Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
22 Mart 2016 Salı - 16:38

Muratpaşa Belediyesi'ne haciz

Muratpaşa Belediyesi'ne haciz geldi. Bir İddiaya göre alacaklıların avukatları Başkan Ümit Uysal'ın koltuğunu ve klimaları dahil makam odasındaki eşyaları haczederken, belediye bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

Muratpaşa Belediyesi ne haciz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

KAMUOYUNUN DİKKATİNE
 
Antalya Belediyesi dönemi ve sonrasında yapılan imar planlarında, ortak kullanım alanları için, arazilerin yüzde 30’unun ayrılması, yüzde 30’luk dilim içinde park, okul yeri vs. gibi ortak kullanım alanlarının çözümlenememesi, bu nedenle; vatandaşın kişisel mülkiyetinde olan yerlerin kısmen ortak kullanım alanına dönüştürülmesi durumu gerçekleşmiştir.
 
Bunun sonucu olarak, kentimizde de çok sayıda örneği olduğu üzere; 80 kişinin mülkiyetinde park, 60 kişinin mülkiyetinde spor alanı, 40 kişinin mülkiyetinde okul yeri gibi durumlar doğmuştur.
 
Buralarda hissesi olan vatandaşların, kamulaştırmasız el atma nedeniyle açtıkları davalar geçmiş dönemlerden bugüne aktarılmıştır.
 
Bu tip davalar için Kamulaştırma Kanunun geçici 6. Maddesi uyarınca yıllık bütçemizin yüzde 2’si oranında kaynak ayırmış bulunmaktayız. Sözkonusu kanuna göre; bir belediye, kamulaştırma bedeli olarak, yıllık bütçesinin yüzde 2’sini aşan miktarı ödemekten imtina edebilir.
 
Yargıtay ve Anayasa Mahkemesi’nin, aleyhimize yorumlanabilecek bazı kararlarını, fırsat bilen bir kısım avukatlar, icra müdürlüklerini yanlış işlem yapmaya zorlamakta, bugün belediyemizde gerçekleştiği gibi kamu hizmetine tahsisli malların haczedilmesi gibi durumlar doğurarak, bizi ödeme yapmaya zorlama gayreti içine girmektedirler.
 
Birkaç gün önce belediyemize gelen, bir haciz heyeti haksız hacizler yapmış, belediyemizce, bu hacizlere karşı dava açılmış, işlemi yapan icra memuru Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet edilmiştir. Bugün aynı alacakla ilgili olarak hacze gelinmiş, gerekli itirazlar yapılmış olup, yarın bu işleme karşı da dava açılacak, gerektiğinde icra memuru Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet edilecektir.
 
Yasal zorunluluk ortaya çıktığı takdirde; belli bir ödeme planı çerçevesinde, zamana yayılarak, bu borçların ödenmesi yoluna gidilecektir.
 
Bu esnada; ani ve zorlayıcı hacizler gerçekleşebilecekse de, bu işlemlere karşı en etkin şekilde yasal yollara gidilecektir.
 
Makam aracımızı da haczetseler, Muratpaşalı’nın 1 lirasını haksız yere hiçkimseye ödememeye kararlıyız.
 
Kamuoyunun bilgilerine.
 
Antalya Muratpaşa Belediyesi
 
 

 
Akdeniz'de 4.6'lık deprem
 
'Bilgi biriktirdim geldim'
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YÖRÜK 24 Mart 2016 Perşembe 09:44

NASIL B.ŞEHİR'İ AKAYDIN VE EKİBİ VE ŞİŞKİN EGOSU SAYESİNDE MAHVETTİYSE ŞİMDİ AYNI EKİP EFSANE İL BAŞKANININ BECERİKSİZLİĞİNİN EN BÜYÜK SEBEBİ

Yorumu oyla      5      3  
bir chp li 23 Mart 2016 Çarşamba 19:21

Süleyman Evcilmeni istemeyenler sayesinde muratpaşa bu hale geldi ve hiç belediyecilikten anlamayan ve tepeden inme birisini getirdi Devrim kök neden şimdi oda piyasada görükmüyo Sayın evcilmen bıraktığında 17 tirilyom para varmış ama ümit sayesinde şimdi 185 tirilyom borç varmışhelal olsun bu ekibe ne hale getirdiler ümiti bitiren iki murat ve bir ibrahim

Yorumu oyla      6      4  
millet 23 Mart 2016 Çarşamba 13:14

ümit uysal' ın danışmanları, meclis üyeleri, başkan yardımcıları yani ekibi sayesinde 2 sene içinde bu duruma gelmiştir. Kalan 3 seneyi siz düşünün. Başkan artık sözünü geçiremez durumdadır. Belediyeyi kimlerin yönettiği belli değildir.Belediyede herkes başkan gibi havalarda uçmaktadır. Devrim kök ekibi ve Mustafa Akaydının büyükşehir ekibi yani büyükşehiri kaybedenlerin hepsi bu belediyede çalışmaktadır. Başarılar ekiple olur. BAŞKAN UYAN ARTIK ekibin çok kötü gün gelecek bu ekip seni o koltuktan İNDİRECEK...2 senede bu durumdasınız kalan 3 sene günler sizin için su gibi akıyor.... Syg.

Yorumu oyla      9      5  
partili'den İbrahim Cingiz'e 23 Mart 2016 Çarşamba 07:42

İbrahim bey durum ortada. Ümit Uysal Muratpaşayı yönetemiyor. Hadi onu bırakalım. Chp halkın gönlünden düşüyor.. Ümit Uysalı hala şişirmeye devam ediyorsunuz.. Biraz gözlerinizi açın ve partiyi düşünün.Kimse Chp'den büyük değildir.

Yorumu oyla      8      5  
İbrahim cingiz 23 Mart 2016 Çarşamba 04:03

Muratpaşa Belediyesi'ne haciz yazısını görünce çok üzüldüm 27 yıl görev yaptım Muratpaşa Belediyesi'nde aynı uygulamalar bütün Belediyelerde yapılmaktadır ama maalesef itibarsızlaştırma yoluna gitmişlerdir ama maalesef amaçları oradaki oy potansiyelini nasıl düşürebiliriz zihniyetleri ortadadır bütün belediyelerin borçları vardır bir ödeme takvimi gerçekleştirmiştir gelirlerinin yüzde ikisini zaman dilimine yayarak ödenecektir hukukçu değilim ama böyle icra memurlarının büyük bir hata ya düşmesi gaflettir veya bilerek yapılmıştır Türkiye genelinde en çok yeşil alanı olan Muratpaşa Belediyesi dir Eğer yüzde Ellerinin üzerinde oy potansiyelini gördükçe sinirlerim bozuluyor o şahısların başkaları gibi yeşil alanları imara dönüştürüp kat yapan Alçaklara aynı işlemleri neden yapmazlar illaki rezistanslar AVM'ler inşa etmek mi lazım Cumhuriyet Halk Partili zihniyeti taşıyan bütün insanların alkın yanında olduğunu toplu bir şekilde halkın yararlar için Sonuna kadar mücadele edeceğini hiç kimsenin kuşkusu olmasın açıklamayı okuyunca çok rahatladım Teşekkürler başkan Her zaman yanınızdayız yanınızda olacağız bir Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak Yolunuz açık olsun Döşemealtı Kovanlık Köyü'nden İbrahim

Yorumu oyla      6      13  
... 22 Mart 2016 Salı 22:42

beyler perde arkasından gazipaşayı yönetti ümit..battı belediye..aynı şeyler hacizler orada da oldu sonra da belediyeyi kaybetti chp...sonuç burada da aynı olacak..

Yorumu oyla      15      7  
Eski CHP'li 22 Mart 2016 Salı 18:46

Hoca zamanında büyükşehirdeki beceriksiz ne kadar yönetici varsa birileri muratpaşaya doldurttu partinin öz evlatları kaldı,iş bilmez sözde ychp lileri Ümit başkan tek başına ne yapabilir ki?

Yorumu oyla      15      8  
Emrah Yığın 22 Mart 2016 Salı 18:45

Ümit Uysal,bizi utandırdın.Oysa Süleyman Evcilmeni harcadığınızda ne kadarda sevinmiştim.Hahh işte gerçek bir Chp'li geldi. Muratpaşa gerçek başkanına kavuştu demiştim. Nedir bu rezillik sayın başkan?.. Hazırda bulduğun belediyeyi yönetemedin.Sürekli bir yerleri satmakla gündeme geldiniz. Mirası bitirdiniz.. Chp'yi yıprattığınız yeter.. Bari çekilin,istifa edinde parti sizin yüzünüzden yıpranmaya devam etmesin..İstifa etmek,erdemliliğin gereğidir.. Muratpaşa ilçesini akpye kaptırmadan çekilin.Yoksa tarihe Chpyi bitiren başkan olarak geçeceksiniz.

Yorumu oyla      15      6  
Nilay Temiz 22 Mart 2016 Salı 18:38

Muratpaşa ilçesi ve belediyeyi ne hale getirdin Ümit Uysal?..Bu yetmemiş gibi Cumhuriyet Halk Partisi sayende küçülmeye devam ediyor. Söylermisin? Senin misyonun nedir?.. Görevin nedir?.. Muratpaşa belediyesi hiçbir zaman böyle tartışılır durumda olmamıştı..

Yorumu oyla      14      6  
Umut 22 Mart 2016 Salı 18:08

Ümit beyin Belediyeyi iyi yönetemediğini uzun zamandır kamuoyundan ve sizin sitenizdeki haberlerden anlıyorduk.umarız daha kötüsü olmaz . Geçmiş olsun.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdeniz'de 4.6'lık deprem
AKDENİZ'de, Richter Ölçeği'ne göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Gazipaşa'da kamyonetle otomobil çarpıştı: 1 ölü
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada, ...
Salı Grubu'nda terör konuşuldu
SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısına ...
 
Öğrencilere geri dönüşüm eğitimi
ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde ilkokul öğrencileri Toplama ve Ayrıştırma ...
Gazipaşa'da kamyonetle otomobil çarpıştı: 1 ölü
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada, ...
Jeoloji mühendislerinden düden çağrısı
JEOLOJİ Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Keleş, Antalya Su ...
 
'Uyan Yiğidim' Akseki'de
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Savaşı'ndaki küçük Mehmetçiklerin ...
Tütüncü: Meleklerimizi çok seviyoruz
DOWN sendromluların farkındalık yemeğine katılan Kepez Belediye Başkanı ...
Genç girişimcilerden ANSİAD'a hayırlı olsun ziyareti
TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya Genç Girişimciler Kurulu ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva