Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
24 Nisan 2019 Çarşamba - 16:14

Sanayiciler meslek lisesi yönetimine talip

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) katılımcıları, kendi imkanlarıyla yaptırdıkları ve 2008 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na devredip eğitime sundukları Antalya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetiminin Antalya OSB'ye devredilmesini talep etti.

Sanayiciler meslek lisesi yönetimine talip
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya OSB'de faaliyet gösteren firmaların 2'nci ve 3'üncü kuşak temsilcilerinin kurduğu ve yaş ortalamasının 30'larda olduğu 55 üyesi bulunan Genç Organize Sanayi Derneği (GOSD) olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek blok liste ile yönetime aday olan Elçin Ekici Öztürk oy birliğiyle başkan seçildi. Öztürk, mevcut başkan Canan Gürkan'ndan görevi, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Abdullah Erdoğan, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Başkanı Akın Akıncı, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Mustafa Cengiz, BAİB Başkan Yardımcısı Hakkı Ergin Civan, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ile genç sanayiciler ve sanayici ailelerinin katıldığı törenle teslim aldı.

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, törende yaptığı konuşmada, OSB'deki Antalya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yönetiminin sanayicilere devredilmesine dikkati çekti. Bahar, “Şu anda buradaki iki dernek başkanı da şunu söylüyor; 'Biz meslek lisesini istiyoruz' diyor. Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki meslek lisesini çok isteyen, onu geleceğe taşımak isteyen, oradaki gençlerimizi muasır medeniyet seviyesinde yükselecek bir ülkenin değerli haline getirme aşkını ortaya koyuyorlar" diye konuştu.

3 yıl önce kurucu başkan olarak üstlendiği görevi bugün devretmenin sevincini yaşadığını belirten Canan Gürkan, en önemli görevlerinden birinin üyelerin gelişimine önem vererek hızlıca iş hayatına ve aile şirketinde çalışmasına adapte olmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi. Genç Organize Sanayi Derneği olarak diğer hedeflerinin de Antalya OSB'de gençlerin çalışma isteğini artırmak olduğunu belirten Canan Gürkan, “Hedeflerimize ulaşabilmemiz için bizim en önemli işimiz gençlerin gelişmesinde katkı sağlamak olacaktır. Bunun için de bölgemiz içerisinde daha iyi noktalara getirebileceğimizi inandığımız ve bizim de geleceğimizin en önemli parçalarından birisi olan meslek lisemizi istiyoruz" dedi.

Rozet takdim töreninin ardından konuşan yeni başkan Elçin Ekici Öztürk de genç kuşakların en zorlandığı konunun okulları bittiğinde aile şirketlerine dönüp tecrübesiz bir ortamda kendilerini işin başında bulmaları olduğunu söyledi. Bu durumda zorlandıklarını da belirten Öztürk, dernek olarak tüm genç üyelerin bu aşamada yanında olacaklarını ifade etti. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki meslek lisesinin bölge yönetimine devredilmesi ve fiziki şartları ile eğitim kalitesinin artırılarak özel kolej statüsünde eğitime devam etmesinin sağlanması dileğini yineleyen Öztürk, “İşte bu sebepten bölgemiz sınırları içerisindeki meslek lisesinin yönetiminin organize sanayi bölgemize devredilmesini istiyoruz. Okulumuzu daha donanımlı gençler yetiştirmek üzere bulunduğu durumdan çok daha iyi hale getirebileceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

ANTALYA OSB'DE FAALIYET GOSTEREN FIRMALARIN 2'NCI VE 3'UNCU KUSAK TEMSILCILERININ KURDUGU VE YAS ORTALAMASININ 30'LARDA OLDUGU 55 UYESI BULUNAN GENC ORGANIZE SANAYI DERNEGI (GOSD) OLAGAN GENEL KURULU GERCEKLESTIRILDI. TEK BLOK LISTE ILE YONETIME ADAY OLAN ELCIN EKICI OZTURK (ORTADA BEYAZ CEKETLI) OY BIRLIGIYLE BASKAN SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB'DE FAALIYET GOSTEREN FIRMALARIN 2'NCI VE 3'UNCU KUSAK TEMSILCILERININ KURDUGU VE YAS ORTALAMASININ 30'LARDA OLDUGU 55 UYESI BULUNAN GENC ORGANIZE SANAYI DERNEGI (GOSD) OLAGAN GENEL KURULU GERCEKLESTIRILDI. (CANAN GURKAN) (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB'DE FAALIYET GOSTEREN FIRMALARIN 2'NCI VE 3'UNCU KUSAK TEMSILCILERININ KURDUGU VE YAS ORTALAMASININ 30'LARDA OLDUGU 55 UYESI BULUNAN GENC ORGANIZE SANAYI DERNEGI (GOSD) OLAGAN GENEL KURULU GERCEKLESTIRILDI. TEK BLOK LISTE ILE YONETIME ADAY OLAN ELCIN EKICI OZTURK (FOTODAKI) OY BIRLIGIYLE BASKAN SECILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB'DE FAALIYET GOSTEREN FIRMALARIN 2'NCI VE 3'UNCU KUSAK TEMSILCILERININ KURDUGU VE YAS ORTALAMASININ 30'LARDA OLDUGU 55 UYESI BULUNAN GENC ORGANIZE SANAYI DERNEGI (GOSD) OLAGAN GENEL KURULU GERCEKLESTIRILDI. (CANAN GURKAN -ELCIN EKICI OZTURK ) (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB'DE FAALIYET GOSTEREN FIRMALARIN 2'NCI VE 3'UNCU KUSAK TEMSILCILERININ KURDUGU VE YAS ORTALAMASININ 30'LARDA OLDUGU 55 UYESI BULUNAN GENC ORGANIZE SANAYI DERNEGI (GOSD) OLAGAN GENEL KURULU GERCEKLESTIRILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB'DE FAALIYET GOSTEREN FIRMALARIN 2'NCI VE 3'UNCU KUSAK TEMSILCILERININ KURDUGU VE YAS ORTALAMASININ 30'LARDA OLDUGU 55 UYESI BULUNAN GENC ORGANIZE SANAYI DERNEGI (GOSD) OLAGAN GENEL KURULU GERCEKLESTIRILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) 

Etiketler:
 
Geliştirdiği sistemle tarlalarda drone ile ilaçlama yapabiliyor
 
Kazazedenin yardımına başkan koştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özel çocuklar geri dönüşüm defilesinde sahneye çıktı
MURATPAŞA Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel çocukları, 23 ...
CHP heyetinden Geyikçi'ye ziyaret
CHP Antalya milletvekilleri ve il yöneticileri Finike Belediye Başkanı ...
Başkan Topaloğlu'na kara kuşak
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret eden karateciler, üzerinde ...
 
Erkek arkadaşını bıçakladığı iddiasıyla gözaltı
ANTALYA'da Rus asıllı Türk vatandaşı Liouboy Y., birlikte alkol aldığı ...
'Bir Varmış Bir Yokmuş' Antalya'da
RESSAM Rahime Halide Soysal'ın (70), 'Bir Varmış Bir Yokmuş' adlı resim sergisi açıldı.
Antalya'da seyir halindeki kamyonet yandı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde seyir halinde yangın çıkan kamyonetle kasasında ...
 
Antalya'da metruk binada ölü bulundu
ANTALYA'da, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ozan Cüneyit Sezer (36), ...
Antalya'da acı olay! Önce yakınlarıyla helalleşti sonra...
ANTALYA'nın Manavgat ilçesine arkadaşını ziyarete gelen Özgür Ö. (26), ...
İngiliz turist otel odasında ölü bulundu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde tatil yapan İngiliz kadın Tracy Jane Smith ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva