Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
29 Eylül 2020 Salı - 15:57

Öldürüp yakarken utanmadı yakalanınca yüzünü sakladı

Antalya'da CHP Döşemaltı eski ilçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan eski özel harekat polisi Hakan B., adliye götürülürken tişörtüyle yüzünü kapattı. Cinayete kurban giden Yalçın ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öldürüp yakarken utanmadı yakalanınca yüzünü sakladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Katil zanlısı Hakan B., Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Hakan B., adliyeye sevk edilmek üzere polis aracına götürülürken tişörtünün arka kısmını kaldırıp, yüzünü kapattı.

ANTALYA'DA CHP DOSEMALTI ESKI ILCE BASKANI HASAN HALUK YALCIN'IN OLDURULMESIYLE ILGILI GOZALTINA ALINAN ESKI OZEL HAREKAT POLISI HAKAN B., ANTALYA EMNIYET MUDURLUGU'NDEKI SORGUSUNUN ARDINDAN ADLIYEYE SEVK EDILDI.(FOTO:SEMH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

CENAZESİ ADLİ TIP MORGU'NDAN ALINDI

ANTALYA'da arkadaşı eski Özel Harekat Polisi Hakan B.'nin öldürüp ormanlık alanda yakmaya çalıştığı CHP Döşemealtı eski İlçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın'ın cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

ANTALYA'DA ARKADASI ESKI OZEL HAREKAT POLISI HAKAN B.'YI OLDURUP ORMANLIK ALANDA YAKMAYA CALISTIGI CHP DOSEMEALTI ESKI BASKANI HASAN HALUK YALCIN'IN (FOTODAKI) CENAZESI, YAKINLARI TARAFINDAN ADLI TIP KURUMU MORGUNDAN ALINDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Olay, dün sabah saatlerinde Döşemealtı ilçesinde meydana geldi. Eski arkadaş oldukları belirtilen Hasan Haluk Yalçın ile Hakan B., bir mekanda alkol almaya başladı. Hakan B., iddiaya göre Yalçın'dan 30 bin liralık alacağını isteyince aralarında önce tartışma, sonra kavga çıktı. Kavganın ardından Hakan B. ile Yalçın ormanlık alana gitti. Hakan B. burada Hasan Haluk Yalçın'ı tabancayla vurarak öldürdü, ardından da cesedini yakmak için ormanı ateşe verip, bölgeden ayrıldı.

ANTALYA'DA ARKADASI ESKI OZEL HAREKAT POLISI HAKAN B.'YI OLDURUP ORMANLIK ALANDA YAKMAYA CALISTIGI CHP DOSEMEALTI ESKI BASKANI HASAN HALUK YALCIN'IN CENAZESI, YAKINLARI TARAFINDAN ADLI TIP KURUMU MORGUNDAN ALINDI. (FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

Çevredeki vatandaşların yangın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale edip söndüren ekipler, yaptıkları araştırmada CHP eski İlçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın'ın cansız bedeniyle karşılaştı. 

Yalçın’ın cenazesi, polis ve savcının incelemesinin ardından, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü.

Soruşturma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Döşemealtı Sanayisi'nde büfe işleten emekli özel hareket polisi Hakan B.'yi evinde gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Hakan B. ifadesinde, "Kendisinden 30 bin lira alacağım vardı. Onu istedim. Aramızda tartışma çıktı. Ben de ormanlık alana götürüp, tabanca ile öldürdüm. Daha sonra ormanı ateşe verdim" dedi.

TOPRAĞA VERİLDİ 

CHP Döşemealtı İlçe eski Başkanı Hasan Haluk Yalçın'ın cenazesi, Adlı Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından ailesi tarafından teslim alınarak, Uncalı Kent Mezarlığı'na getirildi. Burada öğle vakti kılınan namaz sonrası Yalçın'ın cenaze, Döşemealtı'na getirildi. Cenaze törenine Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Hasan Haluk Yalçın'ın cenazesi, Yeniköy Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CHP DOSEMEALTI ESKI ILCE BASKANI HASAN HALUK YALCIN'IN CENAZESI, ADLI TIP KURUMU'NDAKI ISLEMLERIN ARDINDAN AILESI TARAFINDAN TESLIM ALINARAK UNCALI KENT MEZARLIGI'NA GETIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

CHP DOSEMEALTI ESKI ILCE BASKANI HASAN HALUK YALCIN'IN CENAZESI, ADLI TIP KURUMU'NDAKI ISLEMLERIN ARDINDAN AILESI TARAFINDAN TESLIM ALINARAK UNCALI KENT MEZARLIGI'NA GETIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Fotoğraf: Veli KÖKEN (DHA)

Etiketler:
 
Zeytinyağı fabrikasında deneme üretimi
 
Azerbaycan topçu birlikleri Ermeni mevzilerini vuruyor
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 30 Eylül 2020 Çarşamba 08:28

Tek kelimeyle vahşet,insanlar arasında anlaşmazlık olduğunda gidecekleri yer adalet.Peki bu sanık ne yapmış hükmü kendisi vermiş,buna münferit bir olay olarak bakmamak lazım.Yasaların kendine sağladığı silahla dolaşacaksın,şu veya bu nedenle de canileşeceksin,toplumda böyle dolaşan daha kaç cani var acaba.

Yorumu oyla      1      1  
taş 29 Eylül 2020 Salı 21:21

Bunlar nasıl adamlar,alıyorsun yetiştirip Doğu'da terörde görevlendiriyorsun sonrada emekli edip toplumun içine bırakıyorsun.Bunların ruh halleri nasıl,psikolojik sorunlarımı var mı,tekrar sivil hayata rehabilite ediyormusun,bunların hiç birini yapmadığın için işte bu caniler toplumun içinde yaşıyor.Görüldüğü gibi gün geliyor canice cinayet işliyorlar.Sistemim bunları görüp gerekli düzenlemeleri yapması lazım.Psikolojileri bozuksa silahlarının ellerinden alınması gerekir.Şimdi bu giden canı kim getirecek veya bu cinayeti işleyen şahıs polis olurken herhalde cani değildi.Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye oda nerem doğru ki demiş.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeytinyağı fabrikasında deneme üretimi
KUMLUCA Ziraat Odası'na ait zeytinyağı fabrikasında yapılan kapasite arttırma ...
Sapadere'ye dev proje
ALANYA Belediyesi ve Alanya Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde geliştirilen, ...
MHP Korkuteli'de Yapılmışev mazbatasını aldı
MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı kongresinde yeniden başkan seçilen Medine ...
 
Korkuteli Belediyesi'nde çalışma düzenine koronavirüs ayarı
KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye binasında koronavirüs ...
Şampiyon karateciden Başkan Topaloğlu'na ziyaret
DÜNYA Karate Şampiyonu Müşerref Özdemir, Kemer Belediye Başkanı Necati ...
Altın Portakal Sinema Tırı yollarda
ALTIN Portakal Sinema Tırı ilçelerde açık hava gösterimleriyle festival ...
 
Antalya Halk Eğitim yasta...
DÖŞEMEALTI Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan ...
Karyağdı armudu tarla günü yapılacak
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 1 Ekim'de gerçekleşecek olan karyağdı ...
Milletvekili Uslu, Kumluca'da muhtarlarla buluştu
AK PARTİ Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca'da muhtarlarla bir araya ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva