Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
9 Haziran 2023 Cuma - 12:22

Rezidanstan düşen hemşirenin ölümünü, kan testi çözecek

AKSARAY'da doktor sevgilisi Halil İbrahim A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşüp, hayatını kaybeden hemşire Saliha Tuncel'den (25) alınan kan örneği, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Buradaki testle Saliha Tuncel'in alkol, uyuşturucu ya da ilaç alıp, almadığı belirlenecek.

Rezidanstan düşen hemşirenin ölümünü, kan testi çözecek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kentteki özel bir hastanede çalışan hemşire Saliha Tuncel, 24 Mayıs'ta aynı hastanede görevli doktor sevgilisi Halil İbrahim A.'nın oturduğu rezidansın 7'nci katındaki daireden 3'üncü katın balkonuna düştü. Hastaneye kaldırılan Tuncel, kurtarılamadı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, ifadesinde ''O sırada içerdeydim, düştüğünü görmedim" diyen Halil İbrahim A., serbest bırakıldı. Daha sonra ikinci kez gözaltına alınan Halil İbrahim A., bu kez adli kontrol ile salıverildi.

'TEHDİT VE ŞANTAJ' İDDİASI

Soruşturmada çiftin çalıştığı hastanenin mali işler uzmanı ve icra kurulu üyesi Çiğdem Özkan da gözaltına alındı. Özkan, 'tehdit ve şantaj' suçlaması ile tutuklandı. Özkan'ın, hastanenin sahibi ve başhekimi olan doktor T.C. ile sevgili oldukları belirtildi. Özkan'ın, T.C. ile Saliha Tuncel'in birlikte villaya girdiklerine dair görüntülerle hemşireyi tehdit ettiği öne sürüldü. Daha önce ifadesine başvurulan T.C. de gözaltına alındı. T.C., işlemlerinin ardından adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

ANKARA ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ

Öte yandan olayın yaşandığı rezidansta keşif yapıldı. Daha sonra Saliha hemşirenin evi ve otomobili ile doktor T.C.'nin villasında arama yapıldı. Saliha hemşire ile şüphelilerin telefonları inceleme altına alındı. Saliha hemşireden alınan kan örneği ise Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Buradaki testle Saliha Tuncel'in alkol, uyuşturucu ya da ilaç alıp, almadığı belirlenecek. Böylelikle kendi isteğiyle aldığı veya zorla verilen herhangi bir maddenin tesiriyle balkondan atladığı veya atıldığının belirlenmesi konusunda uzmanlar değerlendirmede bulunacak. Soruşturmanın gidişatı da buradaki sonuçlara göre ilerleyecek.

 AKSARAY'DA DOKTOR SEVGILISI HALIL IBRAHIM A.'NIN (43) OTURDUGU REZIDANSIN BALKONUNDAN DUSEREK HAYATI KAYBEDEN HEMSIRE SALIHA TUNCEL'IN (25) OLUMUNU, KAN TESTI COZECEK. (FOTO: ARSIV/ERKAN ALTUNTAS,AKSARAY,DHA)

  AKSARAY'DA DOKTOR SEVGILISI HALIL IBRAHIM A.'NIN (43) OTURDUGU REZIDANSIN BALKONUNDAN DUSEREK HAYATI KAYBEDEN HEMSIRE SALIHA TUNCEL'IN (25) OLUMUNU, KAN TESTI COZECEK. (FOTO: AKSARAY,DHA)

  AKSARAY'DA DOKTOR SEVGILISI HALIL IBRAHIM A.'NIN (43) OTURDUGU REZIDANSIN BALKONUNDAN DUSEREK HAYATI KAYBEDEN HEMSIRE SALIHA TUNCEL'IN (25) OLUMUNU, KAN TESTI COZECEK. (FOTOGRAFTA SALIHA HEMSIREDEN AILESIYLE BIRLIKTE CEKTIRDIGI FOTOGRAF.)(FOTO: AKSARAY,DHA)

 SORUSTURMA SURERKEN, HALIL IBRAHIM A. ILE CIFTIN CALISTIGI HASTANENIN MALI ISLER UZMANI VE ICRA KURULU UYESI OLAN CIGDEM OZKAN GOZALTINA ALINDI. HALIL IBRAHIM A.(FOTOGRAFTA) BU KEZ ADLI KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI. CIGDEM OZKAN ISE 'TEHDIT VE SANTAJ' SUCLAMASIYLA TUTUKLANDI.(FOTO: ARSIV-ERKAN ALTUNTAS/ AKSARAY, DHA)

 FOTOGRAFTA SALIHA TUNCEL (SOLDA) VE DOKTOR HALIL IBRAHIM A.(SAGDA) CALISTIKLARI HASTANEDE CEKINDIKLARI FOTOGRAFI DAHA ONCE SOSYAL MEDYALARINDA PAYLASMISTI. (FOTO: AKSARAY.DHA)

 SORUSTURMA SURERKEN, HALIL IBRAHIM A. ILE CIFTIN CALISTIGI HASTANENIN MALI ISLER UZMANI VE ICRA KURULU UYESI OLAN CIGDEM OZKAN GOZALTINA ALINDI. HALIL IBRAHIM A. (FOTOGRAFTA) BU KEZ ADLI KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI. CIGDEM OZKAN ISE 'TEHDIT VE SANTAJ' SUCLAMASIYLA TUTUKLANDI. (FOTO: AKSARAY,DHA)

  SORUSTURMA SURERKEN, HALIL IBRAHIM A. ILE CIFTIN CALISTIGI HASTANENIN MALI ISLER UZMANI VE ICRA KURULU UYESI OLAN CIGDEM OZKAN GOZALTINA ALINDI. HALIL IBRAHIM A. BU KEZ ADLI KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI. CIGDEM OZKAN (FOTOGRAFTA) ISE 'TEHDIT VE SANTAJ' SUCLAMASIYLA TUTUKLANDI. (FOTO: AKSARAY,DHA)

   AKSARAY'DA DOKTOR SEVGILISI HALIL IBRAHIM A.'NIN (43) OTURDUGU REZIDANSIN BALKONUNDAN DUSEN HEMSIRE SALIHA TUNCEL'IN (25) OLUMUYLE ILGILI SORUSTURMA KAPSAMINDA GOZALTINA ALINAN HASTANENIN SAHIBI VE BASHEKIMI DOKTOR T.C.  (FOTOGRAFTA)  SERBEST KALDI.. (FOTO: AKSARAY,DHA)

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)

 
Haydi Çocuklar! Antalya EXPO Çocuk Çiftliği’ne
 
Şehit Aybüke öğretmen, kabri başında anıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Sahte göz ameliyatı' operasyonu
İSTANBUL'da bazı göz hastanelerinin önünde ücretsiz göz tansiyonu ölçme ...
Cezaevinde isyan ihbarı, tatbikat çıktı
KARAMAN'da M Tipi Kapalı Cezaevi'nde siyasi suçlu mahkumların isyan çıkardığı ...
Oto yıkamacıyı bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
KOCAELİ’nin Gölcük ilçesinde çıkan tartışmada Abdurrahim Bozboğa’yı baçkalayar ...
 
Patates tarlalarında kimyasal gübre tehlikesi
SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eğitim Fakültesi, Coğrafya Eğitimi ...
FETÖ üyeliğinden aranan şüpheli yakalandı
AFYONKARAHİSAR'da, ‘FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan ...
Bayıltan trafik kavgası kamerada
ÜMRANİYE'DE iki sürücü arasında trafikte başlayan tartışma kavgaya dönüştü. ...
 
Korkunç kaza! İki tramvay çarpıştı
SAMSUN'da, arıza nedeniyle duran tramvaya, aynı yöne giden başka bir tramvay ...
Annesiyle kavga eden babasını öldürdü
ARNAVUTKÖY'de bir süredir ayrı yaşadığı eşiyle kavga eden Ferhat Özkaraca'yı ...
210 gazeteciden Yargıtay’a 'Can Atalay' çağrısı
Gezi Davası tutuklusu Ş. Can Atalay’ın, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva