Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
12 Kasım 2021 Cuma - 15:59

Nurdan'ı öldürüp ormana gömen eski koca ile 3 şüpheli adliyede

BURSA’da boşandıktan sonra yeniden birlikte yaşamaya başladığı Nurdan Budak’ı (26) öldürüp ormana gömen Kemal Bulut (31) ve kayınpederi V.B. ile suçu bildirmediği öne sürülen sevgilisi S.T. (27) ve taksici arkadaşı K.A. (34) adliyeye sevk edildi.

Nurdan ı öldürüp ormana gömen eski koca ile 3 şüpheli adliyede
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bursa’da, 6 yıl önce evlenen Kemal Bulut ile Nurdan Budak, aldatma iddiasıyla 2019 yılında boşandı. 3 ve 5 yaşlarında iki çocukları bulunan çift, bir yıl ayrı kaldıktan sonra geçen yıl ailelerin de araya girmesiyle barışıp tekrar birlikte yaşamaya başladı. Eski eşinin kendisini aldattığını öne süren Kemal Bulut, 2 Kasım günü Budak’ı alıp kayınpederi V.B.’nin iş yerine götürdü. Bulut, “Al kızını yoksa elimde kalacak” dedi. V.B. ise damadını, “Götür ne yaparsan yap. Sonra konuşuruz” diyerek kızıyla birlikte gönderdi.

Kemal Bulut, Nurdan Budak’ı Nilüfer ilçesi Hasanağa mevkisine götürerek burada tabancayla başına ateş edip öldürdü. Budak’ın cesedini ormana gömen Bulut, ardından sevgilisi S.T. ve çocukluk arkadaşı olan taksici K.A. (34) ile buluştu. S.T. ve K.A., Bulut’u Balıkesir’in Gönen ilçesine bırakıp Bursa’ya geri döndü. Gönen’de kaplıcaya giden Kemal Bulut, suç aleti silahı da buraya sakladı.

SEVGİLİSİNE KAÇTIĞINI İDDİA ETTİ

Gece kaplıcada kalan Bulut, bir gün sonra Bursa’ya döndü. Bu sırada Nurdan Budak’ın ailesi, kızlarına ulaşamadığı için polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Budak’ın en son Kemal Bulut ile iletişime geçtiğini belirledi. Emniyete götürülen Bulut ifadesinde, Nuran Budak’ın kendisini aldattığını, bu yüzden aralarının kötü olduğunu, sevgilisine kaçmış olabileceğini söyledi.

ÇAPRAZ SORGUDA İTİRAF ETTİ

Kemal Bulut’un ifadesi üzerine ekipler, Nurdan Budak ile görüştüğü öne sürülen 2 kişinin ifadelerine başvurdu. Ekipler, Bulut ve diğer 2 kişiyi çapraz sorguya aldı. Polis, Bulut çelişkili ifadeler verince konuyu Cinayet Büro Amirliği’ne devretti. Kemal Bulut, Cinayet Büro ekipleri tarafından yapılan sorguda Nurdan Budak’ı öldürdüğünü itiraf etti.

Polisle birlikte Budak’ı gömdüğü yere giden Bulut, cesedin yerini gösterdi. Ekipler cesedi gömüldüğü yerden çıkardıktan sonra Kemal Bulut ile kız arkadaşı S.T., taksici K.A. ve kayınpederi V.B.’yi gözaltına alarak emniyete götürdü.

‘ÖLDÜRÜP ORMANA GÖMDÜM’

Şüphelilerden Kemal Bulut’un ifadesinde, “2015 yılında severek evlendik. 2 çocuğumuz oldu fakat Nurdan beni aldatmaya başladı. Kaç kere aldım karşıma konuştum. Baktım düzelmiyor boşandım. Sonra aileler girdi araya ‘Çocuklarınız var’ dediler, barıştık. Nikah kıymadan bir arada yaşamaya başladık. Nurdan beni aldatmaya devam etti. En son aldım babasına götürüp, ‘Al kızını yoksa elimde kalacak’ dedim. O da bana ‘Git ne yaparsan yap. Akşam evinize gelirim orada konuşuruz’ dedi. O gün götürdüm, kafasına sıktım, ormanlık alana gömdüm” dediği belirtildi.

BABASI: ÖLDÜRECEĞİNDEN HABERİM YOKTU

Budak’ın babası V.B. ise, “Benim hiçbir şeyden haberim yoktu. Sürekli kavga ederlerdi. O gün de bana getirdi. Onlara şimdi gidin sonra konuşuruz dedim. Öldüreceğinden haberim yoktu” dediği ifade edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

BURSA’DA BIRLIKTE YASADIGI ESKI ESI NURDAN BUDAK’I (26) OLDURDUKTEN SONRA ORMANLIK ALANA GOMEN KEMAL BULUT (31) ILE SEVGILISI S.T. (27), TAKSICI ARKADASI K.A. (34) VE KAYINPEDERI V.B. ADLIYEYE SEVK EDILDI.  FOTO:BURSA-DHA

BURSA’DA BIRLIKTE YASADIGI ESKI ESI NURDAN BUDAK’I (26) OLDURDUKTEN SONRA ORMANLIK ALANA GOMEN KEMAL BULUT (31) ILE SEVGILISI S.T. (27), TAKSICI ARKADASI K.A. (34) VE KAYINPEDERI V.B. ADLIYEYE SEVK EDILDI.  FOTO:BURSA-DHA

BURSA’DA BIRLIKTE YASADIGI ESKI ESI NURDAN BUDAK’I (26) OLDURDUKTEN SONRA ORMANLIK ALANA GOMEN KEMAL BULUT (31) ILE SEVGILISI S.T. (27), TAKSICI ARKADASI K.A. (34) VE KAYINPEDERI V.B. (FOTODA) ADLIYEYE SEVK EDILDI.  FOTO:BURSA-DHA

BURSA’DA BIRLIKTE YASADIGI ESKI ESI NURDAN BUDAK’I (26) OLDURDUKTEN SONRA ORMANLIK ALANA GOMEN KEMAL BULUT (31) ILE SEVGILISI S.T. (27), (FOTODA) TAKSICI ARKADASI K.A. (34) VE KAYINPEDERI V.B. ADLIYEYE SEVK EDILDI. BULUT GAZETECILERIN ‘NEDEN YAPTINIZ’ SORUSUNA ‘NAMUS’ CEVABINI VERDI. FOTO:BURSA-DHA

Derya EVREN- Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)

 
Antalya'dan 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası
 
Beşiktaş'ta Aytemiz Alanyaspor hazırlıkları sürdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lütfü Türkkan'ın fezlekesi Meclis'te
BİNGÖL'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ...
Tuzla Sulak Alanı'na flamingo akını
MUĞLA'nın Milas ilçesinde Tuzla Sulak Alanı'na binlerce flamingo geldi.
Kılıçla yarım saat sokakta dolaştı
ATAŞEHİR’de, Mimar Başak Cengiz’i öldüren Can Göktuğ Boz’un dehşet sonrası ...
 
Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden sözleşmeli er toprağa verildi
SURİYE sınırında, Hatay’a yakın üs bölgesinde görev yaptığı sırada kalp ...
Bakan Özer'den 'ara tatil' mesajı
MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Ara tatilin sonunda, yeni bilgiler ve ...
Malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem
MALATYA'nın Pütürge ilçesinde, Richter ölçeğine göre, 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Didim'de yelkenli devrildi: 1 göçmen öldü, 9'u kurtarıldı
AYDIN'ın Didim ilçesinde kaçak yollardan deniz yoluyla Yunanistan'a gitmeye ...
Ardahan Belediyesi Haberleri
İnsanların yaşanan son gelişmelerden, kendilerini ilgilendiren veya topluma ...
Cinsel içerikli cinayet davasının sanıkları, yeniden yargılanacak
BURSA'da, sevgilisi Ayşe Güreşçi'ye (44) cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva