AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
30 Ekim 2018 Salı - 11:38

Mühürlenen binada öldüren kişinin katili arkadaşı çıktı

KONYA'da, 'dernek' adı altında kumar oynatıldığı için mühürlenen binada başından tüfekle vurularak öldürülen Alparslan Alıç'ın (43) katil zanlısının, binanın sahibi ve arkadaşı Kahraman B. (47) olduğu ortaya çıktı. Cinayetin ardından sokaklarda barınan, dün akşam çimenlik alanda uyurken yakalandı.

Mühürlenen binada öldüren kişinin katili arkadaşı çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Cengaver Sokak'taki 'dernek' adı altında kumar oynatıldığı için yaklaşık 2,5 aydır mühürlü bulunan 3 katlı binadan koku geldiğini fark eden çevre sakinleri, 14 Ekim günü saat 00.30 sıralarında polise haber verdi. Gelen polis ekipleri, mühürlü binaya çilingirle girdi. İçerde arama yapan ekipler, bodrum katta, başından av tüfeğiyle vurulmuş, 40- 45 yaşlarında erkek cesedi buldu. Ceset, yapılan incelemenin ardından Konya Numune Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Cesetten alınan numuneler, kimliğinin belirlenmesi için incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SERÇE PARMAĞINDAN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

En az 10 gün önce öldüğü, bir kısmı çürüdüğü belirlenen cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, cesedin serçe parmağında vücudunun diğer yerlerine göre daha az çürüme olduğunu saptadı. Bunun üzerine serçe parmağa uygulanan bir operasyonla parmak izi alındı. Sistemde yapılan taramada, ölen kişinin Alpaslan Alıç olduğu tespit edildi. Polis, Alıç'ın merkez Karatay ilçesinde yalnız yaşadığı, bekar olduğu, anne ve babasının öldüğü, kardeşleriyle de görüşmediğini belirledi. Polis, Alıç'ın il dışında yaşayan kardeşlerine ulaşarak, Konya'ya çağırdı. Gelen Alıç'ın kardeşleri işlemlerin ardından cenazeyi teslim aldı.

ÇİMLERİN ÜZERİNDE YATARKEN YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öldürülen Alpaslan Alıç'ın, cesedinin bulunduğu binanın sahibi ve burada dernek adı altında kumar oynatan Kahraman B. ile birlikte, binada çay ocağı işletmeyi planladıklarını belirledi. Kahraman B.'nin gidebileceği adreslere baskın düzenleyen polis, şüpheliyi bulamadı. Yapılan araştırmada da Karaman B.'nin yaklaşık 10 gündür evine uğramadığı saptandı. Polis, Kahraman B.'yi, dün akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Büsan Sanayi Sitesi girişindeki çimenlik alanda uyurken yakaladı.  

KÜFRETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Gözaltına alınan Kahraman B., Alpaslan Alıç'ı, yaklaşık 1,5 yıldır tanıdığını ve mühürlenen binada çay ocağı açıp, ortak olarak işletmeyi planladıklarını söyledi. Olay günü de bina içinde ortaklık nedeniyle aralarında tartışma çıktığını ileri süren Kahraman B., ''Olaydan önce derneğim mühürlendi. Ondan sonra işlerim zorlaştı. Orayı çay ocağı olarak açmak istedim. Ancak maddi olarak desteğe ihtiyacım vardı. Alpaslan'ı 1,5 yıldır tanıyorum. Onunla konuştum ve ortak olarak işletecektik. Bu süreç boyunca ortaklık konusunda onunda sürekli tartışıyorduk. Bana küfürle konuşuyordu. Olay günü de bana küfürlü konuştu. 'Seninle görüşeceğiz' dedi. Ben de bir anda, daha önce oraya koyduğum tüfeği alıp Alpaslan'a ateş edip, öldürdüm" dedi. 

Olayın ardından evine gitmediğini, park ve cami bahçelerinde barındığını belirten Kahraman B.'nın, binanın önünde bulunan ve cesedi gömmek için kullanacağı üzerinde durulan toprak yığınını ise ne zaman döktürdüğünü hatırlamadığını ileri sürdüğü kaydedildi.

ÇOK PİŞMANIM, ANSIZIN GELİŞTİ

Kahraman B., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Kahraman B., gazetecilerin niye öldürdünüz? sorusuna, "Çok pişmanım. Ansızın gelişti. Pişmanım" diye cevapladı.
KONYA'DA 'DERNEK ADI' ALTINDA KUMAR OYNATILDIGI GEREKCESIYLE MUHURLENEN BINA ICERISINDE BASINDAN VURULARAK OLDURULMUS CESEDI BULUNAN ALPASLAN ALICIN (FOTOGRAFTA), KATIL ZANSINI ORTAGI KAHRAMAN B. YAKALANDI.(FOTO:KONYA,DHA)

KONYA'DA 'DERNEK ADI' ALTINDA KUMAR OYNATILDIGI GEREKCESIYLE MUHURLENEN BINA ICERISINDE BASINDAN VURULARAK OLDURULMUS CESEDI BULUNAN ALPASLAN ALICIN, KATIL ZANSINI ORTAGI KAHRAMAN B.  YAKALANDI.ADLIYEYE SEVK EDILEN KAHRAMAN B. PISMANIM DEDI.(FOTO:ARSIV-MEHMET ISIK//KONYA,DHA)

KONYA'DA 'DERNEK ADI' ALTINDA KUMAR OYNATILDIGI GEREKCESIYLE MUHURLENEN BINA ICERISINDE BASINDAN VURULARAK OLDURULMUS CESEDI BULUNAN ALPASLAN ALICIN, KATIL ZANSINI ORTAGI KAHRAMAN B. (ORTADAKI) YAKALANDI.ADLIYEYE SEVK EDILEN KAHRAMAN B. PISMANIM DEDI.(FOTO:TOLGA YANIK/KONYA,DHA)

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)

Etiketler:
 
Baba-oğlun Müslüm Gürses hayranlığı, koleksiyona dönüştü
 
'Bu da Geçer Ya Hu' DHT sahnesinde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baba-oğlun Müslüm Gürses hayranlığı, koleksiyona dönüştü
SİVAS'ta, arabesk müziğin babası Müslüm Gürses hayranı olan İsmet Üngör ...
Erdoğan için, 'Sorun etme hatırlamaz' diyen başkan...
AKP'li belediye başkanının Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a miting sırasında ...
Saklambaç oynarken parkta feci ölüm
ÇEKMEKÖY'de arkadaşlarıyla saklambaç oynarken parkta bulunan trafoya saklanan ...
 
Akdeniz'de deprem
AKDENİZ'de Muğla'nın Dalaman ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İstanbul yeni Havalimanı'nın havadan en son görüntüleri
DÜNYANIN sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı unvanına sahip İstanbul ...
İstanbul Yeni Havalimanı üzerinde uçuş yasağı
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi açılışını yapacağı İstanbul ...
 
Binali Yıldırım vekil oğlunun nikah şahidi oldu
TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 27. Dönem İstanbul AK Parti Milletvekili ...
Zirveye katılan ülkelerin renkleri yansıtıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne, İstanbul'da gerçekleştirilen dörtlü zirve ...
Herhangi bir derneğe üye misiniz?... Bu haber sizi ilgilendiriyor...
İçişleri Bakanlığı'na, 11.1 milyon dernek üyesinin kişisel bilgilerini toplama yetkisi verildi.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva