Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
13 Mart 2016 Pazar - 14:21

Sapan: 'Tuzak kurmam, çakal beslemem'

CHP eski Milletvekili Yıldıray Sapan ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal arasındaki siyasi polemik giderek kızışıyor. Sapan, kendisine 50 bin lira tazminat davası açan Uysal'a cevap verdi. Sapan'ın basına geçtiği yazı şöyle:

Sapan:  Tuzak kurmam, çakal beslemem
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ÜMİT UYSAL’A CEVAPTIR
 
Geçtiğimiz günlerde Muratpaşa Belediye Başkanı ile ilgili MYK’ ya yazılı başvuruda bulunmuş, bahse konu Belediye Başkanı’nın, parti tüzüğünde bulunan:
 
          70/A-a ( Programa ve tüzük kurallarına, kurultay ve yetkili organ kararlarına aykırı davranmak.)
 
          70/A-b ( Partide aldığı görev ve sorumlulukla ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak )
 
maddelerine binaen, hakkında işlem yapılmasını istemiştim.
 
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Berlin’de yaptığı açıklamada MYK’ ya şikâyet konusu olan icraatları için “İDDİA” yakıştırması yapmış, hakkındaki disiplin soruşturması ve ihraç istemini “karalama” kampanyası olarak nitelendirmiştir. Tüm bunlar için ise 50 bin TL’lik tazminat davası açtığını ifade etmiş, bu, sözde karalama kampanyasına katkı koymamak için de cevap vermeyeceğini beyan etmiştir.
 
Yıldıray Sapan olarak siyasi geçmişim ortadadır. Partime kazandırdıklarım, verdiğim mücadele, ödediğim ve ödettiğim bedeller kamuoyunun malumudur. Bugüne kadar, canımdan çok sevdiğim CHP’yi, Antalya’yı ve Antalyalıyı tek bir kez bile yanıltmadım, kimseye yalan söylemedim, iftira atmadım. Kamuoyunu içi boş sözlerle yönlendirmedim. Siyasi hayatım boyunca ortaya koyduğum ne varsa tümü büyük bir titizlikle araştırıp, en az iki kez teyit ederek açıkladığım konulardır. Benim dünyamda yalana yer yoktur. Namussuzluk, hırsızlık yapmam, arkadan dolanmam. Kapalı kapılar ardında tuzak hazırlamam, çakal beslemem. Her şeyim açık ve şeffaftır. Ne düşünüyor ve biliyorsam muhataplarının yüzüne mertçe söylerim.
 
MYK’ ya şikâyet konusu olan 13 maddelik yazının tamamı medyada günlerce yer alan ve kamuoyunun dilinden düşürmediği konulardır. Hiçbiri yeni değildir. Hepsi yaşanmış, bilinen konulardır. İspata ihtiyacı yoktur, tıpkı daha önceden açılmış ve fakat tabelası değiştirilip yeni bir hizmet diye Antalya’ya yutturulacak olan bazı yerler gibi (Genel Başkan’ı da alet ederek ).  Bu bakımdan, bunları “İDDİA” olarak nitelemek en hafif tabirle tartışmaktan kaçmaktır, korkaklıktır.
Karalama kampanyası yakıştırmasının, olası nedeni ise kanımca, muhatabını “EVHAM SARMIŞ” olmasıdır.
İçi boş söylemlerle, demagoji yaparak, yaptıklarınızı hafifletemezsiniz. Tumturaklı bir cevabınız varsa, mesela:”BU SÖYLENENLERİN HEPSİ YALANDIR, BUNLARIN HİÇBİRİ YAŞANMAMIŞ VE DOĞRU DEĞİLDİR” diyebiliyorsanız Antalya kamuoyu hakkınızı teslim edecektir. Yok ise kamuoyunu kandırmaya devam etmeyin. Bu ancak size olan tepkiyi BÜYÜTÜR.
 
50 bin TL’lik Tazminat davası yeni bir şey değildir. Ocak ayı içinde açılmış bir dava olup, tebligat tarihi 4 şubattır. Yaklaşık 2 aylık bir konudur.
Yeni açılmış bir dava havası vermek, ne kaybolan itibarınızı geri getirmeye ne de gündemdeki, sizinle ilgili gerçeklerin üstünü örtmeye yeter.
 
Belediye ve yöneticilik anlayışınızı, yaptığınız icraatlarla öğrendik. 50 bin TL Tazminat istediğiniz bu davadan lehinize bir sonuç beklemekle hukuk anlayışınızı da anlamış olduk. Ayrıca davayı kazansanız bile, alacağınız parayı bağış (!) sıkıntısı olmayan Adalya Vakfı yerine; daha geçen ay işten çıkardığınız ve fakat tazminatlarını öde(ye)mediğiniz işçilere vermenizi tavsiye ederim. Hakkında en çok dava açılan kişi olarak beni, korkutacağınızı, geri adım attıracağınızı sanıyorsanız sizi, fena kandırmışlar!
 

 
YGS sınavı için gitti kilitli kaldı
 
İkisi de arkadaştı
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Birşan 16 Mart 2016 Çarşamba 10:07

Birisi çıkmış orada evcilmen'i savunuyor yahu evcilmen'in yaptığı yolsuzluğuda yazsana,belediye de sıkıntı varsa bunun en büyük sorumlusu evcilmen dir.evcilmenin işe aldığı belediye içi çalışanlarına bir bak koyu MHP li çoğu, arkadaş Ümit Uysal'ı karalarken Evcil menin yapmış olduğu tüm olumsuzluklarıda yaz

Yorumu oyla      3      3  
Belediye çalışanı 15 Mart 2016 Salı 16:14

Belediyede seçim olsa ve 5 tane aday çıksa biri de ümit olsa ve bu seçim gizli yapılsa ümit beşinci olur. Hiç kimse istemiyooooorr ümiti hiçç

Yorumu oyla      8      4  
Gerçek 15 Mart 2016 Salı 16:08

Genç bir insanın Muratpaşa belediyesi önünde,belediyeden göremediği destek yüzünden kendindini yakıp ölmesi Ümit Uysalın ayıbıdır. Utanç vesilesidir. Adam resmen belediye önünde kendini yaktı ve öldü.. Siz neyi tartışıyorsunuz?.

Yorumu oyla      7      4  
Yeliz Arı 15 Mart 2016 Salı 16:04

Yıldıray Sapanın Chp'liliği tartışılmaz..Ümit Uysal partiyi 2003 yılında terkettiği zamanlarda ,Yıldıray partisi için akp ile savaşıyordu..Uysal partiden kaçtıktan sonra Sarıgülün Antalya versiyonuydu. Ve tanıdığı Chp'lileri örgütlemeye çalışıyordu Chp aleyhine çalışıyordu.İstanbula azmı partili taşıdılar Sarıgülle tanıştırmak için. 9-10 sene partiye uğramayan Ümit Uysal, Yıldırayın Chp liliğiyle karşılaştırılamaz..Sapan sapına kadar Chp'lidir.

Yorumu oyla      7      4  
Adam gibi partili olduğunu sanan'a cevap 15 Mart 2016 Salı 12:48

Chp sizin gibi duyarsız ve biatçılardan çekiyor ve küçülüyor. 19 açılışın 13 'ü Süleyman Evcilmen zamanında yapılmıştır ve bir kısmı Kemal beye açılışı yaptırılmıştır. Hadi Kılıçdaroğlunu kandırıyorsunuz,halkı bari kandırmayın. Tarihi Kozaklı kahvesini Evcilmen 2 yıl gibi bir emekle Muratpaşa halkına kazandırmıştır. Uysal döneminde Kreş olarak tabelası değiştiriliyor ve açılışı yapılacak, Bumudur yeni proje? Evcilmenin yaptırdığı yerlerde dükkanlara bir kaç kitap,birkaç çamaşır makinası koyarak Kütüphane ve Çamaşırhane açılması gülünçtür ve Evcilmenin mirasından faydalanmaktır.. Parti Muratpaşa belediye başkanının yanlış uygulamalarından dolayı bitiyor.. Sizlerde seyrediyorsunuz..

Yorumu oyla      7      3  
Adam gibi partili 15 Mart 2016 Salı 11:14

İşiniz belediyeyi karalamaksa çok yazık çünkü belediyede başkanıda chp li biz neden iktidar olamıyoruz bir takım insanların koltuk sevdası yüzünden sayın sapan milletvekilliği yapmış bir insan kime ne faydası olmuş menfaatinden başka biraz vicdanlı olun parti bir yere gelemiyorsa hepsi böylesi insanların yüzündendir ve önceden yapılmış bi proje değildir 19 proje hepsi yenidir eğerki bi insanlar eleştirilecekse onuda yaparız sapan antalya için parti için ne yapmış çantacılıktan başka

Yorumu oyla      5      8  
chp 07 14 Mart 2016 Pazartesi 11:53

kim tutar yıldıray seni

Yorumu oyla      7      5  
ahmet 14 Mart 2016 Pazartesi 09:25

Vekilken ne işe yaradı ki şimdide boş boş konuşuyor

Yorumu oyla      9      6  
demir 14 Mart 2016 Pazartesi 08:18

Tuzak ve çakallığın yanına ,son büyükşehir belediye seçimlerinde arkadan hançerleyen parti içi hain isimleri yayınlansa listeler almaz.Unutmadık.!!!

Yorumu oyla      10      8  
Hilal Öztürk 13 Mart 2016 Pazar 20:16

Sn Vekili kutluyorum.Gercekten de çakal kelimesi cok uygun olmus her yanimizi çakallarin sardigi son yillarda. Yıldıray Sapan yalnız değildir.

Yorumu oyla      8      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uysal'dan Sapan'a 50 bin TL'lik dava
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, kendisini CHP Merkez Yönetim Kurulu'na ...
BBP'li Kemal Kara CHP'ye katıldı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kepez İlçe Başkanı Kemal Kara partisinden istifa ...
CHP tüzüğü sil baştan
CHP yönetimi, parti tüzüğünü yeniden yazmak amacıyla kolları sıvadı.
 
HDP'lilerin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e ulaştı
HDP'lilerin dokunulmazlık fezlekesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ulaştı
Türel CHP'yi çelenk ile vurdu
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Atatürk'ün Antalya'ya ...
CHP'de de "bebek krizi" var
Sözcü gazetesi yazarı Zeynep Gürcanlıı, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'ten ...
 
Esen: Çürük elmalar aramızdan ayrılıyor
2014 seçimlerinde Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner'in kontenjanından ...
CHP'den istifa
2014 seçimlerinde Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner'in kontenjanından ...
Şoke eden Baykal iddiası
Hürriyet gazetesinden Ahmet Hakan bugünkü köşesinde önemli iddialarda bulundu.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva