Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
6 Temmuz 2023 Perşembe - 11:54

Tartıştığı eczacı kalfasını öldüren kapıcı hakim karşısına çıktı

ŞİŞLİ'de tartıştığı eczane kalfasını evinden silah aldıktan sonra geri dönüp öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapsi istenen apartman görevlisi Kadir Keleş, hakim karşısına çıktı. Keleş, "Özür diliyorum böyle bir şey olmasını istemezdim" diyerek savunmasını bir sonraki celse yapacağını belirtti.

Tartıştığı eczacı kalfasını öldüren kapıcı hakim karşısına çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde 4 Nisan 2023 tarihinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, iş yerinin önünde bekleyen eczacı kalfası Gökhan Baran  (31) ile cadde üzerindeki bir apartmanda görevli olan Kadir Keleş (42) arasında yan bakma nedeniyle tartışma yaşandı. Arbede sırasında parmağı kırılan Keleş, evine gidip aldığı ruhsatsız tabancasıyla eczaneye dönüp Gökhan Baran'a iki el ateş etti. Baran kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay sonrası polis tarafından gözaltına alınan Kadir Keleş çıkarıldığı hakimlikte, "Öldürme niyetim yoktu. Devamlı ağır hakaretlerde bulunuyordu. Kapıcı olduğum için beni eziyordu. Ağıza alınmayacak küfürler ediyordu. Sürekli beni tehdit ediyordu. Git başımdan diyordum gitmiyordu. Oruçluydum, çok üzerime geldi. Tekme atmıştı parmağım kırıldı. Bir el ateş etmek istedim. Elimin acısı ile iki el ateş ettim. Suçsuzum" dedi. Keleş tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık,  Kadir Keleş hakkında "Kasten öldürme" suçundan müebbet hapis ve "Ruhsatsız silah bulundurma" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

İLK DURUŞMA GÖRÜLDÜ

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Kadir Keleş ile öldürülen Gökhan Baran'ın babası Ömer Baran katıldı. Apartman görevlisi olduğunu belirten Kadir Keleş, "Öncelikle çok üzgünüm, çok pişmanım. Gökhan Bey'in ailesine başsağlığı diliyorum. Özür diliyorum böyle birşey olmasını istemezdim" dedi. Hakimin savunmasını sorması üzerine Keleş, "Konuşacak sağlık durumunda değilim. Akıl hastalıklarından tedavi görmedim. Hiç psikiyatri doktoruna gitme gereği hissetmedim. Sağlıklı konuşamam. Bir dahaki celse konuşacağım" dedi. Sanık Keleş'in avukatı da, "Müvekkilim heyecan yaptı, üzerinde baskı hissetti. İlk defa mahkemeye çıkıyor. Bir sonraki celse sanığın sağlıklı ifade verebileceğini düşünüyoruz" dedi.

"ŞİKAYETÇİYİM"

Öldürülen Gökhan Baran'ın babası Ömer Baran ise "Olayı görmedim. Oğlumun hasta olduğunu söylediler. Hastaneye gittiğimde öldüğünü öğrendim. Şikayetçiyim" diye konuştu.

GÖRÜNTÜLER İZLENDİ

Duruşmada olay anına ilişkin görüntüler izlendi. Oğlunun öldürülen anlarının bulunduğu görüntüler üzerine baba Ömer Baran sinirlerine hakim olamayarak tepki gösterdi. Bunun üzerine kederli baba, hakim tarafından salondan çıkarıldı. Duruşmada Kadir Keleş ile aynı eczanede çalışan teknisyen Gözde Hüner de tanık olarak dinlendi. Hüner, "Maktül telefonuyla oynuyordu. Bir müşteri, ön taraftaki bir ürünü sordu ve ben onunla ilgilenirken sanığın içeriye girdiğini gördüm. Ardından sanık silahı çıkarmış eczanenin ortasında. İçeri girerken elindeki silahı görmemiştim. Sonra iki el silah sesi duydum" ifadelerini kullandı. Duruşmada tanık olarak dinlenen ve olay yerine ilk intikal eden ekipte görev alan iki polis, eczaneye girdiklerinde Gökhan Baran'ı yerde hareketsiz yatarken gördüklerini söyledi. Sanığı, yan apartmanlardan birinde üstünde silahıyla bulduklarını belirten polisler, sanığın heyecanlı davranışlar sergilediğini söyledi.

TUTUKLULUĞUNUN DEVAMINA KARAR VERİLDİ 

Mahkeme heyeti, sanık Kadir Keleş'in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

ŞİŞLİ'DE TARTIŞTIĞI ECZANE KALFASINI EVİNDEN SİLAH ALDIKTAN SONRA GERİ DÖNÜP ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA MÜEBBET HAPSİ İSTENEN APARTMAN GÖREVLİSİ KADİR KELEŞ, HAKİM KARŞISINA ÇIKTI. KELEŞ, "ÖZÜR DİLİYORUM BÖYLE BİR ŞEY OLMASINI İSTEMEZDİM" DİYEREK SAVUNMASINI BİR SONRAKİ CELSE YAPACAĞINI BELİRTTİ. (FOTOĞRAF: ÖZDEN ATİK / İSTANBUL DHA ) FOTOĞRAFTAKİ: KADİR KELEŞ

ŞİŞLİ'DE TARTIŞTIĞI ECZANE KALFASINI EVİNDEN SİLAH ALDIKTAN SONRA GERİ DÖNÜP ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA MÜEBBET HAPSİ İSTENEN APARTMAN GÖREVLİSİ KADİR KELEŞ, HAKİM KARŞISINA ÇIKTI. KELEŞ, "ÖZÜR DİLİYORUM BÖYLE BİR ŞEY OLMASINI İSTEMEZDİM" DİYEREK SAVUNMASINI BİR SONRAKİ CELSE YAPACAĞINI BELİRTTİ. (FOTOĞRAF: ÖZDEN ATİK / İSTANBUL DHA ) FOTOĞRAFTAKİ: KADİR KELEŞ

ŞİŞLİ'DE TARTIŞTIĞI ECZANE KALFASINI EVİNDEN SİLAH ALDIKTAN SONRA GERİ DÖNÜP ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA MÜEBBET HAPSİ İSTENEN APARTMAN GÖREVLİSİ KADİR KELEŞ, HAKİM KARŞISINA ÇIKTI. KELEŞ, "ÖZÜR DİLİYORUM BÖYLE BİR ŞEY OLMASINI İSTEMEZDİM" DİYEREK SAVUNMASINI BİR SONRAKİ CELSE YAPACAĞINI BELİRTTİ. (FOTOĞRAF: ÖZDEN ATİK / İSTANBUL DHA )

ŞİŞLİ'DE TARTIŞTIĞI ECZANE KALFASINI EVİNDEN SİLAH ALDIKTAN SONRA GERİ DÖNÜP ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA MÜEBBET HAPSİ İSTENEN APARTMAN GÖREVLİSİ KADİR KELEŞ, HAKİM KARŞISINA ÇIKTI. KELEŞ, "ÖZÜR DİLİYORUM BÖYLE BİR ŞEY OLMASINI İSTEMEZDİM" DİYEREK SAVUNMASINI BİR SONRAKİ CELSE YAPACAĞINI BELİRTTİ. (FOTOĞRAF: ÖZDEN ATİK / İSTANBUL DHA ) FOTOĞRAFTAKİ: HAYATINI KAYBEDEN ECZACI KALFASI GÖKHAN BARAN

Özden ATİK / İSTANBUL, (DHA)

 
Tanju Özcan'ın başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünde 4'üncü gün
 
İzzet Yıldızhan'ın acı kaybı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Zeynep 6 Temmuz 2023 Perşembe 20:40

Kompozisyona bakınız! Eczacı ne alaka, Apartman görevlisi ne alaka. Arkadaş değil, tanış değil...Bu kadar serseri hayatlara bu ülkede kim izin veriyor! Önüne gelenin eline silah nasıl geçiyor! Yetkililer de bunu Eczacıya açıklasın.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'ın başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünde 4'üncü gün
BOLU Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara'ya 'Değişim ve Adalet' yürüyüşünün ...
'Motosikletli sağlıkçılar' hayat kurtarıyor
SAĞLIK Bakanlığı bünyesinde, ülke genelinde 60 motosiklet ambulans ile ...
17 yaşındaki gencin öldüğü silahlı kavgada 2 tutuklama
ADANA'nın Seyhan ilçesinde çıkan silahlı kavgada husumetlileri Resul Aydemir'i ...
 
10 yıl sonra setlere dönen Özgü Namal'ın partneri belli oldu
Ekranlara dönen ünlü oyuncu Özgü Namal'ın partneri belli oldu.
Sandıklı'da hububat hasadı başladı
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ve Kızılören ilçelerinde hububat hasadı arpa ...
Bakan Yerlikaya: Haziranda FETÖ'ye 513 operasyon yapıldı
İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, haziran ayında FETÖ'ye yönelik düzenlenen ...
 
Hava sıcaklığı 50 dereceyi görebilir!
BOĞAZİÇİ Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. ...
Erol Evgin: Şarkılar ve konserler yasaklanmasın!
Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde temmuz güzeldir, bir de gökyüzünden dolunay ...
Hekim göçü durdurulamıyor...
Ocak-Haziran arası 1361 doktor yurtdışına gitmek için başvurdu. 6 aylık ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva