Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
10 Haziran 2015 Çarşamba - 11:38

Sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile görüştü.

Sürpriz görüşme
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal bugün Dışişleri Bakanlığı resmi İkametgahı'nda görüştü. Baykal görüşme sonrası "Sayın Cumhurbaşkanı, bu Meclis’e geçici başkan olarak görev yapacak bir milletvekili olarak Meclis çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yapma ihtiyacı çerçevesinde bugün bu buluşma gerçekleşmiştir. Siyasi partililer kendi aralarında uzlaşmayı gerçekleştirdikleri takdirde, bunun Cumhurbaşkanlığı'ndan engellenmesi gibi bir şey söz konusu olmaz. Koalisyon oluşturma konusunda, Cumhurbaşkanı'nın özel çaba içinde olduğu izlenimini almadım" dedi.

İşte Baykal'ın açıklamalarından satırbaşları:

Telaşa gerek yok, sakin olun arkadaşlar. Yardımcı olmaya çalışacağım.  Seçimlerin tamamlanmasından sonra, yeni TBMM’nin açılışından önce Sayın Cumhurbaşkanı’nın bu Meclis’e geçici başkan olarak görev yapacak bir milletvekili olarak Meclis çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yapma ihtiyacı çerçevesinde bugün bu buluşma gerçekleşmiştir. Aniden gerçekleşmiştir. Bu sabah bu şekillendi. Sayın Cumhurbaşkanı'nın böyle bir görüşmeyi gerçekleştirmek istediği ifade edildi.


 

 
Antalya'da kime fazla oy yazıldı
 
Türel'den seçim değerlendirmesi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erol Duygulu 10 Haziran 2015 Çarşamba 20:37

İyi Akşamlar Arkadaşlar!.. Ülkemizin olumsuz giden kaderine dur dediğimiz bir seçimi yaşadık... Halk olarak,13 yıldır tek başına istikrar-istikrar diye-diye AKP hükümetlerince ülkemizin tahrib edilmesine YETERRR!.. artık bu kadar.. Diyebildik, Çünki,halkımızın % 50 si,ülkemizde yolsuzluk olmuş,baskılar oluyormuş,talanlar olmuş hiç umurunda değil,sanki hipnoz olmuş bir toplum görüntüsü içinde sadaka siyaseti kabul görmüş durumda,her gelişme olağan karşılanıyordu.. Düşünebiliyormusunuz?.. Hırsızlık bu ülkede doğal karşılanır oldu..Toplumun ahlaka bakışı değişmişti.. Bu seçim ülke ve toplum menfaati açısından çok güzel-olumlu bir seçim oldu.. Genel seçim sonucu, Koalisyon yada azınlık hükümetini işaret ediyor.. Ülkemizin bu kaotik ortamında,siyasilerimizin özellikle devlet adamı niteliği taşıyan saygın insanlara her zamankinden daha çok ülkemizin,toplumumuzun ihtiyacı olduğu gerçeği kendini yine göstermiştir. Cumhurbaşkanı,seçim sonuçlarının kendileri açısından seçeneksiz bırakması sebebiyle arayış içine girmiş ülkemizin bu sıkıntılı süreci aşabilmesi-rahatlaması için Devletin gizli şifrelerini bilen yaşayan tek siyasi lider,devlet adamı sayın Deniz Baykal ile görüşme talebinde bulunmuştur. Sayın Deniz Baykal, her zamanki nezakiti ile önce CHP genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüş alış-verişinde bulunmuş CHP genel başkanlığınca uygun görülünce görüşme gerçekleşmiştir. Sayın Deniz Baykal, Toplumun büyük kesimince kaçak saray olarak belirtilen yerde görüşmeyi reddetmiş,görüşme dışişleri konutunda gerçekleşmiştir. Gerçekleştirilen görüşme,bugün için ülkede rahatlama sağlamıştır.. Çünki, Türkiye'de piyasalarda gezinen 160 milyar dolar gibi bir sıcak para'nın gözü-kulağı ülkenin istikrarındadır.. Çok küçük bir kaos'la Türkiye ekonomik sıkıntılarla karşı-karşıya geleceği ortadadır. Bu anlamda, Sayın Deniz Baykal'ın,Cumhurbaşkanı ile görüşmesini eleştirenleri,ve hatta bu Cumhurbaşkanını bizim başımıza bela etti diyerek hala orada durup sığ düşüncelerini ortaya koyan siyaset fakirlerini anlayamıyorum.. Siyasette, sevsende,sevmesende konjektör gereği bir araya gelmek durumunda kalabilirsiniz.. Yan-yana yürüyor olabilirsiniz.. Çünki, söz konusu ülkemizin ve toplumumuzun ortak çıkarları olunca nefret ettiğin insanla görüşebilmek ülke ve Toplum menfaatine ise, kimseyi rahatsız etmemelidir diye düşünüyorum.. Bu ara CHP tabanı ne kadar Deniz Baykal'la övünse azdır.. Deniz Baykal ülkemiz için gereklidir.CUMHURİYET HALK PARTİSİ için vazgeçilmezdir..

Yorumu oyla      3      6  
Bendeniz 10 Haziran 2015 Çarşamba 19:29

Havuç yada sopa kuralı sahneye'mi konuyor ? Umarım bendeniz yanılır ! Havuç TBMM Başkanlığı, sopa ise genel-genel ahlaksızlık denilen kaset olmasın da ? Sn.Fikri Sağlar'ın bugünkü(10 Haz.)Sözcü gazetesi'nde ki özel demeci okunup değerlendirilmelidir.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da kime fazla oy yazıldı
Oy ve Ötesi, partiler adına fazladan girilen oyları kendisine ulaşan tutanaklarla, ...
Baykal: AKP koalisyon için sancı çekecek
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Türkiye'de dayatmacı siyasi anlayışın ...
Subaşı'dan seçim sonrası değerlendirmesi
Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, seçimlerden sonra değerlendirme ...
 
AK Parti'nin oylarını HDP ve MHP topladı
Adil Gür'ün araştırması, 2-3 Haziran 2015 günleri Türkiye sınırları içerisinde ...
CHP lideri: Halk bize uzlaşın dedi
Kılıçdaroğlu, “Bizim AKP ile koalisyon yapma şansımız yok. Çünkü AKP ile ...
Demirtaş'tan 'azınlık hükümeti' mesajı
Demirtaş: "Türkiye’de istikrarsızlık doğmaması, oluşmaması için elimizden ...
 
Antalya'da ilçe ilçe oyların dağılımı
YÜKSEK Seçim Kurulu'nun kesin olmayan sonuçlarına göre Antalya'da 19 ilçede ...
Antalya CHP'nin halleri
Dursun GÜNDOĞDU yazıyor
O ne didi ki, Erdoğan kızdı?
Yeni Asya Gazetesi karikatüristi İbrahim Özdabak bugünkü karikatüründe ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva