıkları paralarla ilk önce okul içerinde bulunan bir salonun kütüphane şartlarına uygun hale getirilmesi için çalışmalar başlatıldı. Kısa sürede boş salon kütüphaneye dönüştürüldü. Kütüphane içerisine yine öğrencilerin topladığı kitaplar öğrenciler tarafından yerleştirildi. Kütüphane içerisinde bulunan yüzlerce kitabın yanı sıra minik öğrenciler okuma dışında satranç ve birçok zeka oyunu oynayabilecek.

'GAYEMİZ OKUYAN BİR NESİL YETİŞTİRMEK'

Atatürk İlkokulu Müdürü İsa Urhanoğlu, tek amaçlarının kendini bilen ve okuyan bir nesil yetiştirmek olduğunu söyledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 'Değerler Hareketi' projesi kapsamında 'Milli birlik ve kardeşlik' sloganıyla Göynük İlkokulu'na kütüphane kurduklarını vurgulayan Urhanoğlu, "Bunu yaparken de buradaki çocuklarla bizim çocuklarımızı kaynaştırmak istedik. Buradaki çocuklara da bir faydamız olsun ve çocuklar arasında bir etkileşim ortaya çıksın istedik. Buraya bugün velilerimizin, öğrencilerimizin desteğiyle kütüphane kurduk. Kültürünü bilen, kendini bilen ve okuyan bir nesil yetiştirmek için çabalarımız devam etmektedir" dedi.

'GÖYNÜK İLKOKULU'NU KARDEŞ OKUL SEÇTİK'

2-F sınıf öğretmeni Esin Civan, Göynük İlkokulu'nu kardeş okul seçtiklerini, o yüzdende de kütüphane kurduklarını kaydederek, "Bu okulumuza daha önce de gelmiştik. 'Benim oyuncağım senin oyuncağın' kampanyası kapsamında. Çok sevdik Göynük İlkokulu'nu. Onlara bir kütüphane hediye etmek istedik. Velilerimle birlikte bu şirin kütüphaneyi oluşturduk. Bu kütüphanenin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERDİK'

Öğrenci velisi Ece Dikmen Yıldız da tüm veliler olarak Göynük İlkokulu'na kütüphane kurulması için ellerinden gelen desteği verdiklerini aktardı. Yıldız, "Öğretmenimiz Esin Civan sağ olsun Göynük'e kütüphane kurmamız konusunda bizleri teşvik etti. Çok güzel bir proje hazırladı. Biz de bu projeyi gerçekleştirmek istedik. Çünkü bir kitap bir çocuğun hayatını değiştirebilir. Amacımız bir kitapla buradaki çocuklarımızın hayatlarını değiştirmek ve onlara güzellikler katmak, onların ufkunu açmak. Aydınlık bir Türkiye için ufak bir katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Göynük İlkokulu Müdürü Emrah Tiryaki ve sınıf öğretmeni Bahar Tiryaki de okullarına vermiş oldukları desteklerden dolayı okul yönetimine, öğrenci velilerine ve öğrencilere teşekkür etti. Daha sonra Okul Müdürü Tiryaki Atatürk İlkokulu 2-F sınıf öğretmeni Esin Civan'a plaket takdim etti.

AFYONKARAHISAR IL MILLI EGITIM MUDURLUGU TARAFINDAN BASLATILAN 'DEGERLER HAREKETI' PROJESI KAPSAMINDA ATATURK ILKOKULU OGRENCILERI COBANLAR ILCESINE BAGLI GOYNUK ILKOKULU'NA KITAP BAGISINDA BULUNARAK KUTUPHANE KURDU. (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR IL MILLI EGITIM MUDURLUGU TARAFINDAN BASLATILAN 'DEGERLER HAREKETI' PROJESI KAPSAMINDA ATATURK ILKOKULU OGRENCILERI COBANLAR ILCESINE BAGLI GOYNUK ILKOKULU'NA KITAP BAGISINDA BULUNARAK KUTUPHANE KURDU. (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR IL MILLI EGITIM MUDURLUGU TARAFINDAN BASLATILAN 'DEGERLER HAREKETI' PROJESI KAPSAMINDA ATATURK ILKOKULU OGRENCILERI COBANLAR ILCESINE BAGLI GOYNUK ILKOKULU'NA KITAP BAGISINDA BULUNARAK KUTUPHANE KURDU. (ESIN CIVAN) (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

AFYONKARAHISAR IL MILLI EGITIM MUDURLUGU TARAFINDAN BASLATILAN 'DEGERLER HAREKETI' PROJESI KAPSAMINDA ATATURK ILKOKULU OGRENCILERI COBANLAR ILCESINE BAGLI GOYNUK ILKOKULU'NA KITAP BAGISINDA BULUNARAK KUTUPHANE KURDU. (ISA URHANOGLU) (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) 

Etiketler:
 
Yazar Cantürk'ten Demre'de söyleşi
 
Isparta'da aparta uyuşturucu baskını
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emniyet ve jandarmadan eğitime destek
AFYONKARAHİSAR'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli ...
1300 yıllık Tevrat ele geçirildi
AFYONKARAHİSAR'da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, 1300 yıllık ...
Dinar'da Kütüphane Haftası kutlandı
AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Kütüphane Haftası düzenlenen etkinlikle kutlandı.
 
ADD Dinar Şubesi'nde seçim
AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) kongresi yapıldı.
Jandarmadan fuhuş operasyonu
AFYONKARAHİSAR İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan fuhuş operasyonunda ...
Kaymakam Tortop uygulama noktasını denetledi
SANDIKLI Kaymakamı Eflatun Can Tortop, yol kontrol ve arama noktasındaki çalışmaları denetledi.
 
Afyonkarahisar'da helikopterli denetim
AFYONKARAHİSAR İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ...
Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonu
AFYONKARAHİSAR kent merkezinde polisin şüphe üzerine arama yaptığı araçta ...
Özel öğrencilerden jandarmaya ziyaret
AFYONKARAHİSAR TOKİ Fatma Aliye Hanım Anaokulu özel öğrencileri, Down ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva