Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
25 Aralık 2022 Pazar - 16:56

Pratik ve Kolay Sürüş Sunan Tekerlekli Sandalyeler

Tekerlekli sandalye kullanacaklar için özel geliştirilmiş modeller kullanım rahatlığı sunuyor. Akülü tekerlek sandalye sunduğu kolaylıklar ile birlikte tekerlekli sandalye kullanacakların günlük yaşamını kolaylaştırıyor.

Pratik ve Kolay Sürüş Sunan Tekerlekli Sandalyeler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Pratik, güvenli ve kolay sürüş imkanı sunan bu sandalyeler dayanıklı yapılarıyla da uzun ömürlü kullanım sağlıyorlar.

Sürüşü Kolaylaştıran Detaylar

Tekerlekli sandalye kullanacaklar için sandalyenin dayanıklı, konforlu ve ergonomik olması çok önemlidir. Günlük yaşamda yürüme zorluğu yaşayanlar ya da tamamıyla bacaklarını kullanamayanlar için geliştirilen bu sandalyeler, sundukları kolaylık ile birlikte önemli bir rahatlık vermektedir. Başta yaşlılar olmak üzere yürüme sorunu bulunan her yaştan kişinin kullanımına uygun olarak tasarlanan ürünler sağladıkları avantajlar ile birlikte hareket etmeyi rahatlatıyor.

Tekerleklerin el ile çevrildiği tekerlekli sandalyeler kol gücüne dayanıyor ve kullanıcının tek başına olduğu durumlarda hareket etmesi için tekerlekleri elleriyle çevirmesi gerekiyor. Bunun dışında refakatçisi tarafından arkadan ittirilerek de hareket edebiliyor. Bu tekerlekli sandalyeler dayanıklı yapılarının yanında uygun fiyatlı olmalarıyla da öne çıkıyor.

Ancak günümüzde gelişen teknolojik olanaklar ile birlikte tekerlekli sandalye kullanımı da daha rahat bir hale geliyor. Özellikle tek başına tekerlekli sandalye ile hareket etmek isteyenler için akülü tekerlekli sandalye çeşitleri öne çıkıyor.

Bu sandalyeler akü ve motor bölümlerinden oluşuyor. Sandalyenin üzerinde bulunan akü ve motor ile birlikte sandalye hem kapalı hem de açık alanlarda sorunsuz şekilde hareket edebiliyor. Bu sandalyelerin kullanımı da oldukça pratiktir. İnsan gücüne ihtiyaç duymadan hareket edebilmeleri önemli avantajlar sağlamaktadır. Oturan kişinin elinin uzanabileceği mesafede bulunan kumanda paneli hareketlerin yönetilmesini mümkün kılıyor. Burada yer alan hız ayarları ve yönlendirmeler sandalyenin istenilen noktaya varmasını sağlamaktadır. Bir tür joystick bulunduran panel üzerinden yönlendirme yapmak da çok kolaydır. Özellikle tek başına yolculuk yapacak olanlar için kolay şekilde yönlendirme sunuyor olması önemli avantajları beraberinde getirir. Panelden yapılan yönlendirme ile ön kısımda bulunan küçük tekerlekler istenilen noktaya eş zamanlı olarak hareket eder. Seyir ve dönme halindeyken ise sandalyede herhangi sarsıntı meydana gelmez, tamamen güvenli şekilde hareket imkanı oluşur.

Akülü sandalyeler geniş batarya seçenekleriyle de tek şarj ile uzun mesafe yol kat etmeye uygundur. Böylece günlük yaşamda varılmak istenen noktaya ulaşmak da zahmet olmaktan çıkar. Sandalye aynı zamanda geriye de hareket edebildiği için dönüş yapmadan gerideki noktaya da varılmaktadır. Tamamen kullanıcı konforu ve güvenliği düşünülerek tasarlanmış olan bu sandalyeler sundukları rahatlık ile birlikte tekerlekli sandalye kullanımını sorun olmaktan çıkarıyor.

Güvenli ve Konforlu Kullanım İmkânı

Tekerlekli sandalye çeşitleri iyi ve konforlu bir deneyim sunmaları için mutlaka özel olarak geliştirmeleri gereken ürünlerdir. Malzeme kalitesinden ergonomik detaylara kadar özenle geliştirilmiş olan modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Özellikle akülü tekerlekli sandalye seçimi yapacaksanız bu noktada batarya kapasitesine dikkat edebilirsiniz. Gün içinde şarj imkanı olmadan uzun mesafeler kullanılacaksa bu durumda batarya kapasitesinin yüksek olması gerekecektir.

Bunun dışında ise tüm modellerde hız kontrolü, konfor, güvenlik gibi detaylar bulunur. İster normal ister akülü modeller arasından tercihte bulunan yüksek kalite malzeme ile üretilmiş olan bu modeller ile konfor bulabilirsiniz. Kilo açısından fazla kiloya da sahip olanları da taşıyacak kapasite özelliklerine sahip olan modeller böylece yürüme açısından sorun yaşayan herkesin rahat bir kullanım elde etmesini sağlıyor.

Güvenli, kolay ve pratik kullanımları ile birlikte kullanıcılarının günlük yaşamda rahat etmelerini sağlayan sandalyeler aynı zamanda dayanıklı yapılarıyla da uzun süreler boyunca sorunsuz kullanılabiliyor.

Kaynak: https://goldmedikal.com/

 
Cip ile hafif ticari araç çarpıştı: 7 yaralı
 
Yenikapı'da hayvan hakları mitingi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Acil Çilingir Hizmetleri
Çilingir, kişilerin mülkünü istenmeyen girişlerden koruyan çok çeşitli ...
Uluslararası Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılır?
Dünya her geçen gün küreselleşiyor ve bu küreselleşme süreci uluslararası ...
Onur UZUN, İsmini En İyiler Arasına Altın Harflerle Yazdırdı
SEO hizmeti, web sitelerine kendilerini internette daha iyi bir şekilde ...
 
Yeminli Tercüme Hizmetleri
Yeminli tercüme hizmeti firmamız tarafından sağlanmaktadır. Firmamızda ...
Aile ve Çift Terapisi Nedir?
Aile terapisi veya çift terapisi, aile bireylerinin aralarındaki ilişkilerine, ...
Ekonomik Villa Nasıl Kiralanır?
Özellikle otellerde uygulanan saat kısıtlamalarından bağımsız olarak tatil ...
 
Telefon Onay Sitelerinde En İyi Hizmet
Kaliteli bir telefon onay Sitesi hizmetleri her zaman tercih edilebilecek ...
Doğal Zeytinyağının Özellikleri
Doğal zeytinyağı tamamen organik şekilde zeytinlerden üretilen çeşitli ...
Rota Hesaplama
Rota hesaplaması, günümüzde birçok lojistik firması ve dağıtım, toplama ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva