12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
15 Ekim 2020 Perşembe - 09:20

Oğluna hem annelik hem de antrenörlük yapıyor

MANİSA'da Yunusemre Belediyespor badminton takımı sporcusu 9 yaşındaki Ömer Faruk Özel, antrenörlüğünü yapan annesi İsmet Özel ile birlikte milli takım ve dünya şampiyonluğu yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Oğluna hem annelik hem de antrenörlük yapıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yunusemre Belediyespor badminton takımı sporcusu ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Ömer Faruk Özel'in antrenörlüğünü, kulüp antrenörü olan annesi İsmet Özel yapıyor. 3 yıldır badminton oynayan Ömer Faruk Özel, başarılı bir badmintoncu olmak için çalışmalarını aralıksız sürdürürken hem antrenörü hem de annesi olan İsmet Özel ile birlikte, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.

'ANNEMİN SAYESİNDE DÜNYA ŞAMPİYONU OLACAĞIM'

Annesiyle çalışmanın kendisini motive ettiğini dile getiren Ömer Faruk Özel, "Hedefim Türkiye şampiyonluğu, ardından milli olup, daha sonra dünya şampiyonu olmak. Amacım bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmak. Annem bana antrenörlük yapıyor. Onunla çalışırken motive oluyorum. Annemin sayesinde dünya şampiyonu olacağım" diye konuştu.

'DİĞER ÖĞRENCİLERİMDEN AYIRMIYORUM'

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde 6 yıldır badminton dersleri verdiğini belirten antrenör İsmet Özel, "Bu branşta 2 milli sporcum var. Haftanın 5 günü çalışıyoruz. Mümkün olduğunca amacım milli sporcu çıkarıp ülkemizi temsil etmek. İyi bir sporcu, iyi bir birey, iyi bir antrenör olmaya çalışıyorum. Badmintonu çok seviyorum ve herkese de tavsiye ediyorum. Oğlumun badmintonla ilgili yeteneğini keşfettim. Severek yapıyor ve çok yetenekli bir çocuk. Sporla ilgilensin ve bırakmasın istiyorum. Hoca olarak oğlumu yetiştiriyorum. Diğer öğrencilerime nasıl davranıyorsam ona da aynı şekilde davranıyorum. Bu branşla ilgilenmesi hoşuma gidiyor. Öğrencilerimin önce Türkiye şampiyonlarına daha sonra da uluslararası şampiyonalara olimpiyatlara katıldıklarını görmek istiyorum. Aynı şekilde oğlumun da bu başarısını görmek en büyük dileğim. Bu benim için gurur verici olacak. Oğlumun oralarda olması beni çok mutlu edecek. Tabii ki bu öncelikle onların istekleri ve çabalarıyla olacak. Biz de zaten elimizden gelen desteği onlara sağlıyoruz" dedi.

MANISA'NIN YUNUSEMRE ILCESI BELEDIYESPOR BADMINTON TAKIMI SPORCUSU 9 YASINDAKI  OMER FARUK OZEL (SAGDA), ANTRENORLUGUNU YAPAN ANNESI ISMET OZEL (SOLDA) ILE BIRLIKTE MILLI TAKIM VE DUNYA SAMPIYONLUGU YOLUNDA CALISMALARINI SURDURUYOR. ANNESININ AYNI ZAMANDA ANTRENORU OLMASININ KENDISINI MOTIVE ETTIGINI BELIRTEN OMER FARUK OZEL, HEDEFININ DUNYA SAMPIYONU OLARAK TURK BAYRAGINI DALGALANDIRMAK OLDUGUNU SOYLEDI. (FOTO: ERSAN ERDOGAN / MANISA, DHA)

MANISA'NIN YUNUSEMRE ILCESI BELEDIYESPOR BADMINTON TAKIMI SPORCUSU 9 YASINDAKI  OMER FARUK OZEL (FOTOGRAFTA), ANTRENORLUGUNU YAPAN ANNESI ISMET OZEL ILE BIRLIKTE MILLI TAKIM VE DUNYA SAMPIYONLUGU YOLUNDA CALISMALARINI SURDURUYOR. ANNESININ AYNI ZAMANDA ANTRENORU OLMASININ KENDISINI MOTIVE ETTIGINI BELIRTEN OMER FARUK OZEL, HEDEFININ DUNYA SAMPIYONU OLARAK TURK BAYRAGINI DALGALANDIRMAK OLDUGUNU SOYLEDI. (FOTO: ERSAN ERDOGAN / MANISA, DHA)

MANISA'NIN YUNUSEMRE ILCESI BELEDIYESPOR BADMINTON TAKIMI SPORCUSU 9 YASINDAKI  OMER FARUK OZEL (SOLDA), ANTRENORLUGUNU YAPAN ANNESI ISMET OZEL (SAGDA) ILE BIRLIKTE MILLI TAKIM VE DUNYA SAMPIYONLUGU YOLUNDA CALISMALARINI SURDURUYOR. ANNESININ AYNI ZAMANDA ANTRENORU OLMASININ KENDISINI MOTIVE ETTIGINI BELIRTEN OMER FARUK OZEL, HEDEFININ DUNYA SAMPIYONU OLARAK TURK BAYRAGINI DALGALANDIRMAK OLDUGUNU SOYLEDI. (FOTO: ERSAN ERDOGAN / MANISA, DHA)

MANISA'NIN YUNUSEMRE ILCESI BELEDIYESPOR BADMINTON TAKIMI SPORCUSU 9 YASINDAKI  OMER FARUK OZEL, ANTRENORLUGUNU YAPAN ANNESI ISMET OZEL (FOTOGRAFTA) ILE BIRLIKTE MILLI TAKIM VE DUNYA SAMPIYONLUGU YOLUNDA CALISMALARINI SURDURUYOR. ANNESININ AYNI ZAMANDA ANTRENORU OLMASININ KENDISINI MOTIVE ETTIGINI BELIRTEN OMER FARUK OZEL, HEDEFININ DUNYA SAMPIYONU OLARAK TURK BAYRAGINI DALGALANDIRMAK OLDUGUNU SOYLEDI. (FOTO: ERSAN ERDOGAN / MANISA, DHA)

MANISA'NIN YUNUSEMRE ILCESI BELEDIYESPOR BADMINTON TAKIMI SPORCUSU 9 YASINDAKI  OMER FARUK OZEL, ANTRENORLUGUNU YAPAN ANNESI ISMET OZEL (FOTOGRAFTA) ILE BIRLIKTE MILLI TAKIM VE DUNYA SAMPIYONLUGU YOLUNDA CALISMALARINI SURDURUYOR. ANNESININ AYNI ZAMANDA ANTRENORU OLMASININ KENDISINI MOTIVE ETTIGINI BELIRTEN OMER FARUK OZEL, HEDEFININ DUNYA SAMPIYONU OLARAK TURK BAYRAGINI DALGALANDIRMAK OLDUGUNU SOYLEDI. (FOTO: ERSAN ERDOGAN / MANISA, DHA)

Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)

Etiketler:
 
Üniversite kendi öğrencisini soymuş
 
El yapımı yorganlar, Çukurova pamuğu ile dolduruluyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Elma hasadından 20 milyon lira gelir beklentisi
BİTLİS’te, bu yıl 14 bin ton elma hasadından yaklaşık 20 milyon lira gelir ...
Ayvalık'ta yağ fabrikasında yangın
BALIKESİR'in Ayvalık ilçesindeki bir firmaya ait yağ fabrikasında yangın ...
Elektrik direğindeki intihar girişimini görüntülediler
ADANA’da, intihar etmek için elektrik direğine tırmanan Ömer İ. (34), ...
 
Orman memuru rüşvetten gözaltında
MUĞLA'nın Seydikemer ilçesinde rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan ...
'ByLock' kullanıcısı kadın tutuklandı
ZONGULDAK'ta FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 'ByLock' ...
İzmir’de Lazer Epilasyon Tedavisi Nasıl Uygulanır?
Bu lazer sayesinde, her bir kıl köküne kadar cihaz tarafından atılan ışık ...
 
Kahvede kağıt oynayan 4 kişiye para cezası
KIRKLARELİ'nin Babaeski ilçesine bağlı Sinanlı köyünde, kahvehanede kağıt ...
4 ilde FETÖ operasyonu: 11 gözaltı
ŞANLIURFA'nın da aralarında olduğu 4 ilde, FETÖ/PDY yönelik düzenlenen ...
İstanbul'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 9'a çıktı
İSTANBUL'da sahte içki zehirlenmeleri nedeniyle ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva