Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
11 Ocak 2012 Çarşamba - 12:45

‘Tetikcikler’ dedim, itiraf geldi

Adı lazım değil, bir gazetede köşe yazdırılan arkadaş, benim dünkü yazım üzerine kelamda bulunmuş.

‘Tetikcikler’ dedim, itiraf geldi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Şöyle demiş:
 
“Ben hiçbir zaman Menderes Türel’ci olduğumu gizlemedim ki. Hatta açıkça dile getirmeyi kendime görev saydım. Bir kez daha tekrarlıyorum, şahsi olarak ben Türel’ciyim. ‘Türel’ciyim” demek tetikçilikse evet ben tetikçiyim.”
 
Bu yazı üzerine ne denilebilir ki?..
Hayırlı, uğurlu olsun…
Aman dikkat et silah geri tepmesin…
 
(DG)

 
AKİT saçmaladı
 
KUM PÜSKÜRTEN FİL
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Harbici Davut ve Dwarf:) 12 Ocak 2012 Perşembe 13:45

Sevgili tek far nikli gardaşım... O adam ben tetikçiyim diyerek dürüstlüğünümü ortaya koyduğunu sanıyorsun...zamanında hortumladıklarını halen pipetle yediklerinden vede bunun devamının geleceğini hayal ettiklerinden dolayı habire kalemlerine mermi sürüyorlar:))) Dursun Gündoğdunun??? Yıldıray sapandan??? dostluğunun haricinde acaba ne menfaati olabilir bunu hiç düşündünmü nüzmü??? Biri muhalefet vekil??? diğeri iktidar... Çöz bulmacayı sonra yap yorumunu...

Yorumu oyla      3      3  
Can Cömert 11 Ocak 2012 Çarşamba 19:11

bi kıdım vardıysa da ciğerine neşteri yiyince aklı gitmiş hepten. yazıııık. sen bunlarla zaman kaybetme , devam et doğruyu yazıp söylemeye dursun bey. 2011 mayısının sonunda soldurdu yüce rabbim gülünü, öyle dualar ediyorumki onlara,bahara açar mı çiçeği muamma... ;)

Yorumu oyla      4      3  
Bahadır Berk Sarı 11 Ocak 2012 Çarşamba 19:01

Canım benim bırakın allah aşkınıza bu laflarla oyalanmayın. onlara harf başı , küfür başı para ödenmiş ödeniyor anlaşılan. sayın dursun bey siz ne günhaber i ne de sn.yıldıray sapan ı böyle polemiklere muhattap olmayın etmeyin . antalya nın ve güzel ülkemizin akseki den finike ye sarıkaya ya bir ton sorunu var herkes bunları çözsün. o tetikçileri tarih ve torunları affetmeyecek .iyiki internet var .

Yorumu oyla      4      3  
Asım Kazanasmaz 11 Ocak 2012 Çarşamba 18:55

ben tarafım diyen biri gazeteci olamaz bence. gazeteciyim muhabirim yazarım demesi bab-ı ali ye küfürdür. tarafsız olan dursun gündoğdu böyle okunur takip edilir . tarafsız gün haber tbmm tarihinde bir ilk olarak örnek gösterildi. bi yorumcunun yazdığı gibi; menderes türel belediye başkanlığını kaybetmeden önce bunlara öyle bir hortum döşenmişki, kişiliklerini hiçe sayıp mesleklerini ayaklar altına alıp , ben türelciyim = akp liyim diyebiliyorlar. yazık onların evlatlarının geleceğine... o 3-5 kişi , muhtemelen sadece kendilerinin ve tarafı oldukları menderes türel in okuduğu gazeteyi menderes beyin matbaasında mı bastırmaktadır diye bir soru geliyor aklıma doğal olarak? öyle ya... belediyedeyken bana fayda sağlamadı , matbaasından faydam yok, gazetem zaten okunmaz allah rızası için satılan bir paket mendil niyetine bile alınmaz vs...vs... madem neyle geçiniyor bu yandaşlar ne yiyip içiriyor çocuklarına ? nereden geliyor bu değirmenlerin suyu? herkes sapla samanı ayırsın! kötüye dur desin artık! kendi adıma dileğim şu : Allahım beni evladımı eşimi ailemi milletimi devletimi inananları ; türelden de ,gelmiş geçmiş gelecek türellerden de , türelcilerden de sakınsın korusun yarabbim.

Yorumu oyla      5      3  
okuyucu 11 Ocak 2012 Çarşamba 17:54

tek fark adıyla yazan şahıs; kendisin de dilini çok iyi kullandığı belli, burdan bakınca çok da başarılı olduğu ortada.. yosa KALEM le DİL in arasında farkı çoktan çözmüş olmalıydı..yoksa buda itirafcının yaveri olmasın sakın..aksi halde celallenmezdi böyle.. bence bu ne okur ne de yazar.. cahilin önde gideni besbelli..birilerine yapışarak yaşanamayacağını dikte etmişler anlaşılan ki fark say say bitmez..hatta birlikte anılmaları bile insanın miğdesini bulandırıyor..biri çürük elma ( itirafçı) diğeri çürütmeye çalıştığınız sağlam hemde sapa sağlam adam gibi adam D.GÜNDOĞDU... sen önce kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrende dayandıkların çekildiğinde, sendelerken başkalrınıda düşürme..=)))

Yorumu oyla      5      3  
Namıkk 11 Ocak 2012 Çarşamba 16:46

Sayın gündoğdu'nun kalemşör arkadaşla arasında hiçbir fark olamaz bence???Nedenmi...??? Dursun GÜNDOĞDU arkadaşımız medya sektöründe uzun yıllarca çalıştığı konumlarda ekol olmuş biri... Türkiye'de medya sektöründe günlük milyonlarca traj yapmış bir gazetenin akdeniz bölge temsilciliğini yapmış biri... O kalemşör yada tetikçi dediğiniz arkadaşların kim olduğunu bilmiyorum? ama tahmin edebiliyorum... yerelde kendilerini gazeteci olarak göstermeye çalışan şakşakçı ve avantacılardan başkası olamaz bence...Dursun GÜNDOĞDU ismini telafuz ederken önce ağızlarını çalkalamaları vede sonra konumlarıyla hadlerini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum...Siz kimmm gündoğdu kim... Davul bilem dengi dengine çalarmış... Dursun bey gazetecilik okumuş... sizler ise paranın üstündeki rakamları okuyorsunuz tetikçi kardeşlerim...Başkan olacağını tekrar hayal ettiğiniz mendores,domates,soğanes vede patates:))) Ancak ensesinin kökünü görür:)))

Yorumu oyla      11      3  
yasin kapusuz 11 Ocak 2012 Çarşamba 16:46

aralarında o kadar çok fark varki...biri gazeteci diğeri kelimeleri bile doğru yazamayan (örnek kaale almak kelimesini gayle almak) diye yazacak kadar cahil hemde kör cahil biri.biri ilkeli ve tarafsız diğeri tetikçi olduğunu zaten kendi itiraf ediyor.biri insan diğerine selam bile vermiyorlar.biri adam diğeri köprü altında alkolden ölmeye mahkum.biri toplumda saygı görür.ötekine tükürürler.biri dibine kadar mesleğini hakkıyla yapar.diğeri insanlara bel altı vurur.dursun gündoğduyu ağzına alan önce çalkalasın...pis keneler düşün antalyanın yakasından sizin yüzünüzden herkes her gazeteciye aynı gözlükle bakmaya başladı.defolun gidin başka yerlere orada arayın santaj yapacak kimseleri defolun...

Yorumu oyla      9      3  
tek fark 11 Ocak 2012 Çarşamba 15:46

sayın gündoğdu aranızda tek fark biri dürüstçe soylüyor siz inkar ediyosununuz

Yorumu oyla      5      14  
okuyucu 11 Ocak 2012 Çarşamba 14:12

eeee madem sen birilerinin admı olduğunu kabul edip bununla övünüyorsun da...başkalarını ne demeye birilerinin adamı olmakla suçlayıp belden aşağı vuruyorsun...birilerinin adamı olmakla gurur duyuyorsan sen gazeteci değil..borazancısın değilmi yaaa..bari bırak da mesleğini yapmak isteyenler mesleğini yapsın... sen otur bir köşende borazanını öttür nefesin yettğince..

Yorumu oyla      7      3  
Rahmetli:)Dwarf :) 11 Ocak 2012 Çarşamba 13:58

sizler zavallı insanlar? halen mehmetin başkan olacağınıma inanıyorsunuz:)))))))))))) sap döner ,keser döner birgün gelir... yine hesap döner... Demedi demeyin... NAMIK KEMAL NE DEMİŞ??? HAYALLE YAŞAYANINDA? YAŞAMIYANINDA!!!

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Üras'tan eğitime destek
Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras Tekirova Halit Narin ...
Antalyalı sürücüler dikkat
Büyükşehir Belediyesi, İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı’ndaki inşaat nedeniyle ...
Olympos Teleferik yeni maratona hazırlanıyor
Yıl boyunca yaz-kış demeden her türlü hava koşulunda Olympos Teleferik’i ...
 
Gazipaşa'da yağmur heyelana neden oldu
Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde, yağmur nedeniyle taş ocağında heyelan ...
Antalya'dan Dünya'ya 342 milyon dolarlık 203 ultra lüks yat
Kompozit ultra lüks yat yapımında dünyada 3'üncü sırada olan Antalya, ...
Çek yetenekler Antalya'da
Çek Cumhuriyeti'nde yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz' konseptli yarışmanın ...
 
Arkadaştan o kadına sitem var:
Antalya’da otel odasında ölü bulunan Azer Bülbül'ün arkadaşlarından tepkiler var.
Gurme Guide yiyecek ve içecek fuarında…
Antalya’nın Türkçe ve İngilizce dergi tadındaki yiyecek içecek rehberi ...
Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun
Antalya'da bir akaryakıt istasyonunun kasiyeri 20 yaşındaki Alper Bozdemir'i ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva