Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
27 Temmuz 2022 Çarşamba - 16:01

Şehit polis Yangöz'ün babası: Mahkeme artık karar vermeli

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçılığı yaptıkları ileri sürülen suç çetesine yönelik operasyonda polis memuru Ercan Yangöz'ün (26) şehit olduğu 2 polisin de yaralandığı silahlı saldırıyla ilişkin 'Çakal' lakaplı Fatih Özturan (47) ile oğlu Efe Özturan'ın (19) yargılanmasına devam edildi.

Şehit polis Yangöz ün babası: Mahkeme artık karar vermeli
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 6 kişinin suç örgütlerine silah satmak için Bodrum'da olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler, 16 Haziran 2021 tarihinde, motosikletlerle şüphelilerin otomobilini takibe aldı. Otomobilden açılan ateşle Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nde görevli polis memurları Ercan Yangöz, Abdülkadir Doğan (30) ve Sezgin Can Gürsoy yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 6 yıllık polis memuru Ercan Yangöz, şehit oldu. Çeteye yönelik operasyonda Yangöz'ü şehit eden Fatih Özturan'ın da aralarında bulunduğu 19 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında Fatih Özturan hakkında 'kasten öldürme' ve 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 40 yıla kadar hapis, oğlu Efe Özturan hakkında ise aynı suçlara yardım ettiği gerekçesiyle 40 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Davanın 16 Mart'taki 3'üncü duruşmasında savcı, mütalaasını açıklayıp, her iki sanığa da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini istedi. 27 Nisan'daki son duruşmada kamera kayıtları dosyası gönderilerek istenen bilirkişi raporunda, herhangi bir değişiklik olmazken, yeni görüntülerin de bulunmadığı belirtildi. 5'inci duruşmada hakeme heyeti, mütalaaya ilişkin beyanda bulunmak üzere sanık müdafilerine süre verdi.

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın bugün görülen 7'nci duruşmasında tutuklu sanık Fatih Özturan mahkeme salonunda hazır bulundu. Tutuksuz yargılanan oğlu Efe Özturan ise Samsun'un Bafra ilçesinden SEGBİS ile duruşmaya katıldı. Salonda şehit polis memuru Ercan Yangöz'ün annesi Nursel Yangöz, babası Şahin Yangöz, tanık polisler, yakınları, meslektaşları ve avukatlar yer aldı.

Mahkeme heyeti, davanın asıl hakimlerinin karar vermesini beyan ederek duruşmayı erteledi. Mahkeme heyeti ayrıca sanıklardan Fatih Özturan'ın tutukluluk, Efe Özturan'ın ise yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol halinin devamına karar verdi.

'BU İŞİN ARTIK UZAMASINI İSTEMİYORUZ'

Duruşma çıkışı konuşan şehit Yangöz'ün babası Şahin Yangöz, "Mart ayında yapılan duruşmada savcı mütalaasını okudu. O tarihten bu yana 4 duruşma geçti hala sonuç çıkmadı. Mayıs ayında yapılan duruşmada hakim hazirandaki celse için 'karar duruşması' dedi. Haziranda görülen duruşmada katilin avukatı rapor alarak mazeret bildirdi. Bilerek duruşmaya katılmadı. Karşı tarafın avukatları davayı uzatmak istiyor. Efe Özturan halen serbest. Tutuklanmasını talep ettik. Mahkeme başkanının tayini çıktığı için farklı hakimler katıldı. Duruşma yine ertelendi. Bu işin artık uzamasını istemiyoruz. Ailecek çöktük, bittik, artık mahkemenin kararını vermesini istiyoruz" dedi.

Avukat Ömer Turan Osmanoğlu da "Bir sonraki celse karar duruşması mı ondan da emin değiliz. Mahkemenin kendi hakimleri yok. Görevli hakimler duruşmaya çıkıyor onlar da karar vermiyorlar. Hakimler, mahkemenin kendi hakimleri gelsin onlar karar versinler diye beyanda bulundular. Bu dosyada bunun olmaması gerekiyor. İnşallah 21 Eylül'de karar çıkar diye umut ediyoruz" diye konuştu.

MUGLA'NIN BODRUM ILCESINDE, SILAH KACAKCILIGI YAPTIKLARI ILERI SURULEN SUC CETESINE YONELIK OPERASYONDA POLIS MEMURU ERCAN YANGOZ'UN (FOTOGRAFTA) SEHIT EDILIP, 2 POLISIN DE YARALANDIGI SILAHLI SALDIRIYLA ILGILI 'CAKAL' LAKAPLI FATIH OZTURAN VE OGLU EFE OZTURAN'IN (19) YARGILANMASINA DEVAM EDILDI. MAHKEME HEYETI, TAYINI CIKAN, DAVANIN ASIL HAKIMLERININ KARAR VERMESI GEREKTIGINI BELIRTEREK DURUSMAYI 21 EYLUL'E ERTELEDI. (FOTO: BODRUM (DHA) (ARSIV)

 MUGLA'NIN BODRUM ILCESINDE, SILAH KACAKCILIGI YAPTIKLARI ILERI SURULEN SUC CETESINE YONELIK OPERASYONDA POLIS MEMURU ERCAN YANGOZ'UN (26) SEHIT EDILIP, 2 POLISIN DE YARALANDIGI SILAHLI SALDIRIYLA ILGILI 'CAKAL' LAKAPLI FATIH OZTURAN (ORTADA) VE OGLU EFE OZTURAN'IN (19) YARGILANMASINA DEVAM EDILDI. MAHKEME HEYETI, TAYINI CIKAN, DAVANIN ASIL HAKIMLERININ KARAR VERMESI GEREKTIGINI BELIRTEREK DURUSMAYI 21 EYLUL'E ERTELEDI. (FOTO: BODRUM (DHA) (ARSIV)

MUGLA'NIN BODRUM ILCESINDE, SILAH KACAKCILIGI YAPTIKLARI ILERI SURULEN SUC CETESINE YONELIK OPERASYONDA POLIS MEMURU ERCAN YANGOZ'UN (26) SEHIT EDILIP, 2 POLISIN DE YARALANDIGI SILAHLI SALDIRIYLA ILGILI 'CAKAL' LAKAPLI FATIH OZTURAN (ORTADA) VE OGLU EFE OZTURAN'IN (19) YARGILANMASINA DEVAM EDILDI. MAHKEME HEYETI, TAYINI CIKAN, DAVANIN ASIL HAKIMLERININ KARAR VERMESI GEREKTIGINI BELIRTEREK DURUSMAYI 21 EYLUL'E ERTELEDI. (FOTO: BODRUM (DHA) (ARSIV)

MUGLA'NIN BODRUM ILCESINDE, SILAH KACAKCILIGI YAPTIKLARI ILERI SURULEN SUC CETESINE YONELIK OPERASYONDA POLIS MEMURU ERCAN YANGOZ'UN (26) SEHIT EDILIP, 2 POLISIN DE YARALANDIGI SILAHLI SALDIRIYLA ILGILI 'CAKAL' LAKAPLI FATIH OZTURAN (47) VE OGLU EFE OZTURAN'IN (19) YARGILANMASINA DEVAM EDILDI. MAHKEME HEYETI, TAYINI CIKAN, DAVANIN ASIL HAKIMLERININ KARAR VERMESI GEREKTIGINI BELIRTEREK DURUSMAYI 21 EYLUL'E ERTELEDI. DURUSMA CIKISINDA KONUSAN BABA SAHIN YANGOZ (SAGDA) , "AILECEK COKTUK, BITTIK MAHKEMENIN ARTIK KARARINI VERMESINI ISTIYORUZ" DEDI. (FOTO: FIRAT AKAY/BODRUM(MUGLA),(DHA)

MUGLA'NIN BODRUM ILCESINDE, SILAH KACAKCILIGI YAPTIKLARI ILERI SURULEN SUC CETESINE YONELIK OPERASYONDA POLIS MEMURU ERCAN YANGOZ'UN (26) SEHIT EDILIP, 2 POLISIN DE YARALANDIGI SILAHLI SALDIRIYLA ILGILI 'CAKAL' LAKAPLI FATIH OZTURAN (47) VE OGLU EFE OZTURAN'IN (19) YARGILANMASINA DEVAM EDILDI. MAHKEME HEYETI, TAYINI CIKAN, DAVANIN ASIL HAKIMLERININ KARAR VERMESI GEREKTIGINI BELIRTEREK DURUSMAYI 21 EYLUL'E ERTELEDI. ANNE NURSEL YANGOZ (SAGDA)(FOTO: FIRAT AKAY/BODRUM(MUGLA),(DHA)

Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)

 
Otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
 
Duygu, boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hava Filtresi Ne Zaman Değişmeli?
Hava filtresi, araç motorlarını korumaya yardımcı olan en önemli bileşenler ...
Bolu'da zehirlenen 41 kişi tedavi altında
BOLU'ya bağlı Yuva köyünde sudan zehirlendiği değerlendirilen 141 kişiden ...
İzmir'de çıkan yangınlar kontrol altına alındı
İZMİR'in Seferihisar ilçesinde 2 ayrı noktada çıkan yangınlar, havadan ...
 
Gölette su seviyesi azaldı, balıklar öldü
AKSARAY'da tarımsal sulama ile birlikte su seviyesi ciddi oranda düşen ...
Yasadışı silah satılan markete baskın
ATAŞEHİR'de yasadışı silah satışı yapıldığı tespit edilen markete düzenlenen ...
Avukat, kavgada araya giren arkadaşını öldürdü
GAZİANTEP'te, 2 arkadaşı arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmak isteyen ...
 
Yunanistan'ın geri ittiği 39 kaçak göçmen kurtarıldı
İZMİR'in Foça ilçesi açıklarında Yunan unsurlarınca Türk kara sularına ...
Çaldıkları soruları 'dua' diye kodlamışlar
ANKARA'da '2015 Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı' ...
Motosikletten çıkan 2 kilo eroine 2 tutuklama
MERSİN'de narkotik baskını sırasında kaçmaya çalıştığı motosikletten 2 ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva