Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
15 Şubat 2011 Salı - 10:13

Sıcaklık azalacak

Hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, doğu bölgelerde lodosla birlikte 2 ila 4 derece artacak. Antalya’da hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık 17 derece.

Sıcaklık azalacak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun büyük bir bölümünde aralıklarla görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerde hafif olmak üzere sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis ve Van'ın güneyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgar genellikle güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif, Doğu Anadolu'da güneybatı (Lodos), Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-40 km/s) esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis ve Van'ın güneyinde yer yer kuvvetli olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çığ vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

-RÜZGAR UYARISI-

Kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Doğu Anadolu'da güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetlice (30-40 km/s) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (baca gazı zehirlenmeleri vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

-ÇIĞ TEHLİKESİ, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI-

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ riskine karşı ayrıca, iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Tarımsal ürünlerde zarar, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:
ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.(17)İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu, öğleden sonra Sarıyer, Kumköy, Beykoz, Şile ve Sabiha Gökçen Havalimanı çevreleri hafif yağmurlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-40 km/s) esecek.(8)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu, sabah saatlerinde çevreleri ve yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı.(7)
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; Kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-40 km/s) olarak esecek.(14)
SAMSUN: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu.(5)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçecek. Rüzgar; güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetlice (30-40 km/s) esecek. İl genelinde buzlanma ve don olayı görülecek.(0)
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı.(6)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bursa-Yenişehir ile İstanbul'un kuzey ve doğu çevreleri hafif yağmurlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-40 km/s) olarak esecek.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve iç kesimleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur, sabah saatlerinde iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olacak. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-40 km/s) olarak esecek. Gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Göller Yöresi ile Kahramanmaraş'ın yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Gece saatlerinde Göller yöresinde buzlanma ve don olayı görülecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli hafif yağmurlu, sabah saatlerinde güney ve doğusu, akşam ve gece kuzeydoğusu hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Sinop ve Kastamonu çevreleri, öğleden sonra hafif ve kısa süreli olmak üzere bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olacak. Gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; kıyılarda yağmur, sabah ve gece saatlerinde Trabzon ve Rize çevrelerinde karla karışık yağmur, bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların Hakkari, Şırnak, Bitlis ve Van'ın güneyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetlice (30-40 km/s) esecek. Kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek. Soba gazı zehirlenmeleri ile bölgede eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak, Diyarbakır çevreleri yağmur ve karla karışık yağmur, Siirt çevreleri kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

 
Gülali sevgilisi ile başbaşa
 
İhracatçı birliklerini bekleyen tehlike
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gülali sevgilisi ile başbaşa
SHOW TV’de yayınlanan “Karadağlar” dizisinde “Gülali” karakterini canlandıran ...
Kediye basınca şoka girdi
Mardin'in Nusaybin ilçesinde karanlıkta kedinin üzerine basınca korkudan ...
Boşanırım sözü tetiği çektirdi
Trabzon'da 20 yıllık eşinin boşanmak istediğini söylemesi üzerine sinir ...
 
Adliye önünde kavga
Adana'da, faizle borç para verip senet imzalattırdıkları kişilerin arsa, ...
'İşimize bakacağız'
Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker Cumhurbaşkanı'nın Yargıtay ve Danıştay'da ...
Odatv'yi yakan haber
Türkiye’nin gündemini sarsan haberleriyle internet gazeteciliğine damgasını ...
 
Avrupa üye yaptı müdürün haberi yok
Muğla'nın Bodrum ilçesindeki dünyanın sayılı, 'Avrupa'nın En İyi 8 Müzesi' ...
Yurdun geneli yağışlı
Yurdun büyük bölümünde yağış bekleniyor. Bazı kesimlerde yağışlar karla ...
En aşık Ege ikinci Akdeniz
''MasterIndex Sevgililer Günü'' araştırması tüketicilerin sevgililer günü ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva