AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
29 Temmuz 2019 Pazartesi - 13:09

Taksi çarpan Katre'den, 17 gün sonra acı haber

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinden, ailesiyle tatil için gittiği Mugla'nın Fethiye ilçesinde taksinin çarpması sonucu ağır yaralanan ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Katre Mihriban Kutlu, 17 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Taksi çarpan Katre den, 17 gün sonra acı haber
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Turgutlu Samiye Nuri Sevil Ortaokulu öğrencisi Katre Mihriban Kutlu'ya, 11 Temmuz'da, ailesiyle tatil için gittiği Muğla'nın Fethiye ilçesi Yanıklar mevkiinde, yolun karşısına geçmek isterken 48 T 3160 plakalı taksi çarptı. Ağır yaralanan Kutlu, Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Durumu ağır olan Kutlu, bir gün sonra İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kutlu, doktorların müdahalesine rağmen dün saat 14.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

Katre Mihriban Kutlu'nun, 17 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmesi, ailesi, sevenleri ve öğrenci arkadaşlarını yasa boğdu. Yaşamının baharında hayata veda eden Kutlu'un cenazesinin bugün öğlende, Hacı Muharrem Camisi'nde kılınacak namazın ardından Turgutlu Yeni Mezarlık'ta toprağa verileceği bildirildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Manisa'nın Turgutlu ilçesinden, ailesiyle tatil için gittiği Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir taksinin çarpmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 17 gün sonra yaşamını yitiren ortaokul öğrencisi Katre Mihriban Kutlu (13) için bugün öğlende, Hacı Muharrem Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine CHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kutlu'un babası Niyazi Melih Kutlu, annesi Ezel Kutlu, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Baba Niyazi Melih Kutlu cenazede metanetini korurken, güçlükle ayakta duran anne Ezel Kutlu'yu ise yakınları teselli etmeye çalıştı. Kılınan namazın ardından küçük kızın cenazesi, Turgutlu Yeni Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

MANISA'NIN TURGUTLU ILCESINDEN AILESIYLE TATIL ICIN GITIGI MUGLA'NIN FETHIYE ILCESINDE BIR TAKSININ CARPMASIYLA AGIR YARALANAN 13 YASINDAKI KATRE MIHRIBAN KUTLU (FOTOGRAFTA), HASTANEDEKI 17 GUNLUK YASAM MUCADAESINI KAYBETTI.(FOTO: TURGUTLU / DHA)

MANISA'NIN TURGUTLU ILCESINDEN, AILESIYLE TATIL ICIN GITTIGI MUGLA'NIN FETHIYE ILCESINDE BIR TAKSININ CARPMASIYLA AGIR YARALANAN VE KALDIRILDIGI HASTANEDE 17 GUN SONRA YASAMANI YITIREN ORTAOKUL OGRENCISI 13 YASINDAKI KATRE MIHRIBAN KUTLU, GOZYASLARI ICINDE SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. BABA NIYAZI MELIH KUTLU (ON SAFTA SOLDAN DORDUNCU) CENAZEDE METANETINI KORUMAYA CALISTI. (FOTO: DOGAN CIZMECI / TURGUTLU, DHA)

MANISA'NIN TURGUTLU ILCESINDEN, AILESIYLE TATIL ICIN GITTIGI MUGLA'NIN FETHIYE ILCESINDE BIR TAKSININ CARPMASIYLA AGIR YARALANAN VE KALDIRILDIGI HASTANEDE 17 GUN SONRA YASAMANI YITIREN ORTAOKUL OGRENCISI 13 YASINDAKI KATRE MIHRIBAN KUTLU, GOZYASLARI ICINDE SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. BABA NIYAZI MELIH KUTLU (SOLDA GOMLEKLI) CENAZEDE METANETINI KORUMAYA CALISTI. ANNE EZEL KUTLU (ORTADA) ISE KIZININ TABUTUNA DOKUNUP, AGLADI.(FOTO: DOGAN CIZMECI / TURGUTLU, DHA)

MANISA'NIN TURGUTLU ILCESINDEN, AILESIYLE TATIL ICIN GITTIGI MUGLA'NIN FETHIYE ILCESINDE BIR TAKSININ CARPMASIYLA AGIR YARALANAN VE KALDIRILDIGI HASTANEDE 17 GUN SONRA YASAMANI YITIREN ORTAOKUL OGRENCISI 13 YASINDAKI KATRE MIHRIBAN KUTLU, GOZYASLARI ICINDE SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. BABA NIYAZI MELIH KUTLU (SOLDAN IKINCI) CENAZEDE METANETINI KORUMAYA CALISTI. (FOTO: DOGAN CIZMECI / TURGUTLU, DHA)

  MANISA'NIN TURGUTLU ILCESINDEN, AILESIYLE TATIL ICIN GITTIGI MUGLA'NIN FETHIYE ILCESINDE BIR TAKSININ CARPMASIYLA AGIR YARALANAN VE KALDIRILDIGI HASTANEDE 17 GUN SOHRA YASAMANI YITIREN ORTAOKUL OGRENCISI 13 YASINDAKI KATRE MIHRIBAN KUTLU, GOZYASLARI ICINDE SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ANNE EZEL KUTLU  (ONDE ORTADA) (FOTO: DOGAN CIZMECI / TURGUTLU, DHA)

Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)

Etiketler:
 
Avukattan asitli saldırı şikayeti
 
Erdek Limanı’nda deniz altı temizliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avukattan asitli saldırı şikayeti
SULTANBEYLİ'de bir fabrikaya hacze giden alacaklı firma Avukatı Yunus ...
Kabindeki kızın görüntüsünü çektiği iddiasıyla tutuklandı
BURSA'da alışveriş merkezindeki bir mağazanın soyunma kabininde kıyafet ...
Uyuşturucu baronu, örgüt yöneticisini ayağından vurmuş
TÜRKİYE'de tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarda uyuşturucu olan, ...
 
Mahalle meydanında 'tarla' kavgası: 1 ölü, 1 yaralı
BURSA'da Rüstem Özay (63), cezaevindeyken kendisinden habersiz tarlasını ...
Özel harekatçıların minibüsü kamyonetle çarpıştı: 4'ü polis, 6 yaralı
SİVAS'ta özel harekat polislerini taşıyan minibüs ile kamyonet çarpıştı. ...
Öncüpınar'dan bayramlaşmaya giden Suriyeli sayısı 8 bin oldu
KURBAN Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek isteyen Suriyelilerin, Kilis'teki ...
 
Cezaevi firarisinin otomobille çarptığı polis ve çocuk yaralandı
DİYARBAKIR'ın Bağlar ilçesinde, cinayet suçundan yattığı cezaevinden firar ...
İşitme ve konuşma engelli Menderes, 4 gündür kayıp
ÇORUM'da geçen cuma günü evinden çıkıp, bir daha haber alınamayan işitme ...
11'inci kattan düşen Pınar, öldü
SAMSUN’da psiklojik sorunları olduğu iddia edilen 2 çocuk annesi Pınar ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva