Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
3 Ekim 2019 Perşembe - 13:04

Sur Yapı'dan yeni konut kampanyası

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Türkiye'de bir ilke imza atarak sadece taksitle ödemeli yeni bir konut kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Sur Yapı dan yeni konut kampanyası
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tüm Sur Yapı projelerinde geçerli olan kampanya peşinatsız, ara ödemesiz, 0,69 vade oranıyla ve 3 bin liradan başlayan sabit taksitlerle ev alma imkanı sunacak.

Sur Yapı, bütün projelerinde geçerli olacak yeni bir konut kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanyanın detaylarını Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında açıkladı. Bir ay sürecek kampanya kapsamında yüzde 15 indirim uygulanıyor. Daha sonra ev tutarının yüzde 50’lik kısmı için 180 ayda 0.69 vade ile banka kredisi kullandırılıyor. Kalan yüzde 50’lik kısım içinse Sur Yapı bünyesinde 120 ayda 0.69 vade ile sabit taksitlerle ödeme imkanı sunuluyor. Böylece peşinat ve ara ödemelere takılan ve konuta erişmeyen insanların sadece taksit ödeyerek ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

"GENİŞ KİTLELERİN TALEBİNİ KARŞILAMAYI HEDEFLİYORUZ"

Kampanyayla ilgili bilgi veren Z. Altan Elmas, "Merkez Bankası'nın faiz indirimleriyle başlattığı ve kamu bankalarının devam ettirdiği süreci destekleyen, talep ve arzı buluşturacağına inandığımız bir kampanya hazırladık. Aylık taksit ödeme gücüne sahip ancak peşinat ya da ara ödemelere takılan bir kesimin konut sahibi olmasını kolaylaştırıyoruz. Türkiye gibi genç nüfus kitlesine sahip bir ülkede doğal bir talep zaten var. Bu kampanyayla geniş kitlelerin talebini karşılamayı planlıyoruz" dedi.

AYDA 3 BİN LİRADAN BAŞLAYAN TAKSİTLERLE

Örnek olarak liste fiyatı 563 bin lira olan 2+1 bir daireye öncelikle yüzde 15 kampanya indirimi yapılıyor. İndirimli satış fiyatı 478 bin 550 lira oluyor. Bunun yarısı için 180 aya varan 0.69 vade ile banka kredisi kullandırılıyor. Bankaya ödenecek taksit 2 bin 325 lira oluyor. Geri kalanını ise 120 ayda 0.69 vade oranı ile taksitlendiriliyor. Sur Yapı taksiti de 2 bin 939 lira oluyor. 120 ay boyunca toplam taksit tutarı 5 bin 264 lira.Böylece peşinat ve ara ödeme alınmıyor. 120 ayda Sur Yapı ödemeleri tamamlandıktan sonra kalan 60 ayda sadece banka ödemeleri gerçekleştiriliyor. Yani 120 ay sonrasında müşteri taksiti 5 bin 264 lira yerine 2 bin 325 liraya düşüyor.

ANTALYA PROJESİ DE KAMPANYAYA KAPSAMINDA

8 milyar lira yatırımla geliştirilen Antalya Projesi de yeni kampanyaya dahil edildi. İlk etabının kaba inşaatının tamamlandığı ve diğer iki etabının da aynı anda devam ettiği projede, 6 bin 417 bağımsız konut ve iş yeri bulunuyor. İlk faz tesliminin 2019 sonunda başlayacağı proje, 9 bin bağımsız bölümden oluşuyor.

Sultanbeyli’de İlkbahar 1. ve 2. Etap, Ümraniye’de Exen İstanbul ve yeni teslimleri başlayan Sancaktepe’de Lavender projelerinde kampanya kapsamında peşinat ve ara ödeme yapmadan hemen taşınma ve sadece taksit ödeme imkanı sunuldu.

ALTERNATİF ÖDEME PLANI

Kampanya kapsamında sunulan tamamı taksitli ödeme seçeneği dışında alternatif ödeme planı da sunuldu. Buna göre de öncelikle yüzde 15 kampanya indirimi yapılıyor. Başta hiç peşinat alınmazken, peşinat 1 yıl öteleniyor. 12, 24, 36, 48 ve 60'ıncı aylarda peşinatı 5 eşit taksitte ödeme seçeneği sunuluyor. Ev bedelinin kalan kısmı için ise 0.69 vade ile 180 ay da banka kredisi olarak ödeniyor.

BİR BUÇUK YIL İÇİNDE 7 BİN 500 KONUT TESLİM EDİLECEK

40 bin kişilik aile olduklarını vurgulayan Altan Elmas, bu ailenin önümüzdeki dönemde de genişleyeceğini belirterek, Sancaktepe’de bulunan Lavender’de 535 konut ve 59 dükkanın teslimlerine başlandığını dile getirdi. Sultanbeyli'de yer alan Gölbahçe Evleri’nde ise 227 konut ve 5 dükkan ile Antalya projesinde ilk fazın 2019 sonunda teslimin yapılacağını aktaran Elmas, Antalya Projesi’nde 6 bin 417 konut ve iş yeri olmak üzere yaklaşık 7 bin 500 bağımsız bölüm önümüzdeki bir buçuk yıl içinde teslim edileceğinin müjdesini verdi.

KAMPANYA TÜM SUR YAPI PROJELERİ’NDE GEÇERLİ

İstanbul’un 9 ilçesinde devam eden ve satışta olan 12 proje bulunuyor. İşte o projeler:

"Avrupa Yakası’nda Kağıthane’de Tempo City, Topkapı’da Topkapı Evleri, Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Anadolu Yakasında da Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Sultanbeyli’de İlkbahar 1-2. Etap ve Gölbahçe Evleri, Koşuyolu’nda Excellence, Ümraniye’de Exen İstanbul ve Şehir Konakları, Maltepe’de YeşilMavi. Antalya'da ise Sur Yapı Antalya."

SUR YAPI YONETIM KURULU BASKANI Z. ALTAN ELMAS, TURKIYE'DE BIR ILKE IMZA ATARAK SADECE TAKSITLE ODEMELI YENI BIR KONUT KAMPANYASI BASLATTIKLARINI ACIKLADI. (ISTANBUL-DHA)

SUR YAPI YONETIM KURULU BASKANI Z. ALTAN ELMAS, TURKIYE'DE BIR ILKE IMZA ATARAK SADECE TAKSITLE ODEMELI YENI BIR KONUT KAMPANYASI BASLATTIKLARINI ACIKLADI. (ISTANBUL-DHA)

SUR YAPI YONETIM KURULU BASKANI Z. ALTAN ELMAS, TURKIYE'DE BIR ILKE IMZA ATARAK SADECE TAKSITLE ODEMELI YENI BIR KONUT KAMPANYASI BASLATTIKLARINI ACIKLADI. (ISTANBUL-DHA)

SUR YAPI YONETIM KURULU BASKANI Z. ALTAN ELMAS, TURKIYE'DE BIR ILKE IMZA ATARAK SADECE TAKSITLE ODEMELI YENI BIR KONUT KAMPANYASI BASLATTIKLARINI ACIKLADI. (ISTANBUL-DHA)

İSTANBUL, (DHA)

Etiketler:
 
Sahte heykelleri satamadan yakalandılar
 
Bebeğini çöp konteynerine bırakan kadın tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ünlü seyahat sitesinden 'yunus ve balina' hassasiyeti
DÜNYANIN en büyük seyahat platformlarından TripAdvisor, yunus ve balinaların ...
Aç kalan köpekler koyunları telef etti
KOCAELİ’nin Kandıra ilçesinde aç kalan köpekler bir ağıla girerek 7 koyunu telef etti.
Sınıfta kalan 7 öğrenci okulu mahkemeye verdi
MARMARA Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. sınıfında okuyan 7 öğrenci, ...
 
3 gün sonra hırsızlık suçundan yine gözaltına alındılar
KONYA'da 3 gün önce hırsızlık suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece adli ...
Zabıta seyyar satıcının incirlerini döktü
ADANA'da zabıta ekiplerinin, dikenli incir satan bir seyyar satıcının ...
Ecem Balcı cinayeti davasının 6'ncı duruşması başladı
KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde, sevgilisinin kızı 17 yaşındaki Ecem Balcı'yı ...
 
Paris'te tanışıp Kahta'da evlendiler
FRANSA’nın başkenti Paris’te çalıştıkları iş yerinde tanışan Faslı Khadija ...
Seyir halindeki yolcu otobüsü, alev alev yandı
MUĞLA'da, seyir halindeki şehirler arası yolcu otobüsünde, yangın çıktı. ...
Lastiği patlayan otomobil, şarampole devrildi: 4 yaralı
AKSARAY'da, lastiği patlayan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva