Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
30 Eylül 2023 Cumartesi - 08:37

Swisstel Hotels & Resorts Antalya Kalkan'da açılacak

Dünyanın en büyük konaklama grubu Accor, Türkiye genelindeki varlığını, daha da güçlendirmek için Fenix Şirketler Grubu ile ortaklığını duyurdu.

Swisstel Hotels & Resorts Antalya Kalkan da açılacak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

2025 yılında açılması planlanan Swissôtel Antalya Kalkan, ikonik Swissôtel Hotels & Resorts markasını Türkiye'nin muhteşem koylarına taşıyacak. Kalkan koylarında ayrıcalıklı bir konumda yer alan Swissôtel Antalya Kalkan, dinlendirici panoramik manzarasının yanı sıra, huzurun özünü ve yüksek konfor duygusunu yakalayan otel alanlarıyla, mükemmel uyum sağlayan özel bir plaj alanı da sunacak.

İmza töreninde Fenix Şirketler Grubu Grup Başkanı Eyüp Mavi şunları söyledi: "Accor ile olan işbirliğimiz şirketimizin büyümesinde bir dönüm noktasıdır. Swissôtel markasını Türkiye'nin doğal güzelliklerini sergileyen bir lokasyona getirmek için birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bu ortaklık, Fenix'in uzmanlığından ve Accor'un küresel itibarından yararlanarak Akdeniz bölgesindeki konukseverlik ortamını yükselten, heyecan verici bir girişimi temsil ediyor."

Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi Bölümü Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO'su Paul Stevens; "Swissôtel Antalya Kalkan projesini hayata geçirmek için Fenix Şirketler Grubu ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Kalkan'ın nefes kesen koylarında, büyüleyici konumu ve sunacağı olağanüstü olanaklarla bu tesisin, iyi bir yaşam ve zenginleştirici deneyimler arayan gezginler için öncü olacağına inanıyoruz."dedi.

Proje, toplam 39.615 m2'lik geniş alanı ile Swissôtel Antalya Kalkan’ı, Swissôtel markası için dikkat çekici bir otel haline getiriyor. Swissôtel Antalya Kalkan'da 245 şık ve ferah oda, üç seçkin restoran yer alacak. Otelde iki bar, özel plaj, açık yüzme havuzu ve 900 m2'lik fitness ve spa tesisi de misafirlerle buluşacak.

Tesis geleneksel yapılardan ayrılarak, sezgisel tasarım sunmaya, yerel geleneklerin unsurlarını birleştirmeye, kusursuz işçiliğe, sürdürülebilirliğe ve güçlü bir bağlılığa odaklanacak. Swissôtel Antalya Kalkan,genel konaklama deneyimine bütünsel bir yaklaşımla benzersiz ve yenilikçi alanlar sunacak. İç ve dış peyzaj düzenlemesi ve tesis bünyesindeki doğal bitki örtüsünün varlığı, konukların muhteşem bir doğa içinde konfor, canlılık ve rahatlama duygularına hitap edecek.

Rahatlama ve sağlıklı yaşam arayanlar için Swissôtel Antalya Kalkan, fitness merkezi, güzellik salonu, yoga stüdyosu, sauna, buhar odası, Türk hamamı gibi son teknoloji olanaklarla donatılmış 900 m2lik geniş bir fitness ve spa tesisini de misafirlerine sunacak. Konukların sağlıklarına hitap eden canlandırıcı deneyimlerin keyfini çıkarabilecekleri masaj odalarıda yine tesis içerinde yerini alacak.

Swissôtel Antalya Kalkan'ın en öne çıkan özelliklerinden biri de özel plajı ve açık yüzme havuzu. Kalkan'ın nefes kesen koylarındakonaklayacak olan misafirler, gerçekten unutulmaz bir deneyim için güneşin tadını çıkarıp, berrak sularda serinlerken, çeşitli su aktivitelerinin de  keyfini çıkarabilecekler.

Tanınmış bir İsviçre markası olan Swissôtel Hotels & Resorts, İsviçre misafirperverliğinin zengin geleneğini sürdürürken Alpler'in canlı enerjisini bünyesinde barındıran çağdaş otelleriyle dünya çapında tanınmakta. Swissôtel Hotels & Resorts, 20 ülkede 34 tesis ile hizmet veriyor ve 33 yeni oteli bünyesine katmaya hazırlanıyor. Swissôtel, 110'dan fazla ülkede 5.500'den fazla tesise ve proje aşamasında olan 1.262 otele sahip, dünya lideri bir konaklama grubu olan Accor'un parçasıdır.

 

 

 

 

 
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
 
ABD kepenk kapatıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aska'da yarışma zamanı
TURİZM kenti Antalya'nın konaklama sektöründeki öncü markası AskaHotels ...
Türkiye'nin turist karnesi
DÜNYA Turizm Örgütü'nün (UNWTO), 2022 yılı turist sayısı, toplam gelir ...
Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı, 10 milyonu aştı
ANTALYA'ya hava yolu ile gelen turist sayısı, 1 Ocak- 22 Ağustos tarihleri ...
 
Turistler, Dim Mağarası’nda serinliyor
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde içindeki sarkıt, dikit ve traverten oluşumlardan ...
Alanya'da safari araçlarına denetim
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla ...
Otel çalışanını bakanlıkta genel müdür yaptı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un turizm şirketi ETS Grubu’nda ...
 
Yunanistan'daki plajlarda 'Havlu Harekatı'
Yunan halkı, sahilleri gelişigüzel parselleyen işletmelere karşı “havlu ...
Lüks konaklamanın merkezi Bodrum
Gözde tatil beldelerinde konaklama fiyatları geceliği 2 bin liradan başlayıp ...
KKTC ‘karta taksit’ serbestliği istedi
BDDK, kredi kartlarında havayolu, seyahat ve konaklama ile ilgili yurt ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva