Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
19 Ağustos 2020 Çarşamba - 10:12

Serik bu vahşete ağlıyor

ANTALYA’nın Serik ilçesinde Dudu Ç. (40), kızının düğünü için barıştığı eşi M.Ç. (41) tarafından boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Serik bu vahşete ağlıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, saat 18.00 sıralarında Serik’e bağlı Merkez Mahallesi 2100 sokakta meydana geldi. M.Ç. ile bir süredir ayrı yaşadığı ve yaklaşık bir hafta önce barıştığı eşi Dudu Ç. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın ardından M.Ç. bıçakla Dudu Ç.’yi boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladıktan sonra evden kaçtı. Olayı duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Dudu Ç.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

ANTALYANIN SERIK ILCESINDE DUDU C. (40) KIZININ DUGUNU ICIN BARISTIGI ESI M.C. (41) TARAFINDAN BOGAZINDAN VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. (FOTO: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

Acı haberi alıp gelen Dudu Ç.’nin annesi Şerife Kara ve babası Durmuş Kara olay yerinde fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri anne ve babaya müdahale etti. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Dudu Ç.’nin cenazesi otopsi için Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

KIZLARININ DÜĞÜNÜ İÇİN BARIŞMIŞLAR

M.Ç. ve Dudu Ç.’nin uzun süredir ayrı yaşadığı ve kızlarının dün akşam yapılan düğün merasimi için 1 hafta önce barıştıkları öğrenildi. Çiftin 4 çocuklarının olduğu belirtildi.

Polis, olaydan sonra kaçan M.Ç.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

ANTALYANIN SERIK ILCESINDE DUDU C. (40) KIZININ DUGUNU ICIN BARISTIGI ESI M.C. (41) TARAFINDAN BOGAZINDAN VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. (FOTO: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

 

'BİR GÜN ANNENİZİ ÖLDÜRECEĞİM' DEMİŞ  

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, kızının düğünü için kendisiyle barışan eşi Dudu Ç.'yi (40) bıçaklayıp öldürdükten sonra kaçan M.Ç.'nin (41), çocuklarına, "Bir gün annenizi öldüreceğim", cinayetin ardından da telefonla aradığı babasına, "Sizleri çok seviyorum. Hakkınızı helal edin" dediği ortaya çıktı. 7 çocuk annesinden geriye ise kızının düğününde oynarken çekilen görüntüleri kaldı. 

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Serik'e bağlı Merkez Mahallesi 2100 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre 7 çocuk annesi Dudu Ç. ile M.Ç., bir süre önce ayrı yaşamaya başladı. Dudu Ç., geçtiğimiz aylarda hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı M.Ç. ile bir hafta önce, önceki akşam yapılan kızının düğünü için barıştı.

Ancak çift arasında dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. M.Ç., tartışma sırasında Dudu Ç.'yi boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak, öldürdü. Koca kaçarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Acı haber üzerine gelen Dudu Ç.'nin annesi Şerife Kara ve babası Durmuş Kara, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri, anne -babaya müdahale ederken, Dudu Ç.'nin cenazesi, otopsi için Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Polis, kaçan kocayı ararken, aldırdığı uzaklaştırma kararının süresi mart ayında biten Dudu Ç., bugün Serik'te toprağa verilecek.  

Öte yandan katil zanlısı kocanın, daha önce çocuklarına, "Bir gün annenizi öldüreceğim" dediği öğrenildi. Şüpheli koca M.Ç.'nin, cinayetin ardından cep telefonu ile babası Hüseyin Ç.'yi arayıp, "Sizleri çok seviyorum. Hakkınızı helal edin" dediği ortaya çıktı. Polis, çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu saptanan  M.Ç.'nin intihar etme ihtimalini göz önünde bulunduruyor.


ANTALYANIN SERIK ILCESINDE DUDU C. (40) KIZININ DUGUNU ICIN BARISTIGI ESI M.C. (41) TARAFINDAN BOGAZINDAN VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. ACI HABERI ALIP GELEN DUDU C.'NIN AILESI FENALIK GECIRDI. (BABA DURMUS KARA ORTADA SIYAH TISORTLU) (FOTO: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYANIN SERIK ILCESINDE DUDU C. (40) KIZININ DUGUNU ICIN BARISTIGI ESI M.C. (41) TARAFINDAN BOGAZINDAN VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. ACI HABERI ALIP GELEN DUDU C.'NIN AILESI FENALIK GECIRDI. (ANNE SERIFE KARA ORTADA BELI SARGILI OLAN) (FOTO: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYANIN SERIK ILCESINDE DUDU C. (40) KIZININ DUGUNU ICIN BARISTIGI ESI M.C. (41) TARAFINDAN BOGAZINDAN VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. ACI HABERI ALIP GELEN DUDU C.'NIN AILESI FENALIK GECIRDI. (DUDU C.'NIN KIZI EMINE (YERDE OTURAN) HABERI ALINCA FENALIK GECIRDI)(FOTO: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYANIN SERIK ILCESINDE DUDU C. (40) KIZININ DUGUNU ICIN BARISTIGI ESI M.C. (41) TARAFINDAN BOGAZINDAN VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. (FOTO: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYANIN SERIK ILCESINDE DUDU C. (40) KIZININ DUGUNU ICIN BARISTIGI ESI M.C. (41) (FOTODAKI) TARAFINDAN BOGAZINDAN VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. (FOTO: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)
Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)-

Etiketler:
 
Yolcu otobüsü şarampole düştü: 30 yaralı
 
Kick boksta abla- kardeş başarısı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 19 Ağustos 2020 Çarşamba 10:55

Toplumda ne kadar psikolojisi bozuk adam var.Yetiştirilme kültürüyle ilgili bir sosyolojik durum.Erkek kadın ilişkilerinde,kadın ikinci sınıf bir canlı görüldüğü sürece bu kanayan yara azalmayacak.Erkek daha doğuştan itibaren aileler tarafından farklı yetiştiriliyor.Kız çocukları ise hep ikinci plan muamelesi gördüğünden,bu tür olaylar kaçınılmaz oluyor.Şimdi git yat bakalım yıllarca,değer mi????????

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yolcu otobüsü şarampole düştü: 30 yaralı
AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsünün yoldan çıkıp şarampole ...
Antalya Organize Sanayi'nde yangın
ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) soğuk hava deposu üretimi yapılan ...
Tolga'nın öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, motosiklet sürücüsü Tolga Samur'un (20) ...
 
Antalya'da korona rağmen vur patlasın çal oynasın
ANTALYA'daki düğün ve kına gecelerinde, uzmanların uyarılarına rağmen ...
AK Parti'li Çokal'dan Korkuteli'ne ziyaret
AK PARTİ Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, partisinin Korkuteli ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Antalya'da pazarda korona tedbirlerine uyulmadı
ANTALYA'da kurulan pazar yerine, alışveriş için gelen kişiler sosyal mesafe ...
 
Antalya’da av dönemi bıldırcın avıyla başlıyor
ANTALYA'da 2020- 2021 av dönemi, 22 Ağustos’ta bıldırcın, üveyik, ekinkargası, ...
Çifte cinayet sonrası dondurma yiyen zanlı tutuklandı
ANTALYA'nın Aksu ilçesinde aralarında arsa yüzünden anlaşmazlık bulunan ...
Kamyonetten kaçak parfüm çıktı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine takibe aldıkları ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva