'Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali'
'Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali'
Manavgat Devlet'e 'Bebek Dostu Hastane' ünvanı
Manavgat Devlet'e 'Bebek Dostu Hastane' ünvanı
Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
16 Eylül 2018 Pazar - 10:33

Teşhircilik yapan sanığa hapis

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 2 kız çocuğuyla kadın güvenlik görevlisine karşı teşhircilik yöntemiyle cinsel istismar suçu işlediği iddia edilen T.B. (30), 4 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı.

Teşhircilik yapan sanığa hapis
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Manavgat Aşağı Hisar Mahallesi'nde geçen haziran ayında meydana gelen olayda, kız çocukları S.Ç. (14) ve E.A. (13) evlerinden çıkıp okula giderken, yanlarına otomobiliyle yaklaşan T.B., köpeğini kaybettiğini iddia ederek, cep telefonundan köpeğin fotoğrafını göstermek için çocukları yanına çağırdı. Fotoğrafa bakmak için otomobile yaklaşan E.A. ve S.Ç., T.B.'nin şortunun baldırına kadar sıyrık ve cinsel organının dışarıda olduğunu gördü. Çocuklar bağırarak olay yerinden kaçarken, şüpheli T.B. de otomobiliyle hızla uzaklaştı. Evleri yakın olan E.A. ve S.Ç. olayı ailelerine anlatınca T.B. hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Manavgat Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüphelinin eylemine ilişkin çocukların pedagog eşliğinde ifadelerinin alındığı hatırlatıldı. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları soruşturma sırasında şüphelinin geçen mayıs ayında da park yasağı olan bir okulun önüne otomobilini park ettiği kaydedildi. Okulun kadın güvenlik görevlisi S.Y.'nin (26) aracını çekmesi için kendisini uyarmaya geldiği sırada T.B.'nin pantolonunun fermuarı açık, cinsel organı dışarıda şekilde otomobilde oturduğunu gördüğü ve olay yerini terk ederek, durumu okul müdürüne anlattığı belirtildi. Polisin yakaladığı T.B.'nin sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandığı kaydedilen iddianamede şüphelinin 'cinsel amaçlı taciz' suçundan cezalandırılması istendi.

Olayla ilgili dava Manavgat 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Davaya sanık T.B., mağdurlar E.A. ve S.Ç. ile şikayetçi olan S.Y. ile kızların babaları M.A., S.Ç. ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada ifadesi alınan T.B., olay zamanı köpeğiyle Hatay'dan geldiğini, Manavgat'ta kalacak yeri olmadığı için otomobilinde köpeğiyle birlikte kaldığını anlattı. Sabah köpeğini bıraktığını ancak daha sonra bulamadığını aktaran T.B., ifadesinde şöyle dedi:

"Sorduğum şahıslardan biri bana köpeğimin ırmak kenarına doğru gittiğini söyledi. Ben de mesafe uzun olduğu için arabayla gitmeye karar verdim. Havanın sıcak olmasından dolayı arabada üzerimdeki pantolonla birlikte iç çamaşırımı da çıkarak şort giydim. Daha sonra arabayla köpeğimi aramaya başladım. Onlarca kişiye köpeğimi sordum, sorarken köpeğimin telefonumda bulunan fotoğrafını gösterdim. Mağdur çocuklara da köpeğini görüp görmediklerini sormuş olabilirim. Giymiş olduğum şortun geniş olması nedeniyle istem dışı cinsel organım görünmüş olabilir. En sonunda üç hanımefendi bana yardım etti. Bu sırada polisler yanıma geldi, ben polislere köpeğimi kaybettiğimi bana yardımcı olmalarını söyledim. Polisler kimliğimi vermemi söyledi, daha sonra kelepçe takarak beni götürdü. Benim ailem tarımla uğraşmaktadır, geçimleri için benim yardımıma ihtiyaçları vardır. Kesinlikle bilinçli şekilde kimseye cinsel organını göstermedim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Bu nedenle beraatımı ve tahliyemi talep ederim."

Duruşmada pedagog eşliğinde ifade veren kız çocukları E.A. ve S.Ç. ile güvenlik görevlisi S.Y. yaşadıklarını anlatarak, sanıktan şikayetçi oldu. Duruşmada şikayetçi olarak bulunan E.A.'nın babası M.A., S.A.'nın babası S.A. da çocuklarının psikolojilerinin bozulduğunu belirterek şikayetçi olduklarını belirtti.

TAHLİYE EDİLDİ

İfadelerin ardından, tutuklu sanık T.B.'nin 'hayasızca hareketler' ve 'cinsel taciz' suçlarından toplam 4 yıl 9 ay hapisle cezalandırılmasına itiraz yolu açık olmak üzere karar verilirken, tahliyesine hükmetti.

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)

 

Etiketler:
 
305 kiloluk orkinos tüm zamanların rekoru oldu
 
Alışveriş sepetiyle soygun
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
5 kadavra 5 hayat kurtardı
ANTALYA'da böbrek yetmezliği teşhisi nedeniyle yıllardır diyalize bağlı ...
İranlı manken ve hostesler kadroda
ESLİNE Ajans, yabancı manken kadrosunu genişletiyor. Rus mankenlerin yanı ...
Hayvan sever çifte dayak olayında yeni gelişme
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, emekli Alaeddin Çetinel (63) ile eşi Yeşim ...
 
Cumhurbaşkanı'na hakaret şüphelisi masör tutuklandı, dilenci serbest
Antalya, Manavgat' ilçesinde Cumhurbaşkanı'na hakaret şüphelisi Dürdane ...
Turmepa gönüllüleri kıyı temizliğinde buluştu
ANTALYA DenizTemiz TURMEPA Derneği, gönüllülerin desteğiyle 'Uluslararası ...
Serik'te uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Serik ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 kilo 500 gram kubar ...
 
Yaşlıları ve çocukları takip sistemi Antalya'da...
Antalya Büyükşehir Belediyesi akıllı şehir-gelecek vizyonu çerçevesinde ...
Serik'i yasa boğan ölüm
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Süleyman M., (22) av tüfeğiyle intihar etti.
Antalya'da akıl almaz olay
ANTALYA'da, para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı A.E.'nin ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva