AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
28 Eylül 2019 Cumartesi - 13:56

Servis kazasında ölen 3 kardeş, toprağa verildi

HAKKARİ'nin Derecik ilçesine bağlı Gelişen köyünden Toklu mezrasına giderken, servis minibüsünün takla atıp uçurumdan yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden orta okul öğrencileri Sümeyye (12) ve ablası Zilan (14) dün akşam saatlerinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Servis kazasında ölen 3 kardeş, toprağa verildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Acılı aile cenaze töreninde oğulları lise öğrencisi Agit Tekin'in (15) de tedavi gördüğü hastanede öldüğü haberini aldı. Agit de bugün sabah saatlerinde kız kardeşlerinin yanına gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Kaza, dün öğlen saatlerinde, Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Derecik'in Gelişen köyü Toklu mezrası yakınlarında meydana geldi. Gelişen köyündeki 

taşımalı eğitim gören öğrencileri Toklu mezrasına taşıyan minibüs, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atıp uçurumdan yuvarlandı. Kazada, kardeşlerden 8'inci sınıf öğrencisi Zilan, 6'ncı sınıf öğrencisi Sümeyye, lise 2'nci sınıf öğrencisi Agit Tekin, sürücü ve 2 öğrenci yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine yaralı öğrenciler, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gelişen Köyü Ortaokulu öğrencisi Sümeyye ve ablası Zilan Şemdinli Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm madahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olan ağabeyleri Agit Tekin ise askeri helikopterle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sümeyye ve ablası Zilan'ın cenazeleri yapılan otopsinin ardından dün akşam saatlerinde, ailelerine teslim edilip, Toklu Mezrasında toprağa verildi. Cenazı töreni sırasında acılı aile, Van'da tedavi gören Agit'in de hayatını kaybettiği haberini aldı. Gece saatlerinde 2 kız kardeşin yanına Agit, için de mezar kazılarak hazırlandı. 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Yapılan otopsinin ardından Agit'in cenazesi toprağa verilmek üzere aileye teslim edildi. Sabah saatlerinde ise Van'dan alınan cenaze, uzun araç konvoyu ile Toklu mezrasına getirildi. 3 çocukları daha olan emekli güvenlik korucusu Ömer ve eşi Cihan Tekin ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kılanan cenaze namazını ardından Agit'in cenazesi, iki kız kardeşinin yanına daha önceden kazılan mezarda toprağa verildi. 

HAKKARI'NIN DERECIK ILCESI'NDE SERVIS MINIBUSUNUN TAKLALAR ATARAK UCURUMA YUVARLANMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA KARDES OLAN SUMEYYE, ZILAN VE AGABEYLERI AGIT TEKIN, HAYATINI KAYBETTI. GERIYE DE 3 KARDESIN SOSYAL PAYLASIM SAYFALARINDAKI BU FOTOGRAFLAR KALDI. (FOTO: DERECIK-DHA)

HAKKARI'NIN DERECIK ILCESI'NDE SERVIS MINIBUSUNUN TAKLALAR ATARAK UCURUMA YUVARLANMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA KARDES SUMEYYE, ZILAN VE AGABEYLERI AGIT TEKIN, HAYATINI KAYBETTI. KARDESLERIN CENAZELERI DE YAN YANA TOPRAGA VERILDI. (FOTO:AZER DEMIR/DERECIK-DHA)

HAKKARI'NIN DERECIK ILCESI GELISEN KOYU TOKLU MEZRASINDA YASAYAN OMER TEKIN, TRAFIK KAZASINDA 3 COCUGUNU BIRDEN KAYBETTI. EMEKLI GUVENLIK KORUCUSU OLAN TEKIN GUCLUKLE AYAKTA DURABILDI. (FOTO:AZER DEMIR/DERICIK-DHA)

HAKKARI'NIN DERECIK ILCESI GELISEN KOYU TOKLU MEZRASINDA MEYDANA GELEN TRAFIK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN 15 YASINDAKI AGIT TEKIN, KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN GOZYASLARI ARASINDA TOPRAGA VERILDI(FOTO:AZER DEMIR/DERICIK-DHA)

HAKKARI'NIN DERECIK ILCESI GELISEN KOYU TOKLU MEZRASI OGRENCILERINI TASIYAN MINIBUS, TAKLALAR ATARAK UCURUMA YUVARLANDI. ICINDE 3 KARDESIN HAYATINI KAYBETTIGI MINIBUS HURDAYA DONDU. (FOTO:AZER DEMIR/DERICIK-DHA)

HAKKARI'NIN DERECIK ILCESI'NDE SERVIS MINIBUSUNUN TAKLALAR ATARAK UCURUMA YUVARLANMASI SONUCU ONCE IKI KIZ KARDES DAHA SONRA DA AGABEYLERI AGIT TEKIN, HAYATINI KAYBETTI. (FOTO: DERECIK-DHA)

HAKKARI'NIN DERECIK ILCESI'NDE SERVIS MINIBUSUNUN TAKLALAR ATARAK UCURUMA YUVARLANMASI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN ZILAN'DAN GERIYE BU FOTOGRAF KALDI. (FOTO: DERECIK-DHA)

HAKKARI'NIN DERECIK ILCESI'NDE SERVIS MINIBUSUNUN TAKLALAR ATARAK UCURUMA YUVARLANMASI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN SUMEYYE'DEN GERIYE BU FOTOGRAF KALDI. (FOTO: DERECIK-DHA)

Azer DEMİR/DERECİK, (DHA)

Etiketler:
 
'Gönül Dostları'ndan aşure ikramı
 
ADT, perdeyi 'Bremen Mızıkacıları' ile açacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeynep Casalini, Bodrum'da iklim eylemine katıldı
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde tüm dünyayla eş zamanlı iklim değişikliğine ...
Müslüm Baba'nın benzeri: 10 numara bir insana benzemişim
ADANA'da 2 çocuk babası Bülent Şevik (46), sesi ve görüntüsüyle Müslüm ...
Otomobilden uyuşturucu çıktı: 1 gözaltı
BURSA’nın Karacabey ilçesinde polis ekiplerince durdurulan araçta uyuşturucu ...
 
Melike, katilinden 15 metre kaçabilmiş
ADANA'nın Kozan ilçesinde dün dini nikahlı eşi Sezer Çelik (24) tarafından ...
Rio Ferdinand ile Kate Wright, Marmaris'te evlendi
İNGİLİZ futbolunun efsane isimlerinden Rio Ferdinand (40) ile oyuncu Kate ...
Okul servis araçları denetlendi
OSMANİYE'de, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul servis araçları denetlendi.
 
Thomas Cook yolcuları, ülkelerine dönmeye devam ediyor
İNGİLİZ tur operatörü Thomas Cook'un iflasının ardından şirketi kullanarak ...
Okulun bahçesine giren ayı güvenlik kamerasında
SİVAS'ın Koyulhisar ilçesinde kent merkezine inip, okul bahçesine giren ...
Düştüğü uçurumdan, 10 saat sonra kurtarıldı
KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, kına gecesinden dönen Mihriye Baştürk(65), ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva