AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
22 Kasım 2023 Çarşamba - 13:10

Rasim Ozan Kütahyalı'ya Antalya'dan suç duyurusu

Sözde Ergenekon Terör Örgütü’nden yargılanıp beraat eden Muammer Karabulut, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’na Rasim Ozan Kütahyalı hakkında şikayet dilekçesi verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı ya Antalya dan suç duyurusu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Gün Haber’in edindiği bilgiye göre, Cumhuriyet Savcılığı’na verilen dilekçede, şikayete gerekçe olarak, Rasim Ozan Kütahyalı’nın YouTube’de yayın yapan FluTv’de 18 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan programı gösterildi. Kütahyalı’nın programın 29:46 - 31:10 zaman aralığında yaptığı konuşmada, "2008-2011 arasında askeri vesayeti ve generalleri çökerttik. Ben de bu sürecin baş aktörlerinden biriyim… Ergenekon terör örgütü uydurma” dediği belirtiliyor. Şikayetçi Karabulut, Rasim Ozan Kütahyalı’nın, böyle bir örgütün olmadığını bile bile yaptığı iftiralar ile insanların suçsuz yere 1 yıl ile 6 yıl arasında cezaevinde yatmasına, 227 kişinin yargılanmasına ve TSK’nın da hedef alınarak, zayıflatılmasına neden olduğunu açıkça ifade ettiğini vurguladı.

Muammer Karabulut, dilekçesinde şu görüşlere yer verdi:

“Özel yetkili savcıların 25 Temmuz 2008 tarihinde hazırladığı, Ergenekon iddianamesinin kabul edilmesi ile İstanbul 13 Ağır Caza Mahkemesi’nde görülen dava süreci sonucunda bütün sanıklar, İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 1 Temmuz 2019'da verdiği kararla beraat etmiştir. Devlet, oluşturduğu mağduriyetten dolayı sanıklara tazminat ödemek zorunda kalmıştır. Şüpheli bu eylemi ile Türk Ordusu’na komplo kurarak diğer suç ortakları ile Anayasal düzeni ortadan kaldırma girişiminde bulunmuş, Ergenekon sanıklarına iftira atmıştır. Bu sebeple; hakkında soruşturma başlatılarak kamu davası açılması gerekmektedir.”

Ergenekon soruşturması kapsamında 2008 yılında tutuklanan Karabulut, Gün Haber’e şikayet dilekçesi verdiğini doğrulayarak, “Rasim Ozan Kütahyalı, ayak ayak üstünü atıp, ağzını sonuna kadar açarak, ABD’deki güçler marifeti ile yapılan ve ülkemizde yıllarca gündemde tutulan, bir çok insanın ölümüne, kanser olmasına ve yakınlarını kaybetmesine neden olan bir kumpas operasyonu itiraf ediyor. Ayrıca, Türk Ordusu’na, devletin bölünmez bütünlüğüne komplo kuran ve/veya ekibin içinde yer alarak, Anayasal rejimi yıkan ve başkaca suçlar işleyen ROK’un en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor” dedi.

 

 

 
Antalya'da Deniz Baykal Spor Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor
 
Bakan Uraloğlu: 2035'te her 2 araçtan biri elektrikli olacak
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 23 Kasım 2023 Perşembe 07:31

Bu OPERASYON ÇOCUKLARI(OÇ)durup durup aynı konuşmaları yapıyorlar.Çünkü an itibariyle hukuk karşısında hesap vermeyeceklerini biliyorlar.Ancak bir gün gelir Terazi karşısına çıkarlar ve orada tartılırlar.

Yorumu oyla      0      0  
taş 23 Kasım 2023 Perşembe 07:25

2007 den itibaren FETÖ ile işbirliği yapan çevreler yüzünden, ne yazık ki kumpas soruşturmaları sonucu başta Ergenekon ve diğer davalar nedeniyle, TSK'leri ile toplumda kendilerine engel olarak gördükleri her kesimden insanları uydurma iddianamelerle yıllarca hapis yatırdılar. Rasim Ozan KÜTAHYALI ile Nagehan ALÇI'da, ne yazık ki Askeri vesayeti bitireceğiz diye, kamuoyunu hazırlamak için binlerce yazı yazdıkları gibi televizyon televizyon dolaştılar.O davalar sonucu binlerce kişi haksız yere mesleklerinden oldular,cezaevlerinde yattılar. O davalar sonucu TSK'lerine boşalan kadrolara maalesef FETÖ denen cani örgüt mensupları yerleştiler,sonuçta 15 Temmuza giden yolun taşlarını döşemiş oldular.Nitekim 15 Temmuz 2016 da da başımıza FETÖ'cüler bombalar attılar. Balyoz kumpasını başlatan valizci Mehmet BARANSU içeri alınmasına rağmen, şu veya bu nedenle haklarında bir işlem yapılmayanlardan biride Rasim Ozan KÜTAHYALI,şimdi rahat rahat ne yaptıklarını KAHRAMAN edasıyla anlatıyor.Her şeyi itiraf etmesine rağmen, hukuken bu gibiler hesap vermiyorlar,ancak kayıtlara giriyor.Gün ola harman ola zaman su gibi akıp gidiyor.Herhalde bir gün 'HUKUK'karşısında hesabını verirler. Tv' deki konuşmalara bakın övünerek gülerek insanlara nasıl tuzak kurulduğunu eğlenerek anlatıyorlar.Bu kumpaslar sonucu insanlar öldü,bari yaptıklarınızı çıkıp anlatmayın da gündeme gelmesin.Sürekli o yarayı kaşımanın ne anlamı var.Aynı şeye size yapılsa,vijdanınız hiç mi sızlamıyor.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da Deniz Baykal Spor Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin 30 milyon liralık yatırımla hayata ...
Antalya'da domates serasına ilaçla zarar verildiği iddiası
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde domates ekili serasına ilaç atılarak zarar ...
Lengüme Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde yapımına başlanılan Lengüme (Çamlıova) Köprüsü'nün ...
 
Konyaaltı’nda kış seferberliği
Konyaaltı Belediyesi, kış mevsimine hazırlık çalışmaları kapsamında ilçe ...
ATB Başkanı Çandır: Tarım enflasyonu yukarı yönlü
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) ve Antalya Tarım Konseyi (ATAK) Yönetim ...
Antalya'da sokaktaki tehlike!
SON günlerde sokaklarda kurulan ve vatandaşların getirdikleri boş damacanaları ...
 
Vali Şahin: Hedefimiz Antalya’da ikili eğitime son vermek
VALİ Hulusi Şahin, Konyaaltı Altınova Mahallesi’nde inşa edilen Özpınarlar ...
Patara'daki arazi satışı 'durdurulsun' çağrısı
Kaş Belediye Meclisi'nin, Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi içinde satışına ...
MHP Antalya'da aday adayları ortaya çıkmaya başladı
Cumhur İttifakı’nın ikinci büyük ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nden ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva