Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
17 Kasım 2011 Perşembe - 13:18

Tekin; Genel başkanla aramızı bozmak istiyorlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin aleyhindeki haberlerin CHP içinden çıktığını belirterek "Ben Sayın Genel Başkanla hiç kötü olmadım. Genel Başkan zaten mizacı gereği kimseyle kötü olmaz. Hele benimle hiç olmaz. Çünkü beni çok yakinen tanır" dedi.

Tekin; Genel başkanla aramızı bozmak istiyorlar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Gazeteci Ömer Şahin’in Kanal A'daki “Görüş Farkı” programına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, önemli açıklamalar yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TESEV’e kurucu üye olduğunun ortaya çıkmasını değerlendiren Tekin, “Ne olmuş TESEV üyeliğinden, ne var sanki bunda? Sanki yolsuzluk belgesi. Bunun yadırganacak bir tarafı yok. Orada çok saygın insanlar var. O dönem işte kuruluş döneminde bana da söylemiş olsalardı ben de hiç tereddütsüz evet derdim, TESEV'e üye olurdum” dedi.

Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun TESEV'e üye olduğunu ortaya çıkaran www.gercekgundem.com Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş’ı savunurken, konunun kendisiyle ilişkilendirilmesine de tepki gösterdi:

”Gürsel Tekin hayatının hiçbir anında, böyle kalleşlik, sahtekarlık yapmamıştır. Sonra kaldı ki, Sayın Kılıçdaroğlu’yla ilgili ne belge, bilgi varmış orada? Ne olmuş TESEV üyeliğinden, ne var sanki bunda? Sanki yolsuzluk belgesi. Bunun yadırganacak bir tarafı yok. Barış Yarkadaş gazetecidir; öyle düşünmüştür, onu da okur değerlendirecektir. Bunu gelip benimle ilişkilendirmeleri, doğru değil. Ne yazık ki; parti içinden bazı arkadaşlarımız konuyu benimle irtibatlı hale getirmeye çalışıyor.”

TESEV’in Türkiye’nin geleceğiyle ve eğitimle ilgili projeler yaptığını savunan Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu’nun üye olmasının CHP tabanı tarafından sorun yapılmayacağını da iddia etti. Haberi kamuoyuna duyuran Yayın yönetmeni Barış Yarkadaş’ı savunan Tekin, “Barış benim arkadaşımdır. Her zaman da arkadaşım olacaktır. Arkadaşlarımızın farklı düşünmeleri ne zamandan beri suç haline dönüştü? Barış Yarkadaş benimle ilgili eleştiri olarak kendi köşesinde en az 30 tane yazı yazdı. Ben bir süre İnternethaber.com'da yazdım. Uzun süre 6-7 sitede yazı yazdım. Tercüman Gazetes'inde ''konuk'' olarak köşe yazarlığı yaptım. İnternethaber.com'un Sahibi Hadi Özışık, ben orada yazı yasarken, Sayın Baykal’la ilgili olumsuz haberler yaptı. Bir gün dönüp Hadi Özışık’a, sen niye olumlu ya da olumsuz haber yazıyorsun demedim. Benim böyle bir anlayışım yok. Şu anda birçok gazetenin genel yayın yönetmeniyle çok yakın dostluklarım var. Ama beni de eleştiren yazılar çıkıyor. Kimin ne yazıp yazmayacağına mı karışacağız? Böyle bir şey olabilir mi? Bu nasıl bir mantıktır?”

'GÖKÇEK CHP'Yİ BIRAKSIN ANKARA'YA BAKSIN'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “Ben CHP uzmanıyım. Gürsel Tekin genel başkanlığa oynuyor?” şeklindeki sözlerini de değerlendirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu ile arasında hiçbir sorun olmadığını da ifade eden Gürsel Tekin,Gökçek’e yüklendi:” Ah keşke CHP uzmanı olduğu kadar Ankara’nın da uzmanı olabilseydi. Sayın Gökçek keşke bunlarla meşgul olsa. Uzmanlığı buysa sınıfta kalır.”

'KILIÇDAROĞLU'YLA ARAMIZI BOZMAK İSTEYENLER VAR'

Kılıçdaroğlu ile arasında hiçbir sorun olmadığını söyleyen Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Vallahi başladık başlayalı öyle. Tabi sade bugün değil 22 Mayıs kongresinden itibaren… Ben Sayın Genel Başkanla hiç kötü olmadım. Genel Başkan zaten mizacı gereği kimseyle kötü olmaz. Hele benimle hiç olmaz. Çünkü beni çok yakinen tanır. Ben kendisini çok yakinen tanırım. Hayatımın hiçbir alanında, bir insanın yüzüne söylemeyeceğimi arkasından söylemedim. Onu da namussuzluk sayarım. Sayın Genel Başkana söyleyemeyeceğim hiçbir şey yoktur. Sayın Genel Başkanla bizim aramızda herhangi bir siyasi bir farklılığı ya da tabii ki uğraş içinde olanlar var, her bölgede olduğu gibi. Karayılanlar olur her yerde. Bir çok karayılanlar var ama evel Allah onların hepsinin üstesinden gelecek bir insanım. Sayın Genel Başkan da onun bilinci içinde... Eğer Sayın Kılıçdaroğlu’yla ilgili bir şey söyleyeceksem öyle Barış’ı, Gerçek Gündem’i, Ahmet’i, Mehmet’i kullanmam. Aslanlar gibi çıkarım ne söyleyeceksem kendim söylerim. Hep de öyle yapmışımdır.”

Radikal

 
Orgazmı yazdı birinci oldu
 
TRT muhabiri gazetecilik ilkelerini zorladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yeni B Planı da Medyada Serviste..Yeni B Planı da Bozulmalıdır. 23 Kasım 2011 Çarşamba 14:39

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diyenleri ,yüreğinde kor ateşi yananları ;Türk halkını samimi olmaya ve düşünmeye davet ediyorum..Çünkü bunu diyenler ,bu acıyı hissedenler son 30 yıldır Teröre Çözüm bulamayan hükümetlerin hiçbirini cezalandırmamış ve hatta daha güçlü olarak iktidara taşımışlardır.Samimi olan bir halk düşünür ve eğer TERÖR sorununu bir hükümet çözemiyorsa derhal o hükümeti alaşağı... eder.Ayrıca Türkiyenin Yeni bir ANAYASAYA ihtiyacı yoktur.Bu da büyük bir oyundur.CHP de yapılan Genel Başkanlığı değişikliğinin temelinde de bu oyun yatar. CHP de Yeni B planları kamuoyuna sürülüyor şimdi de!Uyanık olmak durumundayız!Ancak kimse şunu unutmasın Mustafa Kemaller bitmez.Büyük ORTADOĞU projesini uygulamaya koyanların Kaddafiye yaptıklarına,Saddama ve Müslüman Halka yaptıklarına bakınız.Kardeşi kardeşe öldürttüler.Yazık değil mi,milyonlar çaresiz ,acı içinde..O nedenle Türk halkı,Kürtler,Müslüman halklar uyanmalı artık.Kaddafi ulusalcı bir lider olarak eğilmedi,kırıldı,kendisini rahmetle anıyorum. Umut ederim Ortadoğudaki acıları Ortadoğu Halkları sona erdirir.Güya Barış ve Demokrasi için ,oysa Yeraltı Kaynakları Sömürüsü için Ortadoğuyu Kan Gölüne çevirenleri ve Ülkemizdeki,Partimizdeki İşbirlikçilerini kınıyorum ve partililerimizi ve vatandaşlarımızı, yeni tezgaha koyulan oyunları görmeye,oyunu bozmaya davet ediyorum. CHP özüne dönmelidir.Yeni CHP diye bir şey sözkonusu olamaz.Bülent Kocabaş ,Gazipaşa/Antalya

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Padişah anmaya tepkiler
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, TBMM Başkanlığı tarafından hazırlanan ...
Başbakan kadınlara açıkladı: “Bedelli çok yakında”
Recep Tayyip Erdoğan, “Eşi Vefat Etmiş Kadınlar İçin Sosyal Yardım Programı ...
Sapan’dan Başbakan Erdoğan’a soru
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, AKP Gaziantep Milletvekili Şamil ...
 
Eş durumundan ilk sıra
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta sonu Antalya’ya ...
Acar mantar üreticilerini sordu
CHP Antalya Milletvekilleri Av. Gürkut Acar, Korkutelili mantar üreticilerine ...
CHP’den kulisler: 7 Mehmet’te kimler vardı?
 
Özer Ülken'e Kılıçdaroğlu nasihatı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlar zirvesindeki ‘Barıştırma’ ...
Kılıçdaroğlu, Antalya'dan hükümete yüklendi
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Antalya'da partililere seslendi. Başta Başbakan ...
Kılıçdaroğlu, başkanlarla ne konuştu?
Kılıçdaroğlu’nun gizlice Antalya’ya geldiği, 3 belediye başkanı ve il ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva