9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Burdur'da adliye lojmanları için imza
Burdur'da adliye lojmanları için imza
Konyaaltı’nda parklar aydınlanmaya başladı
Konyaaltı’nda parklar aydınlanmaya başladı
18 Nisan 2023 Salı - 19:22

Okulda kavga, ortalık kan gölü

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Ahmet Bayar, çocuğunun eğitim gördüğü ilkokulunun müdür vekili E.B.'nin çıkan tartışmanın ardından kendisini demir çubukla darbettiği iddiasıyla hem polise hem Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Okulda kavga, ortalık kan gölü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, dün öğle saatlerinde Alanya'da bir ilkokulda meydana geldi. Çocuğunun sınıfını değiştirme talebi kabul görmeyen veli Ahmet Bayar ile okul müdür vekili E.B. arasında, müdür odasında tartışma çıktı. İddiaya göre talebi reddedilen Ahmet Bayar, tartıştığı müdür vekili E.B.'ye vazo, E.B. ise masasının üzerindeki bir cismi Bayar'a fırlattı. Cismin başına isabet etmesi sonucu yaralanan Bayar'a yine iddiaya göre E.B. demir çubukla saldırdı. Bayar, kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Ahmet Bayar, müdür vekili E.B. hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de şikayette bulundu. Polis ve Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı. Diğer yandan Ahmet Bayar'ın eşi Süreyya Bayar, olay sonrasında kısa bir cep telefonu görüntüsü kaydetti.

'BİR EĞİTİM YUVASINDA BUNLAR OLAMAZ'

Ahmet Bayar'ın eşi Süreyya Bayar, "Salı günü sabah eşim çocuğu okula bıraktıktan sonra çocuk merdivenden kayıp düşüyor. Çocuğun burnunun üstünde yaralar oluşuyor. Öğretmeni ne olduğunu sorunca düştüğünü söylüyor. Ancak okuldan hiç kimse bizi arayıp bilgi vermedi. Çocuk 12.00'de okuldan geldiği zaman gözleri kapanmış, yüzü mosmor bir haldeydi. Hemen ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürdük. Acilde yapılan müdahalenin ardından doktor burnunun kırıldığını söyledi. Doktor neden geç kalındığını sordu. Yüzü ödem tuttuğu için ameliyata alınamayacağını söyledi. Yarın tekrar hastaneye götüreceğim. Ödem indikten sonra ameliyat olacak. Dün hastaneden sonra müdür vekili ile görüşmeye gittik. Müdür vekili konuyla ilgili hiçbir şey yapamayacağını söyledi. Biz de bu şekilde güvenemeyeceğimizi ve çocuğu okula gönderemeyeceğimizi söyledik. Bize haksızlık yapıldığını ifade ettik. Sonrasında eşimi demir sopayla darbetti. Bir eğitim yuvasında bunlar olamaz" dedi.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDEKI BIR ILKOKULDA VELI AHMET BAYAR ILE OKUL MUDUR VEKILI E.B. ARASINDA TARTISMA CIKTI. AHMET BAYAR, E.B.'NIN KENDISINI DEMIR CUBUKLA DARBETTIGI IDDIASIYLA HEM POLISE HEM MILLI EGITIM MUDURLUGUNE SIKAYETTE BULUNURKEN, OLAYLA ILGILI INCELEME BASLATILDI.(FOTO:ALANYA-DHA)
Öğrenci velisi Ahmet Bayar hastanelik oldu

'BANA DEMİRLE VURDU'

Ahmet Bayar da "Çocuğumuzun sağlığından endişe ettik. Böyle ciddi bir konuda bize haber verilmemesi nedeniyle güvenemeyeceğimizi söyledik. Hatalarını kabullenmiyorlar. Benim 3 çocuğum da o okulda okuyor. 11 yıldır o okula gidip geliyordum. Kötü bir niyetim olsaydı hazırlıklı giderdim. Üzerimde herhangi bir suç unsuru yok. Biz konuşmaya, çözüm bulmaya gittik. Öfkelendim. 'Devlet memurusunuz. Bize haber verilmemesi nasıl bir beyinsizlik' dedim. Hiç beklemediğim bir anda yarım metre uzunluğunda bir demir çıkardı. Bana demirle vurdu. Ben o an şok oldum, çöktüm. Kafama da vurmaya başladı. O suç unsurunun orada ne işi var? Öğretmenler için mi var? Yoksa bizim gibi çocuğunun hakkını arayan ailelere de mi baskı yapılıyor? Bunun araştırılmasını istiyorum. Müdür vekilinin kesinlikle hem psikolojik olarak hem de ruh halinin incelenmesi için Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile Bakanlığı'nın devreye girip tedavi edilmesi lazım. Şu anda şahsı Milli Eğitim'e şikayete geldik. Çocuklarımı her gün okula götüreceğim, şahısla yine karşılaşacağım. Kafamda 15 dikiş, darbe aldığım için belimde kırıklar var. Yaşananları kameraya almak istediğimde 'Burada çekim yapamazsın' diyerek bana ikinci müdahalede bulundu. Yetkililerin gerekeni yapmasını istiyoruz. Eğitim yuvasında bunlar olmamalı. Okuldaki bu çürüklerin ayıklanması lazım" diye konuştu.

Olayla ilgili polis ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDEKI BIR ILKOKULDA VELI AHMET BAYAR ILE OKUL MUDUR VEKILI E.B. ARASINDA TARTISMA CIKTI. AHMET BAYAR, E.B.'NIN KENDISINI DEMIR CUBUKLA DARBETTIGI IDDIASIYLA HEM POLISE HEM MILLI EGITIM MUDURLUGUNE SIKAYETTE BULUNURKEN, OLAYLA ILGILI INCELEME BASLATILDI.(FOTO:ENGIN ATAOGLU/ALANYA-DHA)
Engin ATAOĞLU/ALANYA (Antalya), (DHA)-

Etiketler:
 
ASTAM’a Antalya’dan iki kurucu
 
Sepetli vinç devrildi: 2 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ASTAM’a Antalya’dan iki kurucu
Bağımsız bir sivil toplum yapılanması ve düşünce kuruluşu olan Anadolu ...
Servis şoförünün cinsel saldırıyla suçlandığı köpek bulundu
ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde servis otobüsü şoförü O.Ü.'nün cinsel ...
Polisten kaçakçılık operasyonu
ANTALYA'da polis, 1327 litre şişe sahte içki, 95 litre alkol ve çok sayıda ...
 
'Çaki', ormanda saklanan 4 kilo eroini buldu
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ...
Sıçan Adası'ndaki kayalıklarda ceset bulundu
ANTALYA'da Sıçan Adası'ndaki kayalıkların denizle buluştuğu yerde, 30'lu ...
Kırcami planlarına mahkeme iptali
MURATPAŞA Belediyesi, Antalya 2. İdare Mahkemesi'nin, Kırcami'nin parselasyon ...
 
İranlı kadınların eserleri Antalya'da
İRANLI kadın sanatçılar, ülkelerindeki kadınların özgürlük mücadelesine ...
Yusuf'u öldüren astsubaya, ağırlaştırılmış müebbet talebi
ANTALYA'da ailesi tarafından kayıp olarak aranırken ormanda cesedi bulunan ...
Dağlık alana düşen paraşütçü, jandarma helikopteriyle taşındı
ANTALYA'da dağlık alana düşerek yaralanan yamaç paraşütçüsü A.R.H., jandarma ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva