Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
28 Aralık 2012 Cuma - 09:03

Turgay Genç Bademağacı'nda

Antalya büyükşehir belediyesi başkan vekili ve Döşemaltı ilçe koordinatörü Turgay Genç Döşemealtı ilçemize bağlı bulunan Bademağacı belediyesini ziyaret etti. Ziyarete CHP Döşemealtı eski ilçe başkanı Burhan Emin Biçer ve CHP ilçe yöneticileri katıldı.

Turgay Genç Bademağacı nda
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bedemağacı belediye başkanı Bekir Akyol’u makamında ziyaret eden Turgay Genç burada yaptığı konuşmada bugün burada hem sizleri ziyaret hem de belde halkıyla bir araya gelmek istedikleri söyledi size Antalya büyük şehir belediye başkanı sayın Mustafa Akaydın’nın selamını getirdim dedi 2014 yılında Bademağacı belediyesi’nin merkezi hükümet tarafında kapanacak olması üzüntü verici olduğunu söyledi. Bademağacı halkı artık en küçük bir belediye işleri için dahi 50 km yol gidecek ve Antalya’da işlerini halledecek dedi.Turgay genç ayrıca önümüzdeki günlerde Bademağacı beldemize Antalya büyük şehir belediyesinin hizmetlerini getireceğiz dedi.
Akyol'dan Akaydın'a Teşekkür
Bademağacı belediye başkanı Bekir Akyol ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuyeti şu sözlerle dile getirdi. Bademağacı Antalya merkeze bağlı 4 beldeden bir tanesi ve merkeze 50 km uzaklıkta biz burada zor şartlar altında hizmet üretiyoruz büyük şehirin destekleri bize ğüç veriyor Antalya büyük şehir belediye başkanım sayın Mustafa Akaydın ve sizin vermiş olduğunuz destekten dolayı Bademağacı belde halkı adına teşekkürü bir borç bilirim dedi.
Turgay Genç ve Bekir Akyol'dan pazar yerine ziyaret
Belediye başkanı Bekir Akyol’la Turgay Genç Pazar yerini ziyaret edip halkın sorunlarını dinledi. Bedemağacı halkı belediyeleri’nin kapanmasından dolayı duydukları üzüntülerini Turgay Genç’e ilettiler halk belediyemiz kapanırsa bizleri zor günler bekliyor dediler. Turgay Genç yasanın zorluklarını hakla paylaştı ve biz CHP olarak mecliste ve kamu oyunda bu sıkıntıları söyledik dedi ve hatta bir referandum yaptık Bedemağacı’na sandık koyduk buradan çıkan sonuç halkın yüzde 99 belediyem kapanmasın dedi, bunları gerekli mercilere ilettik ama halkın sesinin iktidar duymuyor dedi ama ben 24 saat sizin yanınızdayım Antalya büyükşehir belediyesi olarak sizlere hizmet etmekten büyük memnuniyet duyacağımızı söylemek isterim dedi.
500 yıllık sorunu çözüldü
Daha sonra belde deki yatırımları gezen Turgay Genç belediye başkanı Bekir Akyol’dan bilgi aldı.Başkan Akyol, Bademağacı’nın içinden geçen bir deremiz var kış aylarında burası taşardı ve beldemizde hasarlara neden olurdu hem de kötü bir görüntüsü vardı biz burayı projelendirip bu derenin ıslahını sağladık 500 yıllık bir sorunu çözdük 4 kilometrelik sağlı solu 2 metre yükseklikte taş duvar ile örüldü deremiz artık taşmayacak ve etrafı’nın görsel olarakta güzelleşecek dedi.
13 yeni köprü
Beldemizin tam ortasından geçen ve üzerinde derme çatma bulunan köprüler vardı bunların hepsini yıktık yerine 13 yeni köprü yaptık ve beldemizde bulunan mesire yerleri ve parkları elden geçirdik daha önceleri kötü bir görüntüsü bulunan mesire alanımıza modern kent mobilyalarıyla döşedik şimdi daha güzel oldu dedi Badem ağacında sadece köy içindeki eski yollar vardı beldenin planlamasını yapıldıktan sonra belde merkezinde 15 kilometrelik yol açtık artık insanlarımızın yüzü gülüyor beldenin her yerinde yollarımız var herkes çok mutlu dedi.
Bademağacı'nın her yeri aydınlık

Bademağacı’nın girişi tek yoldur ve doğru dürüst bir aydınlatma da yoktu belde girişinde itibaren yollarımız 24 metre genişlettik ve çift yol yaptık 2 km orta refüj yaptık ve belde merkezine kadar aydınlatma direklerini dikdik, artık daha ışıl ışıl bir Bademağacı var bu sayede bucak sınırında bulunan bağbaşınada elektirik verdik dedi.

 
Baykal Mardin'de
 
34 TL zamla neler yapılamaz?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal Mardin'de
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, kilise ve cami ziyaretinde bulunduğu ...
Rektör Kurtcephe'ye vekilden zor sorular
Antalya- Akdeniz Üniversitesi’nde yaşanan yolsuzluk iddiaları hakkında ...
İşte AKP, CHP ve MHP'nin oyları
''Bu pazar seçim olsa, CHP ve AKP'nin oyları ne kadar çıkar?'' sorusunun yanıtı belli oldu.
 
Kök: Kubilay, gericiliğe karşı verilen savaşın simgesidir
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, 23 Aralık 1930’da, Menemen’de, öğretmen ...
AKP'de büyük erime
AKP'nin oy oranına dair çarpıcı bir iddia geldi.
Sapan’dan kanun teklifi
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, turizm merkezlerindeki belediyelere ...
 
Kök: İstifalar tecrübe
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, partisinin Konyaaltı belediye meclis ...
Bahçeli'den, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı konusunda uyarı
MHP Antalya İl Teşkilatı, geniş bir katılımla Genel Merkez’e adeta çıkarma ...
Türel: Seçimi kaybettim, çünkü...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva