Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
1 Aralık 2021 Çarşamba - 12:42

Sayın başkan, geneli bırak, yerele bak

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, tam da genel başkanları Meral Akşener’in grup toplantısı yaptığı saatlerde bir açıklama yaparak, Türkiye ekonomisi ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Sayın başkan, geneli bırak, yerele bak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İl başkanının Antalya’nın yerel sorunları dururken, genel sorunlara değinmesi, ‘Günü savuşturmak’ olarak ve ‘Açıklama yapmış olmak için açıklama yapmak’ yorumlarına neden olurken, siyasi areneda da şaşkınlık yarattı.

Başaran, açıklamasında ekonomik krizle boğuşan ülkenin artık partili bir Cumhurbaşkanı ve tek adam yönetimiyle idare edilemediğinin net bir şekilde ortaya çıktığını söyledi. Başaran, “Ülkemizin acilen kan değişimine giderek AKP’den kurtulması gerekiyor. İYİ Parti olarak ülkeyi yönetmeye talibiz” diye konuştu.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ülkemizin son dönemde çok zorlu bir süreçten geçtiğine vurgu yaparak, ülkenin artık partili bir Cumhurbaşkanı ve tek adam yönetimiyle idare edilemediğinin net bir şekilde ortaya çıktığını söyledi. Türk Lirası’nın tarihinin en büyük değer kaybını yaşadığı, vatandaşınenflasyon baskısının altında ezildiği bir dönemde neredeyse her gün zam haberleriyle karşılaştıklarını ifade eden Mehmet Başaran, “2021 yılının son günlerini yaşadığımız şu günlerde, döviz kuru yine uçtu.Türk Lirası, yabancı para birimleri karşında değer kaybetmeye devam etti. Akaryakıttan, ekmeğe, simitten, süte hemen her şeye zam geldi. Evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımızın dayanacak gücü kalmadı. Ülkemizin artık partili bir Cumhurbaşkanı ve tek adam yönetimiyle idare edilemediği net bir şekilde ortaya çıktı” dedi.

PİYASALAR ERDOĞAN’A GÜVENMİYOR

Ekonomiyi çok iyi bildiğini iddia eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her konuşmasına piyasanın olumsuz tepki verdiğini kaydeden Başkan Başaran, “Sayın Cumhurbaşkanı, yeni ekonomi modelini anlatmak için TRT'ye konuk oldu. Faizlere ilişkin yaptığı açıklamaların hemen ardından beklendiği gibi dolar hemen 14 liraya dayandı.Peki neden böyle oldu? Çünkü piyasalar Sayın Erdoğan’a güvenmiyor. Ülkede herkesin çok iyi bildiği ancak Sayın Cumhurbaşkanının anlamak istemediği bir gerçek var; o da ekonominin çok kötü yönetildiği hatta yönetilemediğidir. İş işten geçmeden ekonominin başına işinin ehli insanlar gelmelidir” uyarısında bulundu.

ÜLKEYİ YÖNETMEYE TALİBİZ

Türkiye’de sadece ekonomik kriz değil, siyasi bir kriz de yaşandığını iddia eden İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Ülkemizde AKP’nin liyakatsiz kadroları nedeniyle yaşanan ekonomik krizi, vatandaşlarımız dibine kadar yaşıyor. Ancak bunun yanında ciddi bir siyasi krizi de gözden kaçırmamamız gerekiyor.Başkanlık sistemi hiçbir şekilde işlemiyor, devletin birçok kurumsal yapısı çökmeye başladı. Ülkemizin farklı toplum kesimleri arasında azımsanmayacak kutuplaşmalar tetikleniyor.Buna bir de Cumhur İttifakı’nın aşırı milliyetçi ve tehditkâr söylemini eklersek, durumumuzun hiç de iç açıcı olmadığı ortaya çıkıyor. Dolayısıyla ülkemizin acilen kan değişimine giderek AKP’den kurtulması gerekiyor.  Projelerimiz ve liyakatli kadrolarımızla ülkeyi yönetmeye talibiz” diye konuştu.

 

 

 
Kayıp Kübra için kurulan özel ekip iz sürüyor
 
Turizmin kalbi Antalya'da aralık ayında yaz havası
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 1 Aralık 2021 Çarşamba 23:22

İl Başkanına öneri,Döşemealtı Belediyesi maddi güçlükler yüzünden işçilerine bir kaç aydır maaş ödemekte zorluklar yaşıyormuş,başkan millet ittifakı olarak bir buralarada bir el atsanız işçileri sevindirirsiniz.

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 1 Aralık 2021 Çarşamba 13:36

Bu nasıl bir gazetecilik İYİ Parti Muratpaşa ilçesi başkanı genele bakarken ses çıkmıyor da İl başkanı konuşunca mı sorun oluyor. İ

Yorumu oyla      0      0  
muhalefete öneri 1 Aralık 2021 Çarşamba 12:57

sayın muhalefet partı calısanları halkın sözcüleri size bir kaç önerim var. şuan için akp demeden sadece. son 12 ayda bu ulkede neler degıstı bunları anlatın. gerceklerı konusun. 2020 ocak ayında 1 kg un ne kadar dı suan ne kadar, 1 ocak 2020 de kı asgarı ucretlı evıne o maas ıle ne goturebılıyordu suan ne goturuyor. o zaman ne kadar elektırık verıyor suan ne kadar oduyor. ınsanların ceplerını konusun. fakır ıyıce farkırlestı bunları konusun. ama karsıyı suclamayın! sadece 01 01 2020 ve suan deyınkı guncel durum deyın ınsanların duymak ıstemedıklerını sız gozlerıne sokun! halkın arasında gezın pazara cıkın esnafları zıyaret edın ama oda baskanları ıle degıl! saglam yerel gazetecıler toplulugu ıle! tek care sokaga ınıp kapı kapı gezeceksınız gerceklerı anlatacaksınız karsı tarafa saldırmadan saydırmadan ısım zıkretmeden!!! bırakın gerısını halk karar versın.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konyaaltı'nın panoramik görüntüsü ortaya çıkıyor
KONYAALTI Belediyesi, ilçe genelindeki bütün cadde ve sokakların 360 derecelik ...
Antalya trafiği kışa hazır
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, kış sezonu nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü ...
Yağmur sonrası taşkın ekili alanlara zarar verdi
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 27 Kasım Cumartesi başlayan, ertesi gün de ...
 
Engelli eşi dövülerek öldürülen kadın, korkudan mezarına gidemiyor
ANTALYA'da araç parkı nedeniyle çıkan kavgada darp edilip, hayatını kaybeden ...
Öğretmenler Voleybol Turnuvası başladı
ANTALYA'nın Demre ilçesinde düzenlenen Öğretmenler Voleybol Turnuvası'nda ...
Demre Toptancı Hali'nde başkanlığa Tural seçildi
DEMRE Toptancı Hal Komisyoncuları Derneği'nde başkanlığa seçilen Fatih ...
 
Demre'de Gökyazı mahallesine asfalt
DEMRE Belediyesi, kış öncesi ilçe merkezinde asfatlama çalışması başlattı.
Yılbaşı parti süslerinden ne işletmeci ne tüketici memnun
YILBAŞINA sayılı gün kala parti süsü satışı yapan işletmeler raflarını ...
Antalya'da kuaför kadına tecavüz edip ormanda bıraktılar
ANTALYA'da kuaför Z.K. (35), sevgilisi Y.T. ile arkadaşları D.A. ve M.D.'nin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva