Kutsal görev için teşekkür etti
Kutsal görev için teşekkür etti
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
30 Mart 2019 Cumartesi - 13:07

O ses kaydı FETÖ imalatı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ait olduğu söylenen ve dün akşam sosyal medyadan dolaşıma sunulan videonun FETÖ kumpası olduğu anlaşıldı. Menderes Türel, videonun ‘Montaj’ olduğunu söylerken, videoyu ilk olarak paylaşıma sunan siteler belirlendi.

O ses kaydı FETÖ imalatı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ebru Türel’in, etrafındaki bazı kişilere CHP'li gibi davranarak, "PKK'lılar CHP'lilerin listesinde… Otobüslere bineceksiniz. Ben bugüne kadar hep CHP'ye oy verdim. Şimdi sandığa gitmeyeceğim diyeceksiniz" dediği iddia edilen ve montaj çıkan ses kasedinin FETÖ imalatı olduğu anlaşıldı.

CUMHUR ITTIFAKI'NIN ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKAN ADAYI, AK PARTILI ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, ANTALYA SANAYI VE ISADAMLARI DERNEGI'NIN (ANSIAD) KONUGU OLDU. TUREL, SOSYAL MEDYADA ESI EBRU TUREL'E AIT OLDUGU IDDIA EDILEN BIR SES KAYDI ILE ILGILI ACIKLAMADA BULUNDU.(FOTO:MEHMET CINAR/ANTALYA-DHA)

Foto: Mehmet ÇINAR (DHA)

TÜREL ANSİAD'IN KONUĞU OLDU SES KAYDINI ANLATTI

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Menderes Türel, sosyal medyada yayınlanan ve eşi Ebru Türel'e ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili, "Bunlar klasik FETÖ taktiği. Kaybedeceğini anlayanlar, FETÖ'cü hesaplarından montaj kasetler yayınlıyor. HDP'den umduğunu bulamayan CHP, FETÖ'ye sığındı. Yazık ya, değer mi? Hele hele bir kadına, bir başkanın eşi diye FETÖ'nün montaj kasetleriyle hitap etmek ne adamlığa yakışır, ne başka bir şeye yakışır. Benim edebimle söyleyebileceğim tek şey, yazıklar olsun demektir" dedi. Diğer yandan emniyet birimleri, paylaşımın Almanya'nın başkenti Berlin'den yapıldığını tespit etti.

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, AK Partili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Sanayi ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) konuğu oldu. Akra Hotel'deki toplantıda yeni dönem için projelerini anlatan ve iş insanlarının sorularını yanıtlayan Türel, sosyal medyada eşi Ebru Türel'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı ile ilgili açıklamada bulundu.

FETÖ TAKTİĞİ MONTAJ

Seçimin son günlerinde siyasetin çirkin yüzünün yeniden görülmeye başlandığını kaydeden Başkan Türel, “Bu beni fevkalade üzüyor. Bunları 2004, 2009, 2014'te yaşadığım için son dakikada kaybedeceklerini anlayanlar çirkin siyasete, iftiralara başvurmak zorunda kalıyor. 2009'da da çok üzülerek dinlemiştim, o dönemki rakibim Sayın Mustafa Akaydın benim için 'Valencia'da villası var' demişti. Ama ne oldu, rezil oldu. Değer mi seçimi kazanmak için bu iftiralara başvurmaya? Ve işte son 10 saat içerisinde klasik FETÖ taktiği olarak FETÖ'cü hesaplardan montaj kasetler yayınlanıyor. HDP'den umduğunu bulamayan CHP, FETÖ'ye sığındı. Yazık ya, değer mi? Hele hele bir kadına, bir başkanın eşi diye FETÖ'nün montaj kasetleriyle hitap etmek ne adamlığa yakışır, ne başka bir şeye yakışır. Benim edebimle söyleyebileceğim tek şey, yazıklar olsun demektir" dedi.

CUMHUR ITTIFAKI'NIN ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKAN ADAYI, AK PARTILI ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, ANTALYA SANAYI VE ISADAMLARI DERNEGI'NIN (ANSIAD) KONUGU OLDU.(FOTO:MEHMET CINAR/ANTALYA-DHA)

İNSANLIĞA SIĞAR MI?

Millet İttifakı adayı CHP'li Muhittin Böcek'i defalarca televizyonda tartışmaya davet ettiğini kaydeden Türel, “Gelseydi canlı yayınlarda, istediği gazeteciyle gelseydi ve benimle tartışsaydı. Bu iddiaları varsa benimle konuşsaydı. Ama artık seçime girmişken son 24 saat içerisinde montaj kasetlere başvurmak suretiyle birtakım iftiraları kendilerine çare olarak görmelerini halkımız en güzel şekilde sandıkta değerlendirir. Bu çarelere başvuranların hepsi bu iftira bataklığında battılar. Hele hele bir başkan eşine bunu yapılabilecek kadar düzeysizleşmişse, diyebileceğim tek şey yazıklar olsun. Biz 'siyaset eşittir nezaket' diyen bir anlayışla Antalya'da 15 senedir siyaset yapıyoruz, 40 senedir Antalya'da hizmetin içerisindeyiz. Yarın yüz yüze geleceğiz. Yarın bu iftiraları atanlar hangi yüzle gelecekler karşımızda konuşacaklar. Neye değer? Seçimi kazansan ne olur, kaybetsen ne olur? Seçimi kaybedeceğini anlayınca bu tür yöntemlere başvurmak insanlığa sığar mı" diye konuştu.

MİLLETİN ADALETİ

İnsanlığın önemli olduğunu dile getiren Türel, “Biz insanlığımızı kaybetmedik. Her ne pahasına olursa olsun bana deseler ki 'Muhittin Bey'in ailesiyle ilgili şöyle bir montaj kaset yapacaksın, bu tarafta da sana seçimi hediye ediyorum' dönüp bakarsam şerefsizim. Biz böyle işlere hiçbir zaman tevessül etmedik. Yakıştıramadım, kendisiyle dost olarak görüşürdük ve dost kabul ederdik. En güçlü adalet, milletin adaletidir. O yüzden tabii ki bunların yaşanmış olması maalesef siyasetin çirkin yüzü, maalesef geçmişte benim başıma gelenlerin bir tekrarı" dedi.

CEVABI YARIN SANDIKTA

Geçmişte bu tür iftiralardan medet umanların genellikle çaresiz kaldıklarını belirten Menderes Türel, şunları söyledi:

“Yine aynı çaresizlik içerisinde yeniden yalana dolana başvuruyorlar. Yaydıkları montaj kaset, FETÖ hesabı. Ses kaydını, herkesin çok iyi bildiği ve FETÖ'nün kullandığı bir hesaptan yaptılar. Ve yayılan ses kaseti Almanya'dan veriliyor. FETÖ hesaplarından geliyor. Zaman zaman bunları dile getirmedim ama 'CHP'nin içinde FETÖ var' diyen birtakım iddiaların doğru olduğunu teyiden şimdi görüyoruz işte. Kim yaptı onları da biliyoruz. Hiçbir şey gizli kalmaz. CHP'nin içinde önemli görevlerde olan arkadaşlarımızın bu işlere alet olmasını anlamak mümkün değil. Bu kampanyalarda bir günden bir güne rakiplerimizi eleştirmişimdir, 'hizmetleri yok' demişimdir ama bu gibi bel altı iftiralara seçimi kazanacak olsam dahi başvurmam. Bu yakışıksız tavırların hem de bir kadın üzerinden yapmalarının takdirini inşallah Antalyalılar yarın sandıkta en güzel şekilde değerlendirecektir diye düşünüyorum."

PAYLAŞIM BERLİN'DEN

Diğer yandan emniyet birimleri, paylaşımın Almanya'nın başkenti Berlin'den yapıldığını tespit etti. 'kacsaatolduson' kullanıcı adlı hesabından daha önce de FETÖ paylaşımları yapıldığını, pek çok kez açılıp kapandığını belirleyen emniyet birimleri, '2844388905' ID numaralı hesapla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.

CUMHUR ITTIFAKI'NIN ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKAN ADAYI, AK PARTILI ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, ANTALYA SANAYI VE ISADAMLARI DERNEGI'NIN (ANSIAD) KONUGU OLDU.(FOTO:MEHMET CINAR/ANTALYA-DHA)

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) -

 
Donmak üzereyken bulduğu köpeği kucağında taşıdı
 
Böcek: Planlı, kurallı, kimlikli kent için geliyoruz
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 30 Mart 2019 Cumartesi 13:25

Bu seçim çok çirkinleşti,karşılıklı seçmeni ikna edeceklerine yerel projeler yerine sosyal medyada yolsuzluk videoları veya geçmişte şu oldu şu oldu vs re yazılar resimler den gerçek konular konuşulamadı.Hakaret,iftira kırıla gitti,sonuçta siyasetçi olmak zor,bir yere aday oldunuz mu çarşaf çarşaf dökümanlar ortalıkta,Karar vermek zor ama herhalde bu seçimde tercihler ekonomiden geçecek.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da 'Yılın Altın Okuyucuları' seçildi
BEYAZ Baston Görme Engelliler Derneği tarafından, Tekelioğlu İl Halk Kütüphanesi ...
Antalya'da çileğin şekli bozuldu
ANTALYA'da seralarda üretilen çileğin iri ve şeklinin bozuk olması, 'hormon ...
Antalya'da uyuşturucu operasyonları: 38 kişi tutuklandı
İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın başlattığı 'Alan Denetimi Projesi' kapsamında, ...
 
Güvenlik müdürü cinayetinde 4 sanık için müebbet istemi
ANTALYA'da eğlence mekanında güvenlik müdürü olarak çalışan Hakan Çopuroğlu ...
Yazar Cantürk'ten Demre'de söyleşi
ANTALYA'nın Demre ilçesindeki özel bir okulda düzenlenen söyleşiye katılan ...
El konuldu ceza kesildi
ANTALYA'da, Singapur su kaplumbağasını yasak olmasına rağmen pazarda satmaya ...
 
Korkuteli'nde kaza: 1 ölü
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Keki Doğru (47) yaşamını yitirdi.
İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları istifa etti
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları yönetimi görevinden istifa etti.
Antalya sokaklarında çırılçıplak dolaşan adama gözaltı
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde, sokaklarda çırılçıplak gezen, ismi öğrenilemeyen ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva