Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
Ali Bahar: İstikrar iflasları engelledi
Ali Bahar: İstikrar iflasları engelledi
'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
27 Ocak 2013 Pazar - 10:52

Patronlar sandık başına

Antalya, Afyonkarahisar, Isparta ve Burdur'da toplam 20 ticaret ve sanayi odası ile ticaret borsasında kurulacak sandıklarla yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek.

Patronlar sandık başına
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde Batı Akdeniz'de faaliyet gösteren ticaret ve sanayi odaları ile ticaret borsalarının seçimleri Şubat-Mart ayları içerisinde gerçekleştirilecek. Ekim ayında yapılacakken, AB uyum kriterleri kapsamında hazırlanan NACE kodlarının yetişmemesi nedeniyle Şubat-Mart dönemine ertelenen seçimlere ilişkin bölgedeki ilk sandık 2 Şubat'ta Sandıklı'da kurulacak. Bölge iş dünyasının son seçimi ise 16 Mart'ta Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda olacak. Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2 Şubat'taki seçimiyle başlayacak sandık heyecanı 3 Şubat Pazar günü Afyonkarahisar Ticaret Borsası ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ile devam edecek.

 

KİMLER ADAY, KİMLERİN ADAYLIĞI KONUŞULUYOR?

ANTALYA: Bölgenin en büyük odası 30 bine yakın üyeye sahip Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda başkanlık için adaylığını sadece mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak açıkladı. Budak dışında resmi olarak adaylık açıklamasında bulunan başka kimse yok. Ancak kulislerde ismi aday olacağı yönünde geçen ise ATSO Meclis Başkanı Ali Rıza Akıncı ile ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Gencer bulunuyor. Antalya Ticaret Borsası'nda ise mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır yeniden aday olacak. ATB'de ise, Çandır'ın karşısında adaylığı konuşulan bir isim çıkmadı.

 

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası için mevcut başkan Şükrü Vural ve MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş adaylığını açıkladı. MATSO için, mevcut meclis başkanı Selçuk Senirli'nin ismi de konuşuluyor. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası için mevcut başkan Alaaddin Aytekin ile Ahmet Çetin yarışacak. Kumluca Ticaret Borsası'nda ise mevcut başkan Fatih Durdaş tek isim olarak konuşuluyor. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda mevcut başkan Kerim Aydoğan aday olmayacağını açıkladı. ALTSO için adaylığını açıklayan isimler ise ALDÖBİR Başkanı Mehmet Şahin ile ALTSO Meclis Başkanı Mustafa Tuna oldu. Antalya Deniz Ticaret Odası'nda Ahmet Erol yeniden aday.

 

BURDUR: Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nda mevcut başkan Yusuf Keyik ile Ali Say öncülüğündeki bir grup adaylığını açıklayan isimler oldu. Burdur Ticaret Borsası'nda ise mevcut başkan Baki Varol yeniden aday olacak. Varol'un karşısında ise Yılmaz Başar'ın ismi geçiyor. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'nda mevcut başkan Hasan Hüseyin Mecikoğlu ile Ali İhsan Samur yarışacaklar.

 

ISPARTA: Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nda mevcut başkan Hasan Hüseyin Kaçıkoç yeniden aday olmayacak. ITSO'nun yeni başkanlığı için ise başkan vekili Şükrü Başdeğirmen, eski İl Genel Meclisi eski başkanı Kadir Dal, ITSO'nun eski başkanlarından Eyüp Avcular ile Akdeniz Gazetesi'nin sahibi İsmail Rüştü Çelik'in ismi adaylık için geçiyor. Ancak 4 isim de henüz resmi olarak kamuoyuna aday olacağını açıklamadı.

 

Isparta Ticaret Borsası'nda ise mevcut başkan Ahmet Adar yeniden aday olduğunu açıkladı. Ahmet Adar'ın karşısında ise henüz açıklanmış bir aday ismi bulunmuyor. Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası'nda ise iki isim yarışacak. Mevcut başkan Nuri Dirik ile meclis başkanı Fevzi Yüncü başkanlık için adaylıklarını açıkladı.

 

AFYONKARAHİSAR: Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda mevcut başkan Hüsnü Serteser'in karşısına henüz başka bir aday çıkmadı. Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nda ise mevcut başkan Mehmet Mühsürler yeniden aday. ATB'de Mühsürler'in karşısında Sabit Tekin'in ismi geçiyor. Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası'nda mevcut başkan Mustafa Özer, Sandıklı Ticaret Borsası'nda da mevcut başkan Nuri Cengiz tek aday görünüyorlar.

 

Bolvadin'de ise Ticaret ve Sanayi Odası için mevcut başkan Murat Tabak ile eski başkan Uğur Fidan yarışacak. Bolvadin Ticaret Borsası'nda da mevcut başkan Ceylan Emet ile Hacı Boyar yeni dönem için sandıkta yarışacak. Dinar Ticaret ve Sanayi Odası mevcut başkan Mehmet Yüksel. Yüksel'in karşısında bir aday çıkması bekleniyor ama isim açıklanmıyor.

 

FETHİYE: Mart ayı içinde seçimi yapılacak olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası için ise mevcut başkan Akif Arıcan ile mevcut meclis başkanı Mustafa Büyükteke yarışacaklar.

 

SEÇİM TAKVİMİ

5 Şubat Salı günü Antalya Ticaret Borsası.

6 Şubat Çarşamba günü Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası, Bolvadin Ticaret Borsası.

9 Şubat Cumartesi günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret Borsası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Dinar Ticaret ve Sanayi Odası.

16 Şubat Cumartesi Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, Kumluca Ticaret Borsası, Sandıklı Ticaret Borsası.

17 Şubat Pazar günü Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası.

2 Mart Cumartesi günü Antalya Deniz Ticaret Odası.

16 Mart Cumartesi günü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası.

Isparta Ticaret Borsası ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçim günü ise henüz belirlenmedi.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

 
Batum: Tayyip'in poposuna tekmeyi vuralım
 
Kapalı alanda nargile içilmeyecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DÖSİAD'ın kahvaltı konukları
Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (Dösiad) Perşembe kahvaltısı ...
BAKA Mali Destek Programı
BAKA 2012 Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı 8 Ocak 2013 Salı ...
Sevimçok: AVM'ler kanser virüsü gibi
ANTALYA Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah ...
 
ATSO Başkanı Budak; 'Siyaset beni açmıyor'
Başkanlığını İlhami Kaplan’ın yaptığı Konyaaltı Sanayici ve İşadamları ...
Hisarcıklıoğlu Antalya'dan örnek verdi: böyle giderse bu esnaf batar
TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ...
Yeni yıla yüzde 7.8 zamla uyanacağız
Türkiye, yeniden değerleme oranı kapsamında yeni yıla yeni zamlar ile uyanacak.
 
Mersis protestosu
Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, MERSİS (Merkezi Sicil ...
Antalya bu işadamını konuşacak
Growtech'ten yansımalar
Antalya'da düzenlenen Growtech Eurasia;Uluslararası Sera,Tarım Ekipmanları ...
 
Dursun Gündoğdu
Belediye işletmeleri siyasilerin avutulma yeri mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva