AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
30 Ekim 2022 Pazar - 16:33

Pet Kuaför İzmir

Pet kuaför olarak İzmir’de artık herkesin bildiği AdolphaPetsför evcil hayvanınıza tıpkı kendi evcil hayvanlarıymış gibi davranıyor ve stressiz bir bakım imkanı sunuyor.

Pet Kuaför İzmir
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İzmir pet kuaförü olarak isim yapan AdolphaPetsför Google üzerinde onlarca evcil hayvan sahibinden tam puan almayı başardı. Sizde evcil hayvanınızın ırkına özel %100 bir bakım istiyorsanız pet kuaför İzmir AdolphaPetsför’den şaşmayın.

Pet Kuaför AdolphaPetsför Dört Ayaklı Müşterileri İçin Burada

İzmir Pet kuaförü olarak hizmet veren AdolphaPetsför dört ayaklı müşterilerinin ihtiyaçlarını biliyor ve ona uygun olarak bakımlar veriyor. 19 yıldır profesyonel olarak Pet kuaförlüğü yapan AdolphaPetsför müşteri memnuniyetini ön planda tutarak Google üzerinde en çok olumlu yorumu almayı başardı.

Pet kuaför AdolphaPetsför her evcil hayvan ile ayrı ayrı ilgilenmektedir. Nasıl her insanın bakım ihtiyacı ayrı ise evcil hayvanlarında ayrıdır. Tecrübeli ekip arkadaşlarımız bunu biliyor.

Anestezisiz Bakımların Tek Adresi Artık AdolphaPetsför

19 yıllık tecrübe ile İzmir pet kuaförü olan AdolphaPetsför yoluna bütün bilgi birikimi ve tecrübesi ile devam etmektedir. Bizi klasik bir pet kuaföründen ayıran en temel özellik tüm işlemlerimizi anestezisiz bir şekilde yapıyor oluşumuzdur. İşinin ehli olan ekip arkadaşlarımız evcil hayvanınız ile iletişimi güçlü tutarak onun tüm bakım işlemleri boyunca mutlu ve evinde hissetmesini sağlıyor.

Neler Yapıyoruz?

19 yıllık bir bilgi birikimine sahip olan profesyonel ekibimiz evcil hayvanınız hakkındaki bilgileri bilmektedir. Aynı zamanda ekibimiz her evcil hayvana uygulanan bakımın ve uygulamanın farklı olduğunun farkındadır. Dolayısıyla AdolphaPetsför’de her evcil hayvanın ihtiyacına göre bir bakım uygulanır.

Öncelikle en az sizin kadar evcil hayvanınıza değer verdiğimizi belirtmek isteriz. Buna ek olarak hayvanınızın strese girmemesi için ve kendini evinde hissetmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Buna ek olarak hiçbir işlemimizde anestezi kullanmıyoruz. Tecrübeli bir ekip ile adım adım yola devam eden bir pet kuaför olarak işimizi hakkıyla ve gerektiği gibi yapıyoruz.

Gelin şimdi adım adım size pet kuaför İzmir şehrinin profesyonel ekibi olarak hangi işlemleri nasıl yaptığımızdan söz edelim.

  • İlk olarak sizleri sıcak bir gülümsemeyle karşılıyor ve evcil hayvanınız hakkında sizden bir takım bilgiler alıyoruz. En son ne zaman yemek yedi, kullandığı herhangi bir ilaç var mı, herhangi bir hastalığı var mı, bulaşıcı bir hastalık geçirdi mi gibi soruların cevapları bizim için oldukça önemli. Bu aşamada aynı zamanda evcil hayvanınıza bolca sevgi vererek onunla iletişim kuruyoruz.
  • Daha sonrasında size sıcak bir kahve ikram ederek evcil hayvanınızı sizden teslim alıyoruz. Burada siz evcil hayvanınızı bir yandan izleyebilir bir yandan keyif kahvenizi içebilirsiniz.
  • Daha sonrasında evcil hayvanınıza yapılacak olan uygulamaları ve bakımları tek tek listeliyoruz. Buna ek olarak kullanılacak olan malzeme ve materyalleri de önceden hazırlıyoruz.
  • İlki olarak evcil hayvanınız da derisinde veyahut iyi tüyünde herhangi bir sorum var mı inceliyoruz. Bu daha öncesinde sizin fark etmediğiniz bir deri problemi veyahut bit ya da pire olabilir.
  • Bütün bunlar detaylı bir şekilde incelendikten sonra hayvanınızın ırkına uygun olan bir şampuan ile güzelce şampuanlıyoruz. Burada hayvanınızda bit veyahut pire var ise ona uygun olan şampuanlarla yıkıyoruz.
  • Yıkanma işlemi tamamen bittikten sonra yine ırkına uygun olarakta tarıyoruz ve kurutuyoruz. Burada hayvanınızın tüylerine fön işlemi uygulanabilir.
  • Daha sonrasında yine hayvanınızın ırkına özgü olarak tüylerine kesim yapılır.
  • Daha sonrasında ise göz bakımı, kulak bakımı, pati bakımı, burun bakımı ve diş ve diş eti bakımı gerçekleştirilir.

Bütün bu işlemler gerçekleştirilirken profesyonel ekibimiz hijyene dikkat etmektedir. Bunun yanı sıra yapılan yanlış bir uygulamanın geri dönüşünün zor olduğunu bilen profesyonel ekibimiz özellikle kesim esnasında oldukça dikkatlidir. Kesim demişken gelin hep beraber makine traşı ve makas traşı arasındaki farka bir göz atalım.

Makas Tıraşı

Makas traşı makas ile evcil hayvanınızın tüylerini şekil verilen bir traş türüdür. Burada evcil hayvanlarınızın tüü deriye yakın olarak kesilmez, daha uzun bırakılır.

Makine Tıraşı

Makine traşı hayvanınızın tüylerini deriye en yakın olacak şekilde kesilen bir işlemdir. Her hayvan ırkına yapılmamaktadır. Burada yanlış yapılan bir uygulama örneğin traş edilmemesi gereken bir hayvanın traş edilmesi güneş yanıkları gibi bir çok soruna sebebiyet verebilir.

Normal Tıraş Makinesi ile Köpek Tıraş Edilir Mi?

Şekil olarak benzer olmalarına rağmen, saç kesme makinesinin hayvanların kesilmesi için uygun olmadığı gibi, hayvanlar için kullanılan kesme makinesi de insanlarda kullanıma uygun değildir. Aralarındaki temel fark, taraklarda ve bıçaklardadır. Hayvanların tüy kesme makinelerinde daha büyük tarakların eşlik ettiği daha sağlam bıçaklar bulunurken, saç kesme makinelerinde doğal olarak insan saçından daha kalın olan hayvan kıllarıyla temas halinde kesimlerini kaybetme eğiliminde olan daha kırılgan bıçaklar bulunur. Dolayısıyla normal bir tıraş makinesi ile köpek tıraş edilemez.

Neden AdolphaPetsför?

Pet kuaför İzmir de hizmet veren AdolphaPetsför evcil hayvanınızın neye ihtiyacı olduğunu bilen bir ekip ile çalışmaktadır. 19 yıllık birikim ile bütün rakiplerini arkada bırakan AdolphaPetsför aynı zamanda hijyen ve güvenilirliği ile birçok kişinin gönlünü feth etmiş durumda.

Evcil hayvanınıza en az sizin kadar değer veren bir pet kuaförü olarak hiçbir uygulamamızda anestezi kullanmıyoruz. Buna ilaveten siz daha AdolphaPetsför’e girer girmez hayvanınız ile iletişim kurarak onu evinde hissettiriyoruz. Yani hayvanınız bizimle emin ellerde.

Aynı zamanda siz kahvenizi yudumlarken bir yandan evcil hayvanınızı izleyebilirsiniz. Burada bütün şeffaflığımız ile yapılan işlemleri izleyebilirsiniz.

Etiketler:
 
PKK militanı PKK'yı nasıl dolandırdığını anlattı
 
Antalya'da hava ve deniz suyu25 derece; sahil dolu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hosting Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Öncelikle Hosting’in ne olduğundan bahsetmek gerekirse; Hosting, bir web ...
Karar verildi; Soruşturmaya gerek yok
Kadınları hedef alarak “Kadın erkek eşitliği tamamen yalan. Namazını kıldırt ...
Emekli polis, tarlasındaki kazada öldü
ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde, tarlasını düzenlemesi için kiraladığı operatörün ...
 
CHP binasına yanıcı madde atıldı
ÇANKIRI'da CHP Çerkeş İlçe Başkanlığı binasına şüpheli ya da şüpheliler tarafından ...
Oğlunun ardından baba da yaşamını yitirdi
MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, kamyonetle çarpışan motosikletin sürücü ...
Togg Gemlik Kampüsü'nde ilk yerli otomobil 'Devrim' sergilendi
TÜRKİYE’nin yerli otomobili Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik ...
 
Görkem Uludüz'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı: Yaşasın Cumhuriyet!
PAYİDAR: GAZİ'NİN BÜYÜK TABLOSU Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında izleyici ile buluştu.
19 yıl önce yanan orman yeniden yeşillendi
MANİSA'da, 19 yıl önce çıkan yangında küle dönen orman, yapılan ağaçlandırma ...
Anıtkabir'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu
TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99'nucu yıl dönümü Anıtkabir'de coşkuyla kutlandı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva